duminică, 4 septembrie 2016

PERICOL !!! A AJUNS NUCLEUL SUB NĂPASTĂ ! A AJUNS NUCLEUL , LA NIVELUL DE VULCANIZARE !

                                          4 Septembrie 2016,ora 7,05 dimineața !

                                                    Dragii mei, 

În aceasta dimineață  dragilor,treaza fiind ,aud doua glasuri distincte intre ele.
Primul glas dragii mei, spunea asa :

                ”A ajuns Nucleul sub năpastă !
Iar un alt glas, continuă foarte hotărât ,dragii mei:
                   Acum vă voi spune: 
                  A ajuns Nucleul ,la nivelul de vulcanizare!”
După care,ambele glasuri au dispărut.  
Dragii mei, oare ce vrea să insemne aceste cuvinte?
Oare ce inseamna Nucleul sub năpastă,sau Nucleul la nivel de vulcanizare?
Astept cu mult drag si cu mare interes ,Comentariile voastre. 
                                     Cu dragoste,Maria. 

21 de comentarii:

  1. Ciudate expresii ale acestor voci .chiar folosesc termene care la un profet al lui Dumnezeu , gasea un alt sinonim mai credibil , mai crestin.

    RăspundețiȘtergere
  2. Exact ce ii ziceam lui Emanuel odata.Tatal Creatorul Terra creste. si creste din interior spre exterior.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai in timp ce creste...mai crapa si pamantul...Terra

      Ștergere
  3. Nucleul e mancarea pentru gainele grase.Se foloseate la prepararea prajiturilor si a cozonacilor.De aceea sunt foarte multe ozn-uri peste Romania.Trebuie sa ne rugam sa vina ploile,sa avem ce pune la beciuri in caz de cutremure sau razboaie.Dar fara apa ce facem?cum otravim fantanile seci din calea dusmanilor?

    RăspundețiȘtergere
  4. Cred ca tot in legătura cu pămîntul,se refera la nucleul pămîntului,a ajuns la limită,adica va exploda,trebuie vulcanizat,ca un cauciuc de masină,care se sparge,ajunge la "nivelul de vulcanizare"!Ferească-ne Dumnezeu de vreo nenorocire,asta ne mai lipseste,n-avem destule si asa!

    RăspundețiȘtergere
  5. Poate fi vb chiar de vulcani! Cine stie pe unde erupe..s.a prezis ca vezuviu va mai erupe in viitor. Nucleu, cuvantul se mai foloseste si la centralele atomice. Vedem, habar nu am..zic si eu.

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu zic ca-i de bine. Cred ca ne-am apropiat de un mare pericol dar sunt sanse de a scapa de el. Acea vulcanizare eu o interpretez ca un "petic" pus peste raul care-i gata sa explodeze. Ufff...bine era daca mesajele erau mai clare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, sunt ca niste ghicitori, desi Dumnezeu considera ca ne da mura in gura, fiecare interpreteaza in functie de informatiile pe care le detine deja, fiecare crede adevarul lui

      Ștergere
  7. Mie imi vine in minte ceva de genul : ,, ne-a ajuns cutitul la os '' . Mesajul asta nu este de descifrat mot-a mot.

    RăspundețiȘtergere
  8. o fi vorba de nucleul ue dupa brexit si valul de emigranti musulmani

    RăspundețiȘtergere
  9. Atractia Planetei 7X ( de fapt un sistem de 4 planete si doua luni care graviteaza in jurul unei pitice rosii supranumite Nibiru, Nemesis ,Hercolubus, Distrugatorul, etc) se apropie vertiginos de Pamant . Acestea influenteaza gravitational si electromagnetic intregul sistem planetar. Efectul de atractie si totodata respingere gravitationala reciproca provoaca deja din ce in ce mai multe si grave anomalii. Comunicarea primita corespunde cu profetiile vechi si actuale referitor la framantarile tectonice grave ce se vor manifesta in curand in zona Mediteranei in lungul latitudinii nordice de 37 grade incepand cu Lisabona si pana in Asia. Cu alte cuvinte magma terestra devine excentrica fata de axa Terrei iar in unele locuri va provoca framantari de falii/ cutremure si eruptii vulcanice . Pregatiti-va pentru dezastre !Dumnezeu sa ne ajute !

    RăspundețiȘtergere
  10. DOAMNE SFINTE nu cumva e vorba de acel accident nuclear de la vre-o centrala nucleara? Doamna Maria stiu ca aveti un astfel de mesaj dat parca in primavara.

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu cred ca este vorba despre CERN.... Ati avut mesaje legate de Elvetia, legate de evacuari din inima Europei, legate de probleme la centrale nucleare, etc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu siguranta, de aici toate cutremurele...CERN...SAU CERNEREA???...provocate...nu prea le-a iesit ce au vrut...si nu vor reusi sa vulcanizeze nik

      Ștergere
  12. Ce va tot vaicariti atita, puneti mina pe carti, ceasloave si ce mai aveti prin casa, cititi, rugati va si mai ales ginditi tot timpul pozitiv ,nu cu vaicareli si intoarceri nustiu unde si daca am plecat de acolo vom rezolva asa zisele noastre probleme .Deocamdata pe acest pamint frumos nu sintem numai noi,si mai ales nu este a nostru, cum nu a fost niciodata. Ceilalti conlocuitori mai destepti si mult mai dezvoltati decit noi, vor mai apara cosmelia noastra de ce vine din exterior, dar nu o pot apara de NOI CEA MAI DEZVOLTATA specie, fiind experti in a ne anihila intre noi.Este demonstrat ca nu avem in rautatea nostra frica de nimeni. nici de d zeu, zei sau iad cred ca nici de noi insine in nesabuinta noastra nu ne temen. Asa ca vorba multor intelepti, traiti fiecare zi ca si cind ar fii ultima si faceti cit puteti lucruri si fapte bune . Sa auzim numai de bine.

    RăspundețiȘtergere
  13. Cred ca ceva poste scapa de sub control la reactorul din Elvetia

    RăspundețiȘtergere
  14. Peticesc astia planeta .cine stie ce mai pun la cale cu aceasta încălzire a planetei.ce experiențe vor mai face .acum vb rusu cu japonezu. Eu zic ca e vb de încălzirea planetei.niculina

    RăspundețiȘtergere
  15. cutremur iminent, cred ca mesajul este destul de clar. Magma din interiorul nucleului pamantului se ridica( a ajuns la stadiul de a induce o nenorocire mare, calamitate - adica napasta) si provoaca miscarea placilor tectonice continentale provocand vibratii care se simt la suprafata exterioara a pamantului -cutremure sau eruptii vulcanice. Sa speram ca nu vor fi pe teritoriul Romaniei. Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  16. Sunt frumoase si eruptiile vulcanice,ce
    spectacol magnific,cata energie in miscare,apar teritorii noi,cand incepe reconstructia cei care mai raman au ce munci,primesc bani si ajutoare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bani si ajutoare , asta aveti in cap ! Doamne , mare e gradina ta !

      Ștergere