miercuri, 15 martie 2017

CRUCEA LUI HRISTOS SE CUTREMURA DIN RĂDĂCINĂ !

XX                                        

                                    ATENŢIE !!!

Pe acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII, nu se vor publica Comentariile injurioase,vulgare,precum si cele care aduc jignire cititorilor ,dar si administratorului acestui Blog!


                                             14 Martie 2017,ora 3,23 zori de zi !

                                              Dragii mei, 

În aceasta dimineata în zori de zi,ma trezeste o lumina puternică, si astfel, vad dragilor înspre Sud ,văd un Cer de noapte albastra,iar pe CER fratilor, a apărut SFANTA CRUCE A LUI IISUS HRISTOS,alba si stralucitoare precum un Soare alb.

                                           
                Image result for IISUS HRISTOS VENIREARelated image

Dragii mei, SFANTA CRUCE alba si stralucitoare,era foarte aproape de Pămant; cam la inaltimea unui bloc cu circa 10 -15 etaje.
SFANTA CRUCE ,statea in aer suspendata. 
Brusc, începe a se cutremura extrem de puternic. Atât de puternic ,de parca ar fi fost supusa unui şoc electric.
Atunci cand se cutremura extrem de tare în noaptea albastra,din ea ieseau raze albe,orbitor de stralucitoare,iar Trupul DOMNULUI nostru IISUS HRISTOS era rastignit pe CRUCE si se cutremura la fel de puternic,învelit fiind în razele albe ce radiau din SFANTA CRUCE.
Fratilor! Trebuie sa ne intoarcem la HRISTOS!
Trebuie sa ne împăcăm cu BUNUL DUMNEZEU si cu MĂICUŢA DOMNULUI.
Traim vremurile de pe urmă.
Linistea aceasta pe care o traim acum, este linistea dinaintea furtunii.
Să lăsam fratilor la o parte ura,invidia,mândria, rautatea, necredinţa, trufia,etc,etc.
Sa ne întarim în CREDINŢĂ prin RUGACIUNE curata si sfanta; să ajutam pe cel neputincios,pe orfan,pe vaduva,pe cei din inchisori sa-i cautam. Sa hranim pe cel flamand si sa adăpăm pe cel insetat; sa facem milostenie cu cel necajit si oropsit.
De nu ne- a daruit BUNUL DUMNEZEU copii, atunci sa infiem unul care abia asteapta sa aiba părinti.
Să mergem la SFANTA BISERICA si sa asistam la SFANTA si DUMNEZEIASCA LITURGHIE;sa ne spovedim  la PREOT,ca apoi, sa ne învrednicim a primi SFANTA si DUMNEZEIASCA ÎMPĂRTASANIE.
Toate acestea de le vom implini cu dragoste fratilor, putem sa fim siguri ca vom dobandi un loc în Împărătia Lui Dumnezeu,sub ocrotirea DIVINA a MAICII LUI IISUS HRISTOS,MÂNTUITORUL nostru si al Lumii întregi.
Asa sa ne ajute PREA SFANTA TREIME si MAICA LUMINII,acum si pururea si-n vecii vecilor ,AMIN.
                                         Cu dragoste,Maria.


P.S.

Din inimă si din suflet,aduc multumiri  tuturor celor care au pus si pun cărămidă sau mai multe,la ZIDIREA CUVANTULUI 
LUI DUMNEZEU!
Vă asigur pe toti dragilor,că mă rog pentru 
fiecare in parte,iar DARUL vostru ,vă va fi 
dat înapoi de Dumnezeu si de Măicuta 
Domnului,înzecit si poate chiar însutit. 

Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului 
Lui Dumnezeu,este de nepretuit!

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE  ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 




https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, 



15 comentarii:

  1. Bunul D-zeu, sa va Binecuvinteze D-na Maria acum si pururea, impreuna cu toti cei dragi dvs.

    RăspundețiȘtergere
  2. Răspunsuri
    1. Cum reusiti sa spuneti asemenea aberatii?
      Dumneavoastra nu reusiti sa intelegeti ca domna Maria merge la sfanta biserica si canta, se roaga pt. poporul roman, iar dumneavoastra o jigniti, chiar nu aveti suflet. De ce nu reusiti sa judecati corect inainte sa scrieti pe blog? Nu cred ca ati scris din rautate, ...sper...

      Ștergere
    2. SOARE LUMINĂ,nu știu de unde ți-ai luat acest nume,dar tu cu siguranță ești în întuneric,dacă pui asemenea întrebări și o jignești pe D-na Maria și în postul Paștelui.DS

      Ștergere
  3. Dumnezeu sa binecuvinteze aceasta tara si sa-o apere de toti vrajmasii vazuti si nevazuti. Iar sfanta Cruce sa fie biruitoare. Doamne ajuta. Cu drag doamna Maria si sanatate multa la toata familia dv.

    RăspundețiȘtergere
  4. PREASFINTA TREIME IARTANE, TE ADOR, TE IUBESC, CRED SI ITI CER IERTARE PENTRU TOATE INSULTELE INJURIILE SI TOATE PACATELE A TUTUROR CELOR PE CARE II CUNOSC, A PRETENILOR SI A DUSMANILOR SI MAI CU SEAMA PACATELE MELE ISUSE IARTAMA TE ROG TE IUBESC TE IUBESC TE IUBESC NU NE PARASI RAMII MEREU CU NON TU ESTI LUMINA SI VIATA NOASTRA TE RUGAM NU NE LASA IN INTUNERIC AMIN, MULTUMIM SI DOAMNEI MARIA SI MULTA SANATATE LA INTREAGA FAMILIA.

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamne ce cuvinte frumoase!Mihaela

    RăspundețiȘtergere
  6. Unui ateu

    Domnule dragã,
    m-am hoãrât sã-ţi scriu
    deşi te-am cunoscut
    nu cred cã te mai ştiu

    voi scrie pe hârtie
    încã de la-nceput
    adevãratul scop
    spre care ne-am nãscut.

    citindu-ţi filosofii
    n-ai priceput nimic
    priveşte în oglindã
    admirã-te un pic!

    vezi frumuseţea asta
    un dar aşa de mare
    crezi c-a picat din cer
    nu crezi cã-i prea mult oare!?

    atâtea veacuri surde
    au întrecut mãsura
    un adevãr se-ascunde
    în mintea tuturora.

    sã-mi spui înţelepciunea
    la ce ţi-a folosit
    dacã n-ai scris în suflet
    cu darul ce-ai primit?

    sã stingi lumina care
    te-a tot cãlãuzit
    atât de rãu îmi pare
    sã cred c-ai adormit

    şi noaptea-ţi va fi lesne
    un ghid prin conştiinţã
    nu pedepsi şi trupul
    bolnav de neştiinţã!

    de Mirela Ciupercă din volumul„Puntea gândurilor acunse”

    RăspundețiȘtergere
  7. Asa sa ne ajute Maicuta Domnului si Sfanta Treime,acum in acest post al Invierii pe toti de-o potriva si pe scumpa Doamna Maria,aceeasi Minerva P.

    RăspundețiȘtergere
  8. Orice lumină care strălucește în întuneric ,nu e de la DUMNEZEU,deoarece LUMINA de la DUMNEZEU biruie întunericul şi face CER de LUMINĂ. Scrie clar în "CREZ" că HRISTOS este LUMINĂ din LUMINĂ(a se analiza bine aceste cuvinte-ESENȚĂ DUMNEZEIASCĂ),DUMNEZEU ADEVĂRAT din DUMNEZEU ADEVĂRAT! Deci DUMNEZEU nu spune că e LUMINĂ din LUMINĂ,ca apoi să se arate în întuneric,ci spune asta pentru că aşa este...păi ce DUMNEZEU face caterincă de CUVÂNTUL LUI?!!! 😏
    DUMNEZEU nu E-n tot şi toate,ci toate s-au făcut prin lucrarea LUI.E absurd să spui că DUMNEZEU E-n animale sau msi ştiu eu ce ființă. Dacă omul zideşte un perete înseamnă că omul e-n acel perete???!!! DUMNEZEU toate le face cu înțelepciune.Faptul că DUMNEZEU este peste tot înseamnă că CERURILE CERURILOR nu-L cuprind,nu că DUMNEZEU este în toate locurile.Nu poți spune că DUMNEZEU e în iad sau mai ştiu eu în ce loc păcătos sau întunecat. Aaaa,că nicio ființă nu se poate ascunde de EL,e altceva!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dumnezeu Slavit in Sfanta treime nu poate fi comparat, catalogat, intregimentat. EL S-a revelat pe Sine atat cat putem cuprinde noi cu mintea si cu inima cu scopul precis al mantuirii omului si a intregii fapturi.

      Ștergere
  9. Eu niciodată nu vorbesc din sau cu răutate. Am bătut apropo de CREZ,pentru că acolo scrie clar că HRISTOS este LUMINĂ din LUMINĂ.Ìar dacă unii afirmă că DUMNEZEU e şi-ntuneric,ar însemna că DUMNEZEU ar face caterincă de CUVÂNTUL LUI,ori aşa ceva nu va fi în vecii vecilor. Acum vă-ntreb eu pe voi care scrieți SFÂNTA BISERICA cu litere mici,de parcă v-ați referi la vreun scaun sau vreo masă: oare nu este mult mai păcat să afirmi în POSTUL PAŞTELUI că DUMNEZEU este întuneric,decât să interpretezi vorbele mele ca fiind nişte jigniri?!Dacă ați pune la suflet CUVÂNTUL DOMNULUI(CREZUL şi toate celelalte rugăciuni)nu ați avea cum să spuneți că DUMNEZEU este întuneric...dar probabil treceți prin ele,ca gâsca prin apă(n-o luați ca pe-o jignire).

    RăspundețiȘtergere