duminică, 4 septembrie 2016

O MOARTE ANUNȚATĂ CU 3 ZILE ÎNAINTE ! AM SĂ -ȚI DAU O MOARTE !

     
                                                            Image result for cruce.

                                              Image result for lumânari aprinse

                                             28 -29 AUGUST 2016,ora 1,20 !   

                                                                         Dragii mei, 

Ceea ce urmeaza sa va spun, este mai mult decât cutremurator. 
În aceasta noapte, în timp ce scriam aici pe blog, desi eram cu ochii pe monitor, văd în stânga mea înspre Sud,vad un teren ca de fotbal, sau ca de tenis,oricum ,era un teren de sport.    
                                            
                 Image result for TEREN TENIS.
Aud un glas dragilor ,care spune asa:

             ”Am să-ți dau o moarte !” 

Brusc, asa cum priveam eu cu ochiul interior daruit mie de DUHUL CEL PREA SFÂNT,vad la marginea terenului verde,după bordură,văd un bărbat usor brunet, cu mustacioara mica sub nas,ce s-a prins cu ambele maini de piept,ca si când ar fi avut o durere puternică în piept.
Chipul lui era desfigurat de durere, iar trupul său părea ca-si traieste ultimele zvâcniri, ca atunci cand nu mai are deloc aer. 
După ce am vazut toate acestea dragilor, mă gândeam, că parcă îmi era cunoscut acest bărbat tânăr,dar nu stiam unde l-am văzut si nici cum îl cheama.
Ieri dimineață însă,am aflat că a murit joi seara (1 sept .2016),băiatul vecinei mele,de peste drum de mine.
Acum doi ani,vecinei mele i-a murit si sotul .Ea avea doi băieti, fiecare căsătorit si cu copii mari la facultate. 
Pe unul din băieți îl cunosteam; pe al doilea, credeam  ca nu l-am vazut niciodată , dar stiam ca este medic stomatolog, stiam ca avea probleme cu inima, dar nu am vorbit cu el niciodata.  
IULIAN, pentru că asa il chema , era soț,tată si un medic stomatolog deosebit.
Are un băiat care i-a urmat cariera, si este in ultimul an la facultate.
In după amiaza zilei de joi, Iulian a mers sa joace TENIS cu câtiva prieteni buni. Stia ca nu are voie sa alerge și sa facă efort. Dar se simtea foarte bine, si a jucat o partida de tenis pe terenul special amenajat. 
 Brusc i s-a facut rău si s-a prăbusit la pământ.
 Facuse un infarct miocardic. S-a stins sub ochii prietenilor.
Lacrimi,durere, pentru familia lui IULIAN, vise destramate, si un gol imens in sufletul mamei sale, care are inima zdrobita de durere si de atâta plâns,precum si de golul imens ce l-a lăsat băiatul ei iubit.
Am intrebat pe cineva, cum arată Iulian? Cum este la chip? Il cunosc? Si mi l-a descris dragilor, întocmai cum l-am vazut eu in trairea mea. 
Am simtit ca-mi fuge pământul de sub picioare, cand mi-am dat seama ca, IULIAN era acel bărbat de după bordura terenului de sport, care se tinea cu mainile de piept.
In aceasta seara,am mers la SFANTA BISERICA unde era depus sicriul cu trupul neînsufletit al lui IULIAN. 
M-am apropiat cu emotii si lacrimi de sicriu, l-am privit, i-am mângâiat mâinile reci de pe piept, după care, m-am intors la îndurerata sa mamă,am strans-o la pieptul meu, si i-am spus printre lacrimi ,că ma rog pentru ea ,ca s-o intareasca Bunul Dumnezeu si Măicuța Domnului, ca sa poata face față acestei cumplite pierderi.
Iar pentru sufletul lui IULIAN,ma rog din toata inima, ca BUNUL DUMNEZEU să-i odihnească sufletul în Împărătia Sa.
Poate daca as fi stiut că el era bărbatul din trairea mea, si că era băiatul vecinei mele, cu siguranță as fi mers sa-i spun mamei sale, cum l-am vazut prabusit la Pământ.
Dar nu am stiut până în asta seara,cand l-am vazut in sicriu. 
Nu am stiut ca era baiatul vecinei mele.
Ce pot sa mai spun? DUMNEZEU hotaraste pentru fiecare in parte, ziua cand sa se nasca ,precum si - o alta zi ,în care sa-l ia înapoi.
Cu doar doua saptamani înainte, un alt tanar de 37 de ani, cu numele de MARCEL, a murit in camera de hotel ,de față fiind băiatul sau de 17 ani.Un cheag de sânge i-a oprit inima.
Si pe MARCEL îl vazusem cu doar 2 zile inainte de a muri,intr-un nor albastru, si părea ca ,cineva nevazut l-ar strange de gat,ca se sufoca. Si s-a sufocat! 
 Nici în cazul lui MARCEL, nu am putut face nimic; nu l-am putut anunța. Il cunoasteam doar din vedere, iar cu mama sa am lucrat cand aveam vreo 23 de ani. 
Prieteni dragi, imi pare nespus de rău că  nu pot să opresc aceste tragedii. 
DUMNEZEU mi le arată, ca apoi sa  se adevereasca si sa ne fie noua tuturor, spre intoarcerea la CREDINȚĂ ,si spre implinirea PORUNCILOR SALE.
Să nu uităm prieteni dragi, că nu suntem vesnici pe Pământ, si  că trebuie sa avem grija mai întâi de suflet, pe tot parcursul vietii noastre, si apoi de trup. 
Să mergem in SFANTA  DUMINICĂ ,la SFANTA  BISERICĂ, sa ne contopim sufletul cu SFÂNTA si DUMNEZEIASCA LITURGHIE, iar la final, vom simti in inima si-n suflet ,ca ne intoarcem acasa mai bogati in Credință,mai buni si mai milostivi cu inima, si cu iubire infinita față de Dumnezeu si față de Măicuța Domnului.
Sa daruim Aproapelui nostru ,iubire neconditionata, sa imbracam pe cel gol, sa hranim pe cel flamând, să mângâiem pe cel trist si înlăcrimat, sa îngrijim de văduve si de bătrânii fara de niciun ajutor. Sa nu facem diferente niciodata, pentru cei care au o culoare a pielii,mai altfel decât a noastra. 
Toti suntem fiii Lui Dumnezeu, iar EL ne iubeste pe toti deopotriva,  si ne cheama la El ,indiferent de ce Religie si ce Credință imbratiseaza fiecare.
Asa sa ne ajute Bunul Dumnezeu si Măicuța Domnului,Amin !
                                                 Cu dragoste,Maria.
 



                            

21 de comentarii:

  1. D-na Maria am rămas fără cuvinte si am lăcrimat cind am citit postarea dvs.Dumnezeu să-l odihnească pe Iulian si pe Marcel si să-i primească pe amîndoi in ÎMPĂRĂTIA LUI.Cel mai greu este pentru familiile lor sa se împace cu gîndul că ei nu mai sint.Dumnezeu sa-i ierte.DS

    RăspundețiȘtergere
  2. e logic ca o prorocire sa nu poata fi prevenita,este legatura de la cauza la efect,daca ar fi prevenita nu ar mai avea loc viziunea,dar in cazul evenimentelor mai ample previziunea poate fi atenuata in efectele sale urmare a celor care cred si iau masuri ca atare,dar nu poate fi anulata total pentru ca atunci s-ar anula viziunea evenimentului o data anulat,care este cauza-craciun

    RăspundețiȘtergere
  3. Ca mama imi plange sufletul de ce aud , nu exista necaz mai mare pentru cea care a dat viata copilului ei decat asa o tragedie . Poate vom intelege vreodata de ce Dumnezeu ia la el oamenii buni, corecti, familisti , muncitori si lasa aici pe pamant drojdia si teroristii si toti neispravitii . Oare vom putea intelege vreodata de ce ?
    L-am vazut intamplator pe you tube pe fiul dvs. d-na Maria ....ce frumos baiat aveti si ce destept copil . Si simpatic foc . Ca sa nu mai spun ca e bucatica rupta din dvs. Doamne , frumos baiat ! Sa va traiasca , sa va bucurati de el !
    O duminica linistita va doresc !

    RăspundețiȘtergere
  4. Noi muritorii nu putem sa oprim ce vrea Dumnezeu sa faca cu un om...cand Dumnezeu decide ca a venit ziua sa plece de pe acest pamant un suflet noi nu avem cum sa ne impotrivim sau sa oprim ..doar Dumnezeu decide ziua venirii noastre si ziua plecari

    RăspundețiȘtergere
  5. Bunaziua!
    Stau si ma gîndesc daca e bine sau nu sa spune-m în dreapta si in stinga...ma rog pentru voi sau e mai bine sa ne rugam în ascuns pentru fratele nostru...?dar oare este bine de a afirma in permanenta ca avem Duh Sfint ori ar fi mai bine sa-l tinem strîns în interiorul nostru cu bucurie si cutremur si fapte bune si sa facem tot ce ne sta în putinta sa nu ne paraseasca!!!eu nu stiu daoar ma ginesc....toate cele bune!cu Domnul înainte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu,nu prea e bine,sa ne preamarim cu nimic,daca vrem sa ne rugam pt.ceva sau cineva trebuie s-o facem in taina,nu trebuie sa spunem,in ceea ce priveste Duhul Sfant...nu-l are oricine!!!Fiecare are Duh.Cand moare cineva se zice ca si-a dat Duhul,nu ca si-a dat Duhul Sfant.DUH SFANT au Sfintii Parinti.

      Ștergere
  6. In anul 1979 a murit tatal meu care avea 49 de ani s-au blocat rinichi eram casatorita si aveam trei baieti mici de 1 4 si 7 ani tatal meu era un om foarte bun eram disperata dupa terminarea slujbei de inmormintare cind trenbuia ca sa plece cu el la cimitir eu am strigat la Domnul si am zis "pentru ce mi-ai luat tatal mi-ai putut lua un copil pentru ca faceam altul" au ramas inca 6 frati de ai mei cu mama cea mai mica avea doar 8 ani iar eu eram cea mare si aveam 27 de ani avind trei baieti i-mi imi doream foarte mult o fetita in 1983 Domnul mi-a dato dar na uitat de vorbele mele de la imormintarea tatalui meu in anul 1998 mi-a luat cel mai scump DAR pe care mi la dat era fetia mea de 15 ani dragi mei trebuie ca sa fim foarte atenti cu toti si ce cuvinte scoatem din gura Domnul ne da tot ce (cerem...... ) atunci eram foarte tinara si nu mi-am dat seama de gravitatea cuvintelor acuma imi pare foarte rau sufar ffff.mult ROG PE DOMNUL SA MA IERTE si sa-mi fereasca copii si nepoti de necazuri la fel sa fereasca si pe alte mame si pe toti amen Ika.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Blestemul de mama pt copiii ei e cel mai greu de dus si totdeauna se indeplineste.

      Ștergere
    2. Rau,,oricat de mult ti-ai iubii parintii,pe copii ii iubbesti de un infinit de ori mai mult.

      Ștergere
    3. Ika scuzama-ma ca te intreb, nu ai cumva de la baieti vreo nepoata care sa semene cu fata pe care ai avut-o ? Ia gandeste-te ! Sigur ai nepoti si nepoate si sigur nu ti-ai dat seama ca ai din nou acea fetita , insa care este acum nepotica ta . Numai bine iti doresc.

      Ștergere
    4. Anonim 15.23 tu sti mai multe dar nu vrei sa ne spui.te rog frumos sa detaliezi.

      Ștergere
    5. Madus, doar Ika poate raspunde , ei i-am facut intrebarea . Daca imi confirma, voi detalia .
      Da, Emanuel suna a reincarnare , e cine crede, cine nu crede , ca si cu extraterestrii , idem . Biserica si preotii nu accepta acum nici ideea de reincarnare , nici extraterestrii . Mai vedem peste 20 de ani . Rabdare . Cu rabdarea se trece marea .

      Ștergere
  7. astazi Maica Tereza e canonizata la Vatican de papa Francisc

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna ! Maria om deosebit apelez din nou la cunostintele tale mai vaste decat ale mele.Nu stiu cum sa cresc in dragoste fata de Bunul DUMNEZEU... Citeam intr-o carte scrisa de un mare preot caci trebuie sa ne gandim la DUMNEZEU cu atata dragoste ca si cum ne-am gandii la persoana pe care o iubim cel mai mult...Adica cu toata inima... Eu spre rusinea mea nu prea reusesc nu stiu cum sa fac sa simt ca imi creste iubirea tot mai tare...Ce ma sfatuiti doamna scumpa ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scumpa mea, mai întâi de toate trebuie sa incerci sa te detasezi de importanta bunurilor materiale sau banesti. Acestea sa fie doar ca sa-ti slujeasca tie in fiecare zi si noapte, si nu invers. Cei care sunt alipiti cu inima si cu sufletul de tot ce este materialnic, inclusiv bani, niciodata nu se vor putea apropia de DUMNEZEU cu toata ființa lor.Noi trebuie sa -I slujim numai BUNULUI DUMNEZEU si MĂICUTEI DOMNULUI, prin a ne ruga cu inima si nu numai cu buzele, prin a implini PORUNCILE SALE,care ne duc pe CALEA MÂNTUIRII sufletului.
      Nu este deloc greu ! Atunci cand avem o greutate pe suflet, avem un necaz mare,o suferința, o indoiala,de ce sa dam un telefon prietenei cele mai bune, când putem ingenunchea in fața Sfintei Icoane, si sa povestim durerea noastra,suferința noastra, nedumerirea noastra,MAICII DOMNULUI si MÂNTUITORULUI nostru IISUS HRISTOS, care ne sunt cei mai buni Prieteni, si cei mai de folos sufletului nostru. Chiar daca nu avem timp special pentru RUGACIUNE,important este sa ne fie intotdeauna gandul la DUMNEZEU si la MAICA DOMNULUI,si sa Le cerem ajutorul în gandul nostru in inima noastra, atunci cand dam de greu, si suntem la serviciu, sau in alt loc unde nu ne putem ruga asa cum ne-am dori. Rugaciunea TATAL NOSTRU si DOAMNE IISUSE HRISTOASE MILOSTIV FII MIE PĂCATOSUL (A)ajunG direct in inima PREA SINTEI TREI si a MAICUTETI DOMNULUI,MAMA noastra a tuturor si a MÂNTUITORULUI IISUS HRISTOS.Asadar lasa PRIETENII si nu-ti mai descarca sufletul, lor, ci stai de vorba cu BUNUL DUMNEZEU si cu MĂICUȚA DOMNULUI, cu ÎNGERUL tau păzitor si cu SFINTII LUI DUMNEZEU ,si astfel te vei simti mai puternica si vei sti sa daruiesti numai dragoste divina in jurul tau. Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
  9. Maria la fel ca alte dati mi-ai raspuns cu intelepciune si multa blandete ! MULTUMESC FRUMOS ! Mi-a mers direct la inima si imi este tare de folos!Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  10. Si eu va multumesc din suflet! Cu multa dragoste Maria H

    RăspundețiȘtergere
  11. Vă multumesc dragii mei,pentru cuvintele de apreciere si pentru Comentariile valoroase. Cu dragoste si cu pretuire ,Maria.

    RăspundețiȘtergere
  12. Dragostea de Dumnezeu este manifestata realizarii iubirii de Sine,stiind ca esti parte din Dumnezeu, iubirea pentru semenii tai si tot ceea ce te inconjoara,recunoscand Divinitatea in orice piatra,floare, copac etc.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere