luni, 6 martie 2017

OZN ! UN ALTFEL DE OZN !

                                                 

 xxx                                   ATENŢIE !!!

Pe acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII, nu se vor publica Comentariile injurioase,vulgare,precum si cele care aduc jignire cititorilor ,dar si administratorului acestui Blog! 

                        5 Martie 2017,ora 15,30 !

                                   Dragii mei, 

Astazi după amiază,în timp ce scriam aici pe Blog,vad dragilor în spatele meu ,desi eram cu ochii pe monitor,vad un Cer de ziuă înspre Nord - Est, iar pe acest CER,cam la înălţimea pe unde zboara Elicopterele,vad un OZN ce arăta cu totul altfel,de cum le cunostem noi.
Vedeam dragii mei, un OZN dreptunghiular cu vârful ascutit ca al unui creion, un OZN de culoare verde închis, ce era plin de lumini rosii ,pe toata partea de desupt.
În dreapta acestui OZN dreptunghiular, la mică distanţă,exact ca o umbră,zbura un alt OZN de aceeasi formă,doar că era format ca dintr-o ceaţă densă si fara lumini.



Image result for ozn
..
Dragii mei, as mai putea spune că acest nou OZN, se asemana foarte tare si cu un submarin. 
Am dat acest exemplu,ca sa ne putem închipui mai usor cum arata OZN-ul pe care l-am vazut. De fapt,două erau acele OZN-uri si se deplasau la linie,in acelasi sens.

Image result for submarine..

Să încercam a transforma acest submarin,in forma dreptunghiulara si cu vârf ascutit, care are pe sub burta lui numai lumini rosii,mari si stralucitoare ca laserele,si care, are in dreapta sa,exact ca o umbra,un alt OZN de aceeasi forma,doar că arăta ca din ceaţă densă construit.
Îi auzeam bâzâitul strident, asa cum l-am auzit acum 16 ani,când am fost răpită de un un OZN ,dar de forma unor doua farfurii suprapuse.
Image result for ozn..
Prieteni dragi, asa cum am mai spus,întâlnirea oamenilor cu prietenii nostri EXTRATERESTRI ,faţă catre faţă ,este foarte aproape.
Ei vor veni ca o forţă divină ,pentru a salva omenirea de la autodistrugere,si niciecum ca o forţă a răului.
Iata:

Dumnezeu există - Mărturii.: EXTRATERESTRII , FAŢĂ ÎN FAŢĂ CU ...

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../extraterestrii-fata-in-fata-cu-omeni...

Translate this page
Oct 27, 2015 - Extraterestrii, nu vin ca o Forţă a Răului, ci vin ca o Forţă a Binelui ! ... sunt ForţaBinelui, iar Omenirea va cunoaste aceasta, numai când vor fi ...
You've visited this page 2 times. Last visit: 2/13/17
De altfel, în vară, sa nadajduim că va fi prin luna iunie 2017,sa scot volumul 2 si 3 al ADEVARULUI  DUHULUI SFANT.
Un volum va fi cu si despre EXTRATERESTRI,iar celălalt, va fi despre ROMÂNIA  VIITORUL AL DOILEA IERUSALIM.
Cu siguranta dragilor,vă vor tine cu sufletul la gură,toate câte veti citi în aceste doua viitoare volume, ale ADEVARULUI  DUHULUI SFÂNT.
Până atunci însă, veti citi multe lucruri frumoase pe Blog,din GRAIUL  DUHULUI SFANT,care -mi vorbeste mie roabei Sale,si pe care eu le scriu aici, aproape toate.
Spun aceasta ,deoarece sunt şi MESAJE care nu por fi scrise aici pe BLOG, dar si alte MESAJE ,pe care le pastrez pentru viitoarele doua volume.
                                  Cu dragoste,Maria.
  P.S.

Din inimă si din suflet,aduc multumiri tuturor celor care au 
pus si pun o cărămidă sau mai multe, la ZIDIREA 
 CUVANTULUI  LUI DUMNEZEU!
Vă asigur pe toti dragilor,că mă rog pentru fiecare in 
parte,iar DARUL vostru ,vă va fi dat înapoi de Dumnezeu si de 
Măicuta Domnului,înzecit si poate chiar însutit. 

Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului 
Lui Dumnezeu,este de nepretuit!

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE  ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 


https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA

63 de comentarii:

  1. a vedea este tot una cu a grai ? ar trebui sa se clarifice treaba asta .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se pare ca da. Numai noi, astia, "orbi" ... nu intelegem ... Ma minunez pe zi ce trece ... de ... grai ... de glasuri.... de trambite.

      Ștergere
    2. inteleg ce spuneti am vazut si eu un ozn asemanator iar de acolo a iesit un baiat (extraterestru) imbracat intr un costum de culoare albastra. diferenta dintre noi oamenii si acel ... erau ochii care erau un pic mai alungiti, fara iris si de un cafeniu cristalin foarte deschis spre auriu.

      Ștergere
    3. Descrierea "baiatului" este cea indusa.... Realitatea este alta. Sirenele exista?

      Ștergere
    4. anonim 21:54 cred ca ai o problema, nu poti intelege decat realitatea pe care vrei tu sa o intelegi si nu acea care exista cu adevarat. sa te informezi si despre alte rase de extraterstri din constelatia plaiadelor sau altfel spus tall white... https://www.youtube.com/watch?v=a-ujmRV_IrA

      Ștergere
  2. Dumnezeu prin Duhul Prea Sfant mi-a spus ca n-a creeat decat 3 entitati-inger,om si demon,nu mi-a spus nimic de extraterestri!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ingeri se pot numi si extrateresti

      Ștergere
    2. 08:26, nu ti-a spus nimic despre extraterestrii pt. ca stia ca oricum nu ai capacitatea sa intelegi; drept dovada, mesajul tau !

      Ștergere
    3. Demonii se pot nu-mi si extraterestrii,si nu mi-a spus nimic,pt ca stiam fara sa-mi spuna ca extraterestrii sunt demoni,ce am de rectificat e ca Dumnezeu ar fi Facut doar ingeri,daca ingerii n-ar fi decazut,nu ar mai fi existat demoni,deci practic ingerii singuri s-au impartit in doua,omul e cel creeat intre,si in functie de alegerile sale din viata de pe pamnat,alege unde merge-catre ingeri,la Dumnezeu,sau catre demoni(extraterestrii),la Satan!

      Ștergere
    4. mai, 16:19, iar ai plecat fara bilet de voie...

      Ștergere
  3. Doamna Maria,daca ar fi vorbit Dumnezeu sau proorocii sai despre extraterestrii,am fi crezut,cum si dvs si multi sunteti inselati de BOR sa tineti Duminica in locul Sambetei ca zi de odihna,si are legatura pt ca Dumnezeu nu ne specifica prin nimeni si nicaieri sa tinem Invierea Lui Hristos in locul adevaratului Sabat,BOR va inseala,pt ca cine greseste intr-o porunca divina se face vinovat de toate,iar asa zisa venire a extraterestrilor nu e decat inselatoria lui Antihrist care pe semne ca va salva omenirea de ei va fi preaslavit de toti inchinatorii lui pecetluiti cu Duminica Fiarei si poate chiar cu cipul biometric!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se demonstreaza prin flacara de la pasti ce o primesc DOAR ortodecsii.ca DUMINICA ESTE ZIUA DE ODIHNA SI INCHIMARE SI MULTUMIRE.TE AI LAMURIT ACUM DE CE DUMUNICA ESTE ZI DE ODIHNA.AU INCERCAT SI CELELANTE " CULTE" SA PRIMEASCA LUMINA DIVINA SI LUMINA SA COBORAT,FAPT CE CONFIRMA CA CEA ORTODOXA ESTE CEA DREAPTA.

      Ștergere
    2. 08:49, mai pocaitilor agresivi, dupa ce ca ati 'infiltrat' si blogul asta, acum, cu tupeul caracteristic, incercati sa mai ne faceti si adeptii vostri ? duceti-va la casele voastre de rugaciuni, dar mai inainte, la munca cu voi !

      Ștergere
    3. Pai, asta nu e dovada. Poate fi foarte usor facut acel foc. Cine știe ceva chimie, știe.
      Plus ca se fac renovări la SF Mormânt, așa ca va fi si mai usor de păcălit lumea.

      Ștergere
    4. Nu are legatura lumina invierii cu adevarata zi de odihna,nu amestecati odihna cu invierea,odihna este ceruta,invierea nu,daca vrei sa fii viu tine Sabatul cum a fost dat de Moise,pt ca Hristos ar fi fost Antihristul daca ar fi schimbat Legea pe care a dat-o insusi El lui Moise,pe cand Hristos a zis-N-am venit sa modific,ci sa implinesc

      Ștergere
    5. stef6 martie 2017, 09:41,LUMINA = CUNOASTERE
      INTUNERIC =NECUNOSTERE,ESTI BLOCAT CA SI CEILALTI.
      CONCLUZIE -TANJITI DUPA CUNOASTERE DAR STATI IN NECUNOASTERE.
      TOTI VAD LUMINA CA FIIND CEVA DIVIN SI INTUNERICUL FIIND DRACU ,GRESIT ,ATAT INTUNERICUL CAT SI LUMINA ESTE DUMNEZEU . PUTETI MASURA BINELE DE RAU PRIN VIBRATII .
      SPIRITUL DE VIBRATIE JOASA REPREZINTA DEMONII IAR SPRITUL CU VIBRATIE RIDICATA REPREZINTA DIVINITATEA.
      VENIM AICI PURI ,PANA PE LA 3-4 ANI AVEM AMINTIRI CLARE DIN ALTE VIETI IN JUR DE 7 ANI PIERDEM TOT .DE AICI PORNIM PE DRUMUL CUNOASTERII BINELUI SI RAULUI ,AICI ESTE GRESEALA TUTUROR DE LA RELIGII,BISERICA BUNICI PARINTI PANA LA INVATATORI PROFESORI POLITICIENI MEDIA ETC. DEOARECE NU LASA SPIRITUL SA SE DEZVOLTE .Manipularea sub orice forma este de vibratie joasa ,ORICE SPIRIT CARE MANIPULEAZA ALT SPIRIT ISI ATRAGE PLATI CARE VOR TREBUI ACHITATE IN ALTE VIETI. DIN ACEST MOTIV UN SPIRIT TRECE PRIN EXPERIENTE NEPLACUTE CAND SE INTRUPEAZA.DRAGA STEF ,IN CERURI NU EXISTA RELIGII LUMINA DIVINA APARTINE ORCARUI SPIRIT CARE URMEAZA CALEA PE CARE ISUS NE-A DATO MURA-N GURA SI VOI O INTERPRETATI DUPA PROPRIA VOASTRA PLACERE .
      IUBIRE,ADEVAR .
      TOATE CELELALTE VIN DIN PARTEA CELOR CU VIBRATII JOASE .

      Ștergere
    6. nu am spus ca intunericul este dracul dar fapt ca lumina este izvorul vieti asta nu inseamna ca intunericul este moartea.intunericul este lipsa lumini.ce a spus si ainstain cand la intrbat profesorul in clasa ; CA DUMNEZEU EXISTA? SI AINSTAIN A RASPUNS CA DA.LLA INTREBAT PROFESORUL .LAI VAZUT LAI SIMTIT PAI PIPAIT?SI AINSTAIN IA RASPUNS- EXISTA AER? SI PROF. IA RSAPUNS CA DA.SI LA INTREBAT AINSTAIN DE UNDE STI? LAI VAZUT.LAI PIPAIT? SI PROF IA RASPUNS CA NU.TOT ASA ESTE CALDURA SI FRIGUL IL SIMTI DAR NUL VEZI SAU PRINZI.LE FEL SI CU LUMINA SI INTUNERICUL,CE ESTE LUMINA=CALDURA= VIATA =INVIEREA.INVIEREA= CREDINTA PENTRU CEI CE CRED SI sunt Vii si se rog cu inima adevarata.si imtunericul este lipsa LUMINI stagnarea vieti.INTUNERIC= STAGNARE=ODIHNA.DAR LIPSA LUMINI RE TIMP LUNG DUCE LA MOARTE.DE EX SOARELE.DE AR FI INTUNERIC BEZNA CE FACI?POTI TRAI O VREME DUPA CARE MORI CA SI O FLOARE

      Ștergere
  4. Anonim6 martie 2017, 08:49,orice religie este inselatoare.Va venii ziua in care-si vor da seama ca au fost calauziti pe drumuri gresite ,credinta nu este reprezentata de religii , religiile sunt un mod de a tine-n frau prostimea de a manipula. Nici o religie nu va spune ADEVARUL .Va dati drept credinciosi si sunteti capabili sa
    omorati pentru a va sustine religia nu exagerez,daca intram in conflict se va ajunge la crime .Cele mai groaznice atrocitati s-au intamplat in numele credintei in religie .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De-acoed,orice religie este inselatoare,si nu sustin nici-o religie,ci doar Legea Lui Dumnezeu,asa cum a dat-o Lui Moise,Fiul Lui Dumnezeu n-a venit sa modifice Legea ci so-mplineasca pe deplin

      Ștergere
    2. 9.04
      Religia a fost scuza inceputului de sfarsit . Uita-te la sirieni .
      Marile puteri au invrajbit sunitii cu siitii care odata traiau in pace pe acele meleaguri . Deasupra lor sunt rusii, turcii, americanii , Assad dictatorul .
      Totul pentru PETROL. Nu pentru religie !

      Ștergere
  5. Dumnezeu nu a zis nici simbata si nici dumunica a zis sa tineti o zi de sabat care inseamna (sabat= sarbatoare) fiindca Isus Cristos a inviat in zori zilei de duminica deci aceasta este ZIUA SFINTITA A INVIERII MINTUITORULUI NEAMULUI OMENESC.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sabat inseamna in ziua a saptea Dumnezeu s-a odihnit,asta e tot ce conteaza,nu ni se cere sa tine-m Invierea Lui Hristos ci insasi Legea Lui Dumnezeu,Hristos a zis Sabatul este pt om,dac-ar fi zis evreu,atunci da puteam sa spunem ca Dumnezeu a stabilit ziua de Sabat doar pt evrei,si voi continua sa vestesc aceasta,pt ca Dumnezeu imi trimite binecuvantare,aproape zilnic

      Ștergere
    2. Sunt ortodocsa sadea,pot spune,uitati-va in calendar,Duminică e prima zi a săptămânii,acum câțiva ani s-a hotărât asa,de către BOR bineînțeles.

      Ștergere
  6. SUA a folosit de un deceniu, pentru a ajunge in spatiu la statia spatiala rachete rusesti in Kazastan,e un semn ca ei lucreaza la alt sistem de propulsie mai evoluat de alta generatie,probabil de inspiratie extraterestra, dar au nevoie de timp pentru a-l perfectiona.Cred ca multe din ce se vad pe cer sint aceste noi realizari tinute la secret.

    RăspundețiȘtergere
  7. Este posibil si chiar probabil ca anul acesta vom fi anuntati, oficial, ca urmeaza sa soseasca pe planeta Pamant ceva ajutoare extraterestre de la Bunul Dumnezeu pentru omenire. Probabil ca va sosi o intreaga flota aerospatiala(galactica, intergalaactica si extragalactica...).

    RăspundețiȘtergere
  8. aseara am visat un ufo care a explodat in cer. si toate posturile din lume vb...cred ca forma ufo poate fi interpretata cu un stadion....sigur vom auzi de o explozie..tot ce visez se adevereste.

    RăspundețiȘtergere
  9. http://www.ganduridinierusalim.com/aceasta-fotografie-a-fost-realizata-in-timpul-sfintei-liturghii-atat-preotii-cat-si-cel-care-a-facut-fotografia-nu-au-vazut-nimic-deosebit-abia-cand-filmul-a-fost-developat-a-fost-vizibila-lumina/

    RăspundețiȘtergere
  10. Doamna Maria cer iertare de la cei pe care ii contrazic dar oare a spus doamna .Maria ceva neadevarat? Nu cred. Urmaresc tot ce spune de aproape doi ani,e drept ca nu am scris aici pe acest blog dar acum am telefon msi performant si am putut intra.Recunosc ca nu am cerut macar petmisiunea doamnei Maria acum sa ma ierte dar recunosc ca fara e greu.Stiti ca la vremea de apoi vom vedea cu ochii si nu vom crede.Este greu cu atatea stiri bune s-au rele cste circula azi in lume dar ni e cazul aici unde toate se intampla asa cum le prezinta doamna Maria.Dumnezeu sa ne ocroteasca de tot ce este rau Amin.

    RăspundețiȘtergere
  11. Doamna Maria , va rog să ne mai povestiți odată cum ați fost răpită de OZN .
    Eu nu știu această pățanie a dvs .
    Va rog mult si va mulțumesc !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 20:55,asculta acest documentar de pe youtube dna Maria povesteste cum a fost rapita de extraterestrii.

      Vorbește cu Dumnezeu și descrie cum arată extratereștrii-Maria Ghiorghiu

      https://www.youtube.com/watch?v=lkuUystb5rE

      Ștergere
  12. De ce nu pot fi spuse toate aici pe blog? Trebuie sa cumparam cartile ca sa aflam?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt si MESAJE care deranjeaza pe cei care ne conduc. Din acest motiv nu le pot scrie ! Da! Mai pastrez si pentru CARTILE viitoare,ceea ce cred eu ca trebuie pastrat pentru carti. DOAMNE AJUTA!

      Ștergere
    2. Daca dvs cautati sa placeti oamenilor sau va e frica de faptul ca ii deranjeaza pe unii cate ceva din ce scrieti,nu sunteti pregatita sa urmati Lui Hristos asa cum spuneti!Ati vazut demoni in oameni doamna Maria,eu va spun,da,si n-am nici-o teama sa spun oamenilor POCAITI-VA direct in fata,pt ca stiu ca Dumnezeu e cu mine totdeauna!

      Ștergere
    3. Anonim7 martie 2017, 07:53 nu cred ca ai inteles cea ce a vrut doamna Maria sa spuna.Cei ce ne conduc.

      Ștergere
  13. Doamna Maria credeti ca steaua aceea mare care apare in fiecare seara la apus are o legatura cu nasterea fetitei Sapte? Dvs ati observat-o ce spuneti?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este un satelit ce vezi tu Anonim 6 martie 2017, 22:16.

      Ștergere
    2. Eu am observat.si mi se pare din ce in ce mai mare.

      Ștergere
    3. Nu ! Nu are nicio lehatura cu PRUNCA ŞAPTE!
      Atunci cand PRUNCA ŞAPTE se va naste, vom cunoaste cu totii aceasta mare MINUNE! DOAMNE AJUTA !

      Ștergere
    4. Da Anonim acea stea mi s-a parut si mie mai mare anul acesta si pare sa se apropie mai mult de pamant anii trecuti nu era atat de mare ca anul asta.

      Ștergere
    5. Se apropie ceva de planeta Pamant. Unii zic ca o sa apara o intreaga flota de OZN-uri (Nave extraterestre). Este posibil asa ceva...

      Ștergere
  14. Acest ozn pe care la vazut doamna Maria Ghiorghiu seamana cu nava lui Sharen Ashtar comandantul rasei extraterestre marii blonzi sau pleadieni pentru ca sunt din constelatia pleadele avand peste 1000 de stele dar pe pamant sunt vizibile doar 7 stele.Aceasta rasa este benefica si vor sa ne ajute.Nava mama seamana mai degraba cu un toc de ochelari dreptunghiular putin ascutit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maria Ghiorghiu8 martie 2017, 02:08,de unde sti Maria cum arata nava lui Sharen Ashtar ,ai spus televizat ca tu nu citesti si nu urmaresti sub nici o forma reportaje,literatura,filme sf sau altfel deoarece nu vrei sa fii influientata sub nici o forma. Vezi cum minciunica are picioruse scurte.

      Ștergere
  15. Exista in 4 ramuri crestine data informatia ( si nu numai asta) despre cele doua categorii de extraterestrii antagonice intre ele iar noi acum nefiind afiliati sintem neutri dar totusi protejati ca intreg.
    Dar acele informatii si chiar profetii au fost atit secretizate si in 3 ramuri mai mult sau mai putin cenzurate in continut.
    Adevarul va iesi la iveala dar va fi atit putin cam tiirziu pt marea majoritate dar in plus va fi si combatut de ea si de reprezentantii ei.
    Extraterestrii sfinti inca nedesavirsiti vor veni dar nu ca sa ne salveze caci vom fi fost deja salvati iar venirea lor e promisa in a treia generatie dupa sfirsitul Judecatii.
    Asta va fi de acum.in 55de ani iar sfirsitul judecatii la 21 dec 2020 considerata ziua 1335 danielica chiar daca nu exactitatea cifrei conteaza ci simbolistica. Asta nnu inseeamna ca e musai ca si restul cifrelir danielice sa fie toate strict simbolice.
    Oricum pina atunci avem timp ca si civilizatia paminteana sa devina cit de cit sfinta si mai bine organizata.
    Mihai35
    Cei care vor ramine in viata in ziua 1290 reprezinta supravietuitorii Judecatii cind vor rasufla usurati ca au scapat .
    Ei ( noi) vom trai vieti de minim 100 de ani.
    Asa incit f multi dintre noi vom avea sansa sa prindem acel moment cind vom ratifica aderarea la Asociatia civilizatiilor superioare.
    Pina atunci avem ca societate mediatica interdictie de la Dumnezeu de a lua legatura oficializata cu oricare dintre categorii (neoficial e pe riscul fiecaruia) ..probabil din mitive diverse dar si pt ca ( lucru mentionat) civilizatia noastra nu are nevoie de ajutorul lor cita vreme de evolutia noastra se ocupa Dumnezeu insusi.
    Mihai35

    RăspundețiȘtergere
  16. Extraterestri sunt de partea raului si pozeaza in salvatori.Sfintii Parinti ne-au avertizat in prorociile lor.Nu cadeti in aceasta capcana.Mantuirea se face numai prin Domnul IISUS HRISTOS,dupa cum ne-a spus: "Eu sunt Calea, Adevărul şi Viaţa.Nimeni nu vine la Tatăl Meu decât prin Mine."

    RăspundețiȘtergere
  17. Steaua aceea mare este luceafărul de seară e pe cer de cînd e lumea.

    RăspundețiȘtergere
  18. sunteti un caz clsic de inselare demonica.pai cine spune Apocalipsa doamna ca sunt ,,extraterestrii,,?Cine spun Sfintii Parinti care au inviat si morti ca sunt acesti extraterestrii?dar cine spun fosti satanisti ca sunt acesti extraterestrii?John Todd ,fost mare preot al bisericii sataniste a invocat demonii intr-o noapte,aflandu-se in cercul unei pentagrame pe un camp de langa Detroit.Toata presa si prostimea au iesit sa filmeze invazia ,,extraterestra,,.Parintelui Cleopa la fel,i-au venit in pustie cu o masinarie precum dvs o descrieti,dar s-au facut nevazuti cand a inceput rugaciunea parintelui.Acestia sunt extraterestrii care vin sa ne ajute doamna,precum scrie la Apocalipsa ,,vor face semne luminoase in cer,spre pierzania chiar si a celor alesi,,.
    În perioada vremurilor de pe urmă nu vă uitaţi la cer: aţi putea fi înşelaţi de minunile ce se vor petrece acolo - puteţi să greşiţi şi să vă pierdeţi. În timpurile lui antihrist oamenii vor aştepta salvarea din cosmos. Aceasta va fi cea mai mare înşelare (momeală) a diavolului: omenirea va cere ajutor de la extratereştri, neştiind că aceea sunt demoni.

    RăspundețiȘtergere
  19. Cele doua submarine cred ca se refera la tandemul teofanic Cineva si Iisus revenit iar Ozn-ul cel mai clar e Cineva iar cel neclar ca o ceata se refera la faptul ca Iisus se va afla temporar anonim dar anuntat ca e prezent anonim ..o anonimitate temporara pina dupa urgie.
    Asta inseamna ca cel putin Iisus are doua faze ale venirii prima in care de arata doar unora care nu ii divulga identitatea sau cel putin localuzarea si a doua care nu mai e comparata cu steaua diminetii vazuta de putini ci de data asta cu o trompeta auzita de toti
    Ambele momente pot fi cunoscute calendaristic vb . dar mai exista u forma a venirii ulterioara strict harica invizibila ( ca un hot recunoscut dupa efecte) in care va execita intro anumita perioada injumatatirea celor doua treimi suprsvietuitoare urgiei ( unul.luat altul.lasat)
    Aceste morti vor fi subite zi dupa zi si nimeni nu va sti (dintre atei nectedinciosi potrivnici etc) cind ( in ce zi si ce ora) va veni Iisus sa ii ia sufletul din trup.
    In rest pe atunci Iisus trebuia sa eschiveze cumva raspunsul la intrebarea" Cind va veni?" pretextind ca nu stie.
    Nu trebuia sa se stie exact caci fiecare generatie trebuia sa il astepte ca si cum ar veni din clipa in clipa fara se puna pe tinjeala.
    Asadar acre generatie care nu ar fi trebuit sa treaca puba la revenirea Sa a fost simbolica de ex generatia adamica etc chiar daca a existat tiscul ca cel putin unii ucenici sa creada ulterior cum au si crezut ca va veni in vremea lor inclusiv legat de falsii Hristosi.
    Pina la aparitia teofaniei lui Cineva mai e doar un interval de ordinul saptamanilor mai exact pina pe 21 Aprilie cind se vir implini si alte citeva profetii biblice si nu numai in general cu caracter de surpriza si chiar bulversant.
    Ma astept ca d-na Maria sa aibe din ce in ce mai.multe revelatii pe aceasta tema a eschatologiei.
    Dupa acel moment in care Teofania care va apare public din Ierusalim cind va face public un.mesaj televizat inregistrat si probabil inca unul in. direct care vor contine intre altele si anuntarea ca urgia e iminenta ei bine identitatea Sa ( Duhul Sfint promis) va fi combatuta si confundata cu nedescoleritul fals profet care l-ar promite culmea pt dupa urgie pe falsul Iisus si totodata va fi cobtestata si iminenta urgiei cel putin "dar urgia tot va veni" (Ier 23)
    Contextele biblice care fac referire mai discret tangential sau mai clar dar incredibil la aceasta mare Teofanie sint in nr de cel putin 70. si au existat si revelatii ulterioare pt clarificari din care unele au fost musamalizate secretizate si uneori si cenzurate in continut. Au fost musamalizate chiar si evenimente biblice.
    Acestea nu vor fi singurele surprize neasteptate in privinta acestui context.
    Urgia va fi turnata ca ultima solutie pt stavilirea luptei planetei contra Sa din mai.multe directii si cercuri de interese si sub diferite forme.
    Asa incit vina catastrofei va cadea pe vinovatii impotrivitori nu pe Dumnezeu.
    Atunci va fi publicata o carte cu destule profetii si detalieri edificatoare dat totusi putin cam tirziu datorita timpului scurt si tulbure pina la urgie pt ca sa fie de ajutor pe cit ar fi.nevoie. Caci credibilitatea ei ar fi trebui construita anterior in decenii de catre autiritatile religioase ..insa in definitiv doar unii vor scapa de incercarra credintei si vina va cadea ca si tata trecuta pe vechea forma de organizare religioasa care trebuie inlocuita cu una mai buna.

    RăspundețiȘtergere
  20. ...steaua mare se numeste planeta venus sau altfel spus luceafarul de seara

    RăspundețiȘtergere
  21. Doamna Maria Ghiorghiu cand spuneti cei care ne conduc va rreferiti la reptilieni care ne conduc din intuneric adica conspiratia?

    RăspundețiȘtergere
  22. Aceste civilizatii au fost si chiar sunt- trebuie doar sa fi putin intelept, cine a facut piramidele din Egipt, Peru etc, nu exista atata omenire si tehnica pt.a le ridica, nu e nici o descoperire doar asumare, pamanul nu e buricul universului. Noi nu vrem sa-i vedem din mandrie, ei sunt cu mult mai inteligenti ca noi. Punct.

    RăspundețiȘtergere
  23. https://newsconspy.wordpress.com/2013/06/03/tolec-transformarile-planetare-continua-reptilienii-sunt-disperati/

    RăspundețiȘtergere
  24. https://exopolitics.blogs.com/files/russian.secret.alien.races.book.pdf

    RăspundețiȘtergere
  25. Daca dvs doamna Maria credeti in NASA si descoperirile lor de viata si de extraterestrii,inseamna ca-l credeti pe Satan si pe duhurile rautatii care sunt in vazduh,la fel si cu privire la rapirea bisericii,adica a oamenilor sfinti alesi de Dumnezeu,veti spune multi ca i-au rapit extraterestrii,cat de copii ai Satanei puteti fi oamenilor,treziti-va,rapirea bisericii,va fi infaptuita in mod miraculos de Dumnezeu,iar voi va duceti dupa minciunile Satanei,si-ale marionetei Francisc de la Vatican,treziti-va odata si predati-va vietile in totalitate Lui Hristos,doar El ne poate salva,nu OZN-uri,nu papa,nu preoti,nimeni,in afara de Dumnezeu,care e gata sa vina sa-si ia Mireasa acasa,adica Biserica,oamenii alesi de El!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cam multa rautate in comentariul tau, 09:04! Sa acceptam, totusi, ca sunt si extraterestrii. Probabil ca sunt civilizati si cu o tehnologie avansata si probabil c-o sa aterizeze, de ce nu, chiar in acest an, pe Terra! Din punctul meu de vedere si al multora, bineinteles, sunt bineveniti!

      Ștergere
    2. Nu e rautate,e purul adevar,lumea e condusa de antihrist si de noua ordine mondiala a diavolilor,si extraterestrii sunt duhurile rautatii din vazduh,TREZITI-VA,ramanem fara timp de pocainta,nu mai credeti in acesti demoni,preoti,icoane,sarbatori,traditii,pt ca Hristos a zis va faceti sarbatorile si traditiile voastre si desfiintati Legea Lui Dumnezeu,reveniti-va cu totii;POCAITI-VA si CHEMATI-L pe HRISTOS sa va CONDUCA VIATA,pt ca acela care umbla dupa gandurile si poftele sale,umbla ORB si cade prapastia iadului,VRETI MANTUIRE,DATII VOIE MANTUITORULUI HRISTOS,SA LUCREZE IN SUFLETELE SI TRUPURILE VOASTRE,si ca sa va pocaiti,plangeti tot timpul pt pacate,rupeti orice legatura cu ce este intinat,si tot timpul RUGATIVA NEINCETAT LUI DUMNEZEU SA VA IZBAVEASCA DE POTOPUL DE FOC AL DREPTEI JUDECATI DIVINE!

      Ștergere
    3. SI INCA CEVA-ADEVARATII APOSTOLI SI PROOROCI AI LUI DUMNEZEU AU AVERTIZAT CA IN VREMEA LUI ANTIHRIST OAMENII VOR CAUTA IZBAVIREA DIN CER DE LA DIAVOLII EXTRATERESTRII.TREZITI-VA,LEPADATI TOT CE E RAU DIN VOI,TRAIM VREMEA SFARSITULUI SFARSITULUI,POCAITI-VA;DOAR HRISTOS E USA OILOR,NIMENI ALTCINEVA!

      Ștergere
  26. Sunt si extraterestrii malefici de exemplu reptilienii care ne conduc din umbra inca in vechime.Dar in acest moment bazele lor subterane si subacvatice sunt distruse,iar majoritatea au fost distruse de catre Consiliul Andromeda in martie 2012.Acest consiliu apara si ajuta fintele neevoluate in evolutie ca noi.In acest consiliu fac parte cateva rase de exemplu siriusienii,comandamentul ashtar,arcturienii,procyon care arata exact ca noi,etc.Aceste rase sunt bineintentionate,ele sunt forta binelui si a luminii in acest univers sau politia universala.Exista rase malefice dar si bune in acest univers,sa nu credeti ca numai forte intunecate exista.Universul este prea mare sa existam numai noi.Lumea nu crede in extraterestrii pentru ca Iluminati care este condusa de catre reptilienii pentru a ne folosi pe post de resurse,ei nu se gandesc decat la ei insisi,reptilieni sunt adevarati demoni,ei au mai terorizat inca 21 de planete cu civilizatii neevoluate ca si noi dar au fost indepartati reptilienii de pe ele asa cum vor sa faca Consiliul Andromeda pentru noi,ei incearca sa ai indeparteze pe reptilieni.Iluminati prosteste lumea prin mass-media ca nu exista extraterestrii pentru a detine controlul asupra noastra.Reptilienii au avut in minte sa treaca la planul 3 adica sa faca un holohaust nuclear la suprafata terrei dar bombele nucleare au fost dezactivate de catre Consiliul Andromeda.Sunt bine intentionati stati linistiti,ei vor ateriza si se vor arata lumii cum a zis maria ca sunt mult mai multi extraterestrii buni decat cei rai adica reptilienii.De ce lumea nu o crede pe doamna Maria Ghiorghiu pentru ca tot ce aspus sa adeverit?Trebuie sa fi putin intelept pentru a vedea adevarul.Cei care nu credeti in extraterestrii nu este vine voastra pentru ca sunteti victime ale dezinformari creata de Iluminati sau cabala se mai spune.Dumnezeu nea lasat o minte sa gandim singuri si sa descoperim acest univers si ce se afla in el.In biblie nu scrie nimic despre extraterestrii sau despre spatiu pentru ca sunt prea multe informatii pentru a incapea intr-o carte, daca nu scrie in biblie despre extraterestrii asta nu inseamna ca ei nu exista ba din contra este de datoria noastea sa le descoperim.Dumnezeu nea oferit o minte sa gandim si sa doscoperim tot ce el a creat.

    RăspundețiȘtergere