vineri, 2 septembrie 2016

UN AVION CU PROBLEME , CU LUMINI ROSII SI GALBENE ,ZBURA ÎNSPRE APUS , FOARTE APROAPE DE PĂMÂNT !

                                               1 Septembrie 2016,ora 23,30 !

                                            Dragii mei, 

Îm aceasta noapte dragilor, desi eram cu ochii pe monitor,vad in stânga mea înspre apus, cam pe unde zboara Elicopterele,vad dragilor niste Lumini multicolore,ca un mănunchi asezate.
Luminile pulsau comtinuu, si erau rosii ,galbene si albe.
Aceste Lumini formau ca o sfera micuță, cât o portocala.
                               Image result for AVION IN NOAPTE.

Luminile dragilor scăpărau,pulsau continuu.
Ceea ce mi-a atras atentia în mod deosebit ,a fost înălțimea prea joasa la care se aflau acele lumini.
Tocmai de aceea,gandul m-a dus la un posibil Avion ce va avea probleme in timpul zborului,pe timp de noapte.
Acum dragilor, c-o fi Avion sau Elicopter, ceva se va întâmpla cu un astfel de aparat de zbor, căci un OZN, nu cred ca era.
Doar luminile colorate care scăpărau continuu le vedeam adunate, sub forma unei portocale mai mari. 
Dragii mei, sa nadajduim ca nu vor fi si victime omenesti;nu multe!
Doamne si Măicuța Domnului,Te Rugam apără-ne si pe noi si pe toti cei care zboara, pe cei care merg pe apa ,precum si pe cei de pe uscat,Amin. 
                                           Cu dragoste,Maria.
                                              

3 comentarii:



  1. O epifanie ar putea fi cheia de descifrare și prezicere a Apocalipsei. Există foarte mulți internauți care cred că semnele sfârșitului lumii sunt mai mult decât evidente în prezent, iar Apocalipsa nu poate fi decât aproape.

    În 1846, doi copii, Melanie Calvat si Maximin Giruad, din localitatea franceza La Salette, au povestit ca au “discutat” cu Fecioara Maria si ca ea era atât de îngrijorata de soarta care le este harazita oamenilor, încât a plâns în timp ce le vorbea.



    Descrierea sfârșitului omenirii a fost considerata de Suveranul Pontif al vremii atât de înspaimântatoare, încât el a decis ca acest mesaj sa nu fie adus la cunoștința oamenilor, scrie premonitoriu.ro. Și astfel, profetia a devenit “secretul din La Salette”. Astazi, el este deja cunoscut si vi-l reamintim:

    “Dumnezeu va lovi Pamântul cum n-a mai facut-o pâna acum. Jale va fi pe capul pamântenilor. Dumnezeu îsi va manifesta puterea si îi va îngadui Șarpelui (forțelor infernale, demoniace si satanice) să provoace neînțelegeri între oameni. Certurile se vor tine lant, chiar si în mijlocul familiilor, și nimeni nu va scapa de influenta nefasta a raului.



    Războaie sângeroase, foamete, epidemii si cumplite boli infectioase vor nimici o buna parte din oameni. Lucifer, împreuna cu un numar foarte mare de demoni, va veni din Iad. Pamântul va fi lovit de calamitati de tot felul”, e mesajul transmis celor doi copilași la acea dată.

    RăspundețiȘtergere
  2. iata, in Sahalin, extremul orient rusesc un elicopter a aterizat fortat si al uat foc http://censor.net.ua/news/404382/rossiyiskiyi_voennyyi_vertolet_mi8_sgorel_posle_jestkoyi_posadki_na_sahaline

    RăspundețiȘtergere
  3. http://www.antena3.ro/externe/doua-avioane-s-au-prabusit-dupa-o-coliziune-in-aer-in-urma-accidentului-au-decedat-trei-persoane-375816.html

    RăspundețiȘtergere