joi, 1 septembrie 2016

CRESTINII DIN NOU TRASI PE ROATĂ ??? ADEVĂR ADEVĂRAT, GRĂIESC VOUĂ !

    
                                   31 August 2016,ora 4,45 zori de zi !

                                        Dragii mei, 

În aceasta dimineață în zori de zi, o lumină puternică ma trezeste, si astfel, aud Glasul cel prea dulce al Mântuitorului  nostru Iisus Hristos.
Glasul prea dulce ,spunea asa: 

                  ”Adevăr adevărat ,grăiesc  vouă !

Iar Glasul Prea dulce al Lui Iisus Hristos,continuă în mijlocul unor copilasi ce erau cu totii în jurul unei roți cu piroane ascuțite pe suprafața plană.
Sus ,în Cerul care coborâse deasupra Pământului vedeam o roata cu zeci de piroane ,culcată la orizontal ce se asemăna oarecum,cu aceasta de mai jos,doar ca lipsesc piroanele foarte multe de pe ea.


Image result for TRASI PE ROATAImage result for ELEVI...

În lumina albastra ca de noapte al Cerului special, stăteau de jur împrejurul roții cu piroane , numai si numai copilasi de vârste fragede.
Copilasii, stăteau aplecati asupra roții cu piroane, in timp ce IISUS HRISTOS le vorbea mult cu Glasul Său prea dulce, printre care am auzit asa:
                 ” Adevăr adevărat,graiesc vouă !”
Era înspăimântătoare aceasta roata ,pe care în trecut crestinii erau chinuiti si torturati.
Iar în timp ce scriam aici,vad scris chiar în fața mea,in dreapta dinafara monitorului  ,pe un fond albastru,scria cu alb asa: 
                 Nenorocirea-i  azi...!
Iar un glas nevinovat de copil,spunea suspinând asa: 
                Și mama ,și tata...!” 
Dragii mei, cutremurătoare si înspăimântătoare este aceasta traire.
Sa ne fereasca Bunul Dumnezeu si Măicuța Domnului,de astfel de chinuri groaznice.
Sa-L imploram dragii mei, pe Mântuitorul nostru Iisus Hristos,ca sa îndepărteze de la fața noastra aceste chinuri groaznice, si sa ne mai dea încă o șansă pentru a ne îndrepta ,si sa ne apropiem de EL cu toata ființa noastra și cu tot sufletul nostru. 
DOAMNE DUMNEZEUL nostru si MĂICUȚA noastra,Te implorăm, sa nu-ti întorci fața Ta de la noi Fiii Tăi, căci mult am păcătuit în aceasta viață grabnic trecatoare,AMIN. 
                                                 Cu dragoste,Maria. 

57 de comentarii:

  1. "Destin'- este facut din vietile anterioare , si ruleaza. Eu iert si ajut ca om pe moment; dar functia si gradul de ZEU. n-umi petmite si nici nu-mi da posibilitatea de a ierta. Va rugati ca .......... in zadar, sunteti monitorizati de programe cibernetice care va autospionati lor de la nastere .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu vorbesti?care faci toata ziua selfi-uri.crezi ca daca ti-ai lasat plete cu carare si barba esti vreun cristos?

      Ștergere
  2. muceniciii zilelor de apoi.

    RăspundețiȘtergere
  3. DOAMNE apara si pazeste sa se intoarca omenirea la asemenea practici medievale. E posibil ca salbataciunile astea venite de peste tot in Europa, sa ajunga sa practice pina la urma si asemenea nenorociri. Sa impuna islamul lor printre crestini, oare chiar nu pot fi opriti acesti criminali?




    /?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pot fi opriti,dar nu se vrea.Cei care conduc lumea stiu bine acest lucru si radiază de fericire cind vad acest haos.DS

      Ștergere
    2. Pai da.cand s-a intrat in Irak in 2003 se efectuau chiar si cateva sute de raiduri aeriene pe zi asupra bagdadului,iar toata operatiunea a durat 20 de zile pana la rasturnarea lui saddam.din 2011 pana astazi se efectueaza cate 3 max 8 raiduri pe zi.faceti socoteala si vedeti raportul asa o sa va dati seama cand se va termina cu isis.e clar ca nu se doreste nimicirea lor.

      Ștergere
  4. Gabriel ce s-a intamplat cu tine , nu ai mai dat niciun semn de viata ?! Esti ok ?

    RăspundețiȘtergere
  5. Despre Madălina Manole ...ce a fost cu ea crimă sau suicid...eu cred crimã..și pe Elodia trebuie sä.i indrumaţi pe anchetatori unde este...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Problema sunt anchetatorii , doamna Maria a scris pagini despre Elodia si Madalina , a descris si locul unde se afla ingropata , deci nu este vina dansei ca vorbeste la surzi . Familia Elodiei sa cerceteze casa care a devenit pensiune daca vrea cu adevarat sa stie unde este fata lor .

      Ștergere
    2. Despre Elodia D-na Maria a tot spus mereu,dar anchetatori au lasat-o baltă cu totul,așa că ce să facă biata mamă a Elodiei de una singură.De Mădalina nu am aflat nimic in plus pînă acum,dar m-aș bucura enorm daca s-ar arăta ceva in previziunile D-nei Maria si cred că ar fi o usurare si pentru părintii ei.DS

      Ștergere
  6. Sunt cam intors pe dos in dimineata asta . De 12 ani cind vin de la munca dimineata ma opresc sa cumpar paine de la un cuptor . Asa ca am cam legat cu cei ce lucreaza acolo . Printre ei este un baiat de vre-o 30 de ani ....Marco , ce-mi ceru-se de pot vorbii sa lucreze la agentie la mine simbata noaptea . El deja lucreaza de luni pina simbata , dar fiind casatorit , si avind doi gemeni de 7 ani , trebuiesc sacrificii in plus . Eu eram de acord , pt ca e un baiat tare uminte , serios ...casa munca , si cu toate ca e aratos (seamana cu actorul italian Mastroiani de tinar) niciodata nu am auzit ceva istorii in ciuda tentatiilor . Cuminte . Trebuia sa vedem dupa vacante ce si cum . Asa a-i ramanea doar duminica libera , si acea trebuia sa se odihneasca dupa o noapte in discoteca . A plecat in vacanta cu 2 zile inaintea celorlalti , pt ca nu mai putea . S-a dus la socrii , la Amatrice ....Le-a cazut casa peste ei . El are un umar rupt complet , nevasta-sa e grav dar se pare ca v-a traii ....dar au murit gemenii ...
    Nu stiu cum am sa fac cind am sa-l reintilnesc ! Mi-e groaza ...Ce-i pot spune ? Nimic ....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce trist!! Dumnezeu sa-i ierte

      Ștergere
    2. Socul e prea mare , nu ai ce sa-i spui . Dumnezeu le va mai da copii pentru ca ei sunt in viata . Greu vor intelege insa de le-au fost luati ceilalti , dar timpul le va vindeca ranile cand sotia va fi din nou insarcinata , dupa durere, soarele va fi din nou in casa lor .

      Ștergere
    3. Multa sanatate lui Marco si mai ales sotiei sale!

      Ștergere
    4. Ai dreptate...cuvintele sunt prea mici. Dar trebuie sa stie ca-i cunosti durerea si ca esti acolo daca are nevoie de un umar. Dzeu sa-i ierte pe cei plecati si sa le dea putere celor ramasi.

      Ștergere
  7. Pacatele comportamentul parintilor betivi catre copii nevinovati.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa va fie RUSINE! Daca puteti sa spuneti asemenea tampenii. Ai idee ce inseamna sa ai un copil cu probleme? Cum iti permiti sa faci asemenea acuzatii la adresa lor? Rusine...

      Ștergere
    2. De ce te revolti?
      Arenei Boca a explicat frumos in cărțile si predicile sale cauza pentru care se nasc copii cu probleme. Si are mare dreptate.
      În ADN ul copiilor sunt înscrise păcatele părinților si bunicilor si străbunilor nemărturisite si neispasite.
      Din mesajul d-nei Maria se intelege ca părinții vor fi martirizati iar copiii rămasi orfani vor fi martori ai acestei grozăvii.
      Un copil cu probleme este darul lui Dumnezeu. Răul înscris în codul lui genetic este consecința necredintei părinților.
      Un copil se cere de la Dumnezeu cu post si rugăciune. Dar în ziua de astăzi copiii se fac în păcat, mulți sunt ucisi în pîntecele mamelor prea tinere si iresponsabile, deduse de bărbați inconstient ca si ei sunt egali în păcatul pruncuciderii cu aceste mame, prin refuzul primirii cu responsabilitate si smerenie a acestui dar dumnezeiesc: viața.
      Familia este sub atacul celui rău. Ea este celula de bază a vieții. O familie dezorganizată are ca rezultat copii mutilați sufletește si care ajunsi la maturitate vor insusi programul divorțului implementat de comportamentul părinților. Cancerul societății este divorțul.
      Căsătoria este un jug, o responsabilitate, o stare de normalitate in care sunt asteptati si crescuti copiii. Părinții sunt responsabili de viata nou primită în dar. Din pacate, părinții sunt imaturi emoțional si caută fluturii dragostei în afara căsătoriei. Nu inteleg ca si ei trebuie sa se jertfeasca in căsătorie asa cum Iisus Hristos s-a jertfit pentru noi, biserica Sa. O jertfa din iubire si iertare pentru Dumnezeu si aproapele. Impietrirea inimii si egoismul exacerbat, combinat cu imaturitate emoțională si socială duc la cuplaje libertine si divorțuri.
      Cresteti, inmultiti-vă si stăpâniți pământul, iar ceea ce Dumnezeu a unit, omul sa nu despartă.

      Ștergere
    3. E clar ca ori nu ai copil, ori copilul tau e sanatos si mintea ta ingusta incat sa poti face astfel de comentarii idioate. Eu iti doresc sa nu treci prin aceasta suferinta niciodata. Pentru ca, daca ai trece, ai realiza ce grozavii poti spune. Ai realiza ca, desi Parintele Arsenie, e un sfant (dupa parerea unora) este inacceptabil sa faci astfel de comentarii. Vezi ca tot Arsenie spunea si ca o femeie trebuie sa faca o tona de copii, ca sex faci doar atunci cand trebuie sa-ti lasi sotia insarcinata. Si cu astea esti de acord?

      Ștergere
    4. E clar ca nu accepți darul lui Dumnezeu împreună cu răsplata faptelor tale si ale străbunilor tăi. Ai multe resentimente ascunse în inimă si in suflet. Dumnezeu să te ierte si sa-ti dea putere fizică si înțelegere, caci doar El stie cum e sa ai un copil minunat si oamenii nerecunoscatori sa-L ucidă.
      Dumnezeu a lăsat ca omul sa-si folosească organele de reproducere pentru acest scop, iar cel rău ii îndeamnă pe oameni sa le foloseasca pt. plăcerea trupească. Pana si animalele respectă aceasta necesitate fiziologică doar când e momentul potrivit pentru procreere.
      Omul este stăpânul trupului sau si nu hormonii sau băutura sau desfranarea.
      Menirea omului nu este aceea de a si satisface dorințele trupești, ci sa-L laude mereu pe Dumnezeu, sa I se închine, sa-I facă mereu voia si sa isi mîntuie sufletul.
      Luati aminte la mult incercatul Iov. În marea lui nenorocire nu L-a blestemat pe Dumnezeu, ci I-a rămas credincios chiar si atunci când nu mai era omenește speranță pentru el.
      Comentariile sunt asa cum sunt. Daca nu le accepți tu nu înseamnă ca sunt idioate. Se vede ca iti place sa arunci cu vorbe cărora nu le cunosti sensul.

      Ștergere
    5. Nu zau! Te intreb din nou. Din spusele Parintelui ce iei tu, personal, de bun? Ai tu o droaie de copii asa cum afirma Parintele ca trebuie sa ai? Faci sex doar in scopul procreerii?(asta-i o intrebare retorica...). Ai tu un copil cu probleme? Daca il ai te simti vinovat ca ai turnat alcool in tine si s-a ajuns aici?
      Si animalele fac puiuti cu handicap. Si ele nu beau si nici nu pacatuiesc. Si delfinii fac sex din placere si nimeni nu-i blameaza. Tu vorbesti din carti dar altii vorbesc din realitate. Nu arunc deloc cu vorbe doar ca nu mi se pare deloc corect sa dai vina pe niste parinti care oricum sufera enorm. Daca doar te afli intr-o asemenea situatie ai dreptul sa faci astfel de comentarii. Pana atunci imi mentin punctul de vedere- sunt idioate.

      Ștergere
    6. Nu va mai certati. Fiecare cu ce-i este dat in viata.

      Ștergere
    7. Fiecare arunca pe gura din prea plinul inimii lui.
      O inimă plină de ură nu poate vorbi de iubire si bunătate.
      Un om pus pe harta e ca un taifun. Distruge tot ce găsește în cale si tot nu este mulțumit ca n-a putut sa fie si mai rău.
      Degeaba se războiește omul cu toată lumea. Chiar daca ramane singur pe lume tot nu i-a trecut furia.
      Un suflet neliniștit si neîmpăcat cu el însusi va căuta fără încetare sa distrugă neînțelegînd ca, de fapt, pe el se distruge.
      Iertarea si iubirea sunt două balsame pentru tamaduirea sufletului nelinistit si războinic.

      Ștergere
    8. Dumnezeu sa ne dea intelepciune, sa iubim si sa iertam toate. Doar asa vom face un pas spre izbavire. Doamne ajuta!

      Ștergere

    9. ´´E clar ca ori nu ai copil, ori copilul tau e sanatos si mintea ta ingusta incat sa poti face astfel de comentarii idioate. Eu iti doresc sa nu treci prin aceasta suferinta niciodata. Pentru ca, daca ai trece, ai realiza ce grozavii poti spune.´´


      ´´Un copil se cere de la Dumnezeu cu post si rugăciune. Dar în ziua de astăzi copiii se fac în păcat,´´......

      Ștergere
    10. Anonim3 septembrie 2016, 17:33
      ´´Nu zau! Te intreb din nou´´


      ´´Luati aminte la mult incercatul Iov. În marea lui nenorocire nu L-a blestemat pe Dumnezeu, ci I-a rămas credincios chiar si atunci când nu mai era omenește speranță pentru el.´´

      Ștergere
    11. Sfanta Evanghelie dupa Luca cap.16, vers. 19 - 31
      19. Era un om bogat care se imbraca in porfira si in vison, veselindu-se in toate zilele in chip stralucit.
      20. Iar un sarac, anume Lazar, zacea inaintea portii lui, plin de bube,
      21. Poftind sa se sature din cele ce cadeau de la masa bogatului; dar si cainii venind, lingeau bubele lui.
      22. Si a murit saracul si a fost dus de catre ingeri in sanul lui Avraam. A murit si bogatul si a fost inmormantat.
      23. Si in iad, ridicandu-si ochii, fiind in chinuri, el a vazut de departe pe Avraam si pe Lazar in sanul lui.
      24. Si el, strigand, a zis: Parinte Avraame, fie-ti mila de mine si trimite pe Lazar sa-si ude varful degetului in apa si sa-mi racoreasca limba, caci ma chinuiesc in aceasta vapaie.
      25. Dar Avraam a zis: Fiule, adu-ti aminte ca ai primit cele bune ale tale in viata ta, si Lazar, asemenea, pe cele rele; iar acum aici el se mangaie, iar tu te chinuiesti.
      26. Si peste toate acestea, intre noi si voi s-a intarit prapastie mare, ca cei care voiesc sa treaca de aici la voi sa nu poata, nici cei de acolo sa treaca la noi.
      27. Iar el a zis: Rogu-te, dar, parinte, sa-l trimiti in casa tatalui meu,
      28. Caci am cinci frati, sa le spuna lor acestea, ca sa nu vina si ei in acest loc de chin.
      29. Si i-a zis Avraam: Au pe Moise si pe prooroci; sa asculte de ei.
      30. Iar el a zis: Nu, parinte Avraam, ci, daca cineva dintre morti se va duce la ei, se vor pocai.
      31. Si i-a zis Avraam: Daca nu asculta de Moise si de prooroci, nu vor crede nici daca ar invia cineva dintre morti.

      Ștergere
    12. Anonim3 septembrie 2016, 17:33
      ´´ Ai tu un copil cu probleme?´´

      toti au copii cu probleme mai devreme sau mai tarziu ... unele sunt fizice , alte psihologice , altele criminale etc etc etc ... cine sunt vinovati ? PARINTII ... TOTI PARINTII FARA DE DUMNEZEU ... daca tu plingi de problemele tale si e corect , CE SPUI celui sau celei A CAREI COPIL E MORT IN ACCIDENTE DE MASINA , MORT IN DROGURI etc etc etc ... si pot sa iti dau exemple CITE VREI ... DUMNEZEU JUDECA DIFERIT copii PARINTILOR LOR ca PARINTII NU AU PARINTELE SUPREM CA SI AJUTOR = Dumnezeu TATAL .... deci cu toti CA PARINTI suntem VINOVATI de mersul rau al copiilor NOSTRI ...

      ROMANIA a ajuns in halul in care a ajuns PENTRU CA PARINTII au avut ochi numai pentru COPII PERSONALI si neinteresindu-se de copii ALTORA .... asadar TOTI SUNTEM VINOVATI DE COPII NOSTRI CA AU PROBLEME ... orice fel de probleme .....

      Ștergere

    13. ´´nu aveţi mulţi părinţi.´´


      15.Căci de aţi avea zeci de mii de învăţători în Hristos, totuşi nu aveţi mulţi părinţi. Căci eu v-am născut prin Evanghelie în Iisus Hristos.
      16.Deci, vă rog, să-mi fiţi mie următori, precum şi eu lui Hristos.

      Ștergere
    14. Roamnia a ajuns asa din ignoranta, dezinformare si lipsa cunoasterii, la care mai adaugam si interesele pradatorilor din afara.
      Intrebare: un pom necuratit si neingrijit, ce fel de roada poate da?

      Ștergere
  8. Si evenimentul de la copenhaga s-a adeverit !

    http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2016/08/copenhaga-la-copenhaga.html


    Autorul atacului armat din Copenhaga, prins după mai multe ore de căutări :

    http://www.antena3.ro/externe/atac-armat-danemarca-politie-individ-374868.html

    RăspundețiȘtergere
  9. Doamna Maria vreau sa va anunt ca dvs.sunteți protejată de divinitate nu se va atinge nimeni ca sa va facă vreun rău.Doar cei păcătoși si care nu se întorc vor pleca de aici de pe pamant.Nu aveti de ce sa va faceti griji,misiunea pe care o aveti este sa va rugați pentru toții semenii ca sa fie si ei iertați si scăpați de necazul cel vine.Rugati-va cu înflăcărare pentru toata omenirea sa se trezească in ceasul al doisprezecelea.

    RăspundețiȘtergere
  10. Mai oameni buni comentati ca sa va aflati in treaba total pe dinafara vizavi de subiectul afisat si stau sa ma gandesc ca nestiinta, analfabetismul si barfa ne domina fiinta, dragii mei cugetati cu toata fiinta inainte de a adauga un comentariu pe acest blog care se vrea a fii spre indrumarea noastra o atentionare

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti dau pe jumatate dreptate , insa fiecare, in felul lui are oportunitatea sa isi strige durerea , neintelegrea fata de viata si fata de problemele vietii . Este si un blog de informare , de comuniune , de respectarea tuturor ideilor , de incurajare , de ridicare din abisul deznadejdii .

      Aici gasesti tot genul de oameni , din toata lumea si comentariile acestora sunt la fel : bogate , colorate, multe , aducatoare de vesti despre ce este scris sau nescris inca.
      E bine asa .

      Ștergere
    2. Tot respectul meu pentru comentariul tau,ai pus punctul pe "i".Majoritatea de comenteaza pe aici n-au nici o treaba cu subiectul si se mai dau si mari stiutori.Sper ca Maria sa selecteze mai mult comentariile si sa le lase doar pe cele care sunt pe subiect.

      Ștergere
    3. Doina, de multe ori putem ajuta cu un sfat, chiar daca ceea ce scrie cineva nu ar avea legatura cu subiectul!De aceea este important ce se scrie aici pe blog! Te salut!:)

      Ștergere
    4. Iar sunteti rautaciosi !!!

      Ștergere
  11. Sunt atrocitatile din siria pe care nu le opreste nimeni . De 5 ani de cand dureaza razboiul , s-a distrus o cultura, o civilizatie, o tara cu istorie iar oamenii sunt mutilati sau in pribegie .
    Noroc ca sunt acolo si americanii si rusii si armata lui Assad ca sa rezolve totul .???!!
    Daca stiau bietii oameni, fugeau cu totii de acolo nu mai stateau carne de tun in speranta unor vremuri de pace .
    Siria ca si Afganistanul si Irakul sunt tari distruse definitiv , oamenii nu mai au unde sa se intoarca din cauza unor drogati si bolnavi psihic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu cum se face ca Americanii au intervenit peste tot si au îndepărtat de la putere toti dictatorii,dar de Bashar al Assad nici nu s-au atins.Au lăsat sirienii să plece in pribegie prin întreaga Europă si odată cu ei li s-au alăturat si alți musulmani,dar si teroriști ISIS.De aici tragem concluzia că ei se bucura cel mai mult de destrămarea Europei si de haosul creeat prin metode de manipulare in masă.DS

      Ștergere
    2. Asa vor face si cu România?

      Ștergere
    3. Modelul e identic .

      Ștergere
    4. Sunt scrieri pe net cum ca cei care-au infiintat acea grupare terorista ar fi unele forte din America, din Italia, din Anglia, din Israel si din Arabia Saudita. Se mai scrie ca ar fi destul de vizibil ca gruparea terorista, care ucide semeni de-ai lor si crestini, chiar daca declara ca ii vor ataca pe americani, pe evrei, pe italieni (la ei acasa), totusi nu se ating de acestia. Sa speram ca vor inceta cu atrocitatile si vor intelege ca au fost folositi, doar si ca nimeni nu-i apreciaza , nici macar dumnezeul lor, profetul lor(cei care-l au, ca este posibil ca multi sa fie chiar si atei...) .

      Ștergere
  12. Probabil razboaiele din ziua de astazi care ucid copiii vor lua amploare.roata poate fi marele razboi care sta sa vina si se va rostogoli peste popoare ca o tavaluga.copiii pot reprezenta noile popoare care au aparut in ultimul secol si jumatate.cercul care il formeaza il reprezinta pe Tatal Creatorul Terra.

    RăspundețiȘtergere
  13. Dumnezeu are nevoie de suflete de copilasi,credeti-ma,sun pure,nu sunt incarcate de tot felul de pacate caa ale oamenilor maturi,orice intreprinde un om se inregistreaza,numai daca privesi pe cineva si gandesti,o,ce frumos e,se inregistreaza ca si cum ai pacatuit deja,cititi"Ptrogramul Terra,nu veti regreta,veti intelege multe lucruri care in mod obisnuit par de nepriceput,o noapte buna!

    RăspundețiȘtergere
  14. Lasati oamenii sa spuna ce au pe suflet si nu o mai indemnati pe dna Maria sa le cenzureze mesajele. E bine asa cum e!Suntem o comunitate si poate ne putem ajuta macar cu un sfat.
    Sorit T.,imi pare sincer rau de necazul baiatului.Uneori ma gandesc ca degeaba ne ferim de nu stiu ce pericole ca murim tot atunci cand ne e dat sa murim,acolo unde ne e dat si in modul in care ne e scris. E o vorba in popor: „l-a tras ata”... Cam asa si cu noi oamenii.

    RăspundețiȘtergere
  15. Sorin T ,ai zis ce sa faci!Iti spun ce as face eu....l-as astepta cu locul de munca,l-as sprijinii fizic,psihic cu tot ce as putea,cu rabdare si bunatate,infinita iubire,compasiune pt aproapele nostru.Asa se castiga coroana.El nu va mai fi ca altadata,ori va lua calea raului(in bautura)ori calea binelui cautandu-l pe Dumnezeu.Acum proba la care vei fi supus e in fata ta, sa fii om,sa fii prieten,sa fii doctor de suflet sa insisti pe calea binelui si sa nu obosesti,(cu astea treci proba)si vei fi un lucrator pt Dumnezeu.Mare iti va fi rasplata,ori pe pamant ori in ceruri.Ai grija cum gestionezi situatia fa din ea o binecuvantare pt tine.Lidia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lidia ai mare dreptate si eu sint de aceiasi părere.Bănuiesc că Sorin e un om bun si il va ajuta pe acest om să-și găsească echilibrul șî să nu cadă in depresie,după asemenea tragedie.DS

      Ștergere
  16. Sirienii platesc acum toate nenorocirile facute de strabunii lor, ei au fost imperiul Persan si cite crime au facut inaintasii lor,cite tari au subjugat,pina si aici la noi in DACIA de atunci au cerut pamint si apa.Acum urmasii lor platesc saracii cu virf si indesat, dar rautatea unora dintre ei a ramas intacta de atita amar de timp.Pacat de acest popor ca a fost si este condus de tot soiul de fanatici religiosi sau nereligiosi.

    RăspundețiȘtergere
  17. Doamna Maria trebuie sa va marturisesc un lucru..e mai complicata povestea la fel si drumul pe care am ajuns aici...de ceva timp am descoperit ca ori de cate ori imi doresc ceva sau ma aflu intr-o situatie dificila daca spun Total Nostru si ma rog la Dumnezeu si la Maica Domnului si ii rog sa ma ajute in cel mai scurt timp(foarte scurt) primes ajutorul de care am nevoie.Stiu ca poate credeti ca exagerez dar e ceva real...traiesc zilnic expierentele acestea...si pt asta vreau sa va multumesc si dumneavoastra.Va doresc sanatate si credinta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sofia eu te cred ca si eu fac la fel! :)

      Ștergere
    2. Sofia esti o norocoasă că rugăciunile tale ajung rapid la Maica Domnului si esti rasplătită pe măsură.Mulți incetează să se mai roage cind văd că nu primesc un semn de la Divinitate,dar eu spun să nu ne pierdem speranta niciodată pentru că binele vine atunci cind ne asteptăm mai puțin.DS

      Ștergere
    3. Sofia cere cu credinta,probabil mulți se îndoiesc daca va puneti intrebari referitor la neîmplinirea lor.Rugați.va cu credinta si cereți.Acesta este secretul.

      Ștergere
    4. Când va reveni Iisus va va invata pe voi cum sa va rugați cu credinta zicând doar "Tatăl Nostru". Nu trebuie un amalgam de rugăciuni pentru ca nu toate sunt ascultate.Doar rugăciunea Tatăl Nostru are putere si este si va ramane sacră.

      Ștergere
    5. Este suficient doar sa spuneti Tatăl Nostru si zi si noapte dar încontinuu pentru iertarea păcatelor.Aceasta este rugăciunea bineplacuta lui Dumnezeu.Puteti sa ma contraziceti dar Dumnezeu este martor ca spun adevarul.

      Ștergere
  18. Toti oamenii primesc raspuns de la Divinitate,problema este;cine il asculta sau cine constientizeaza ca Dumnezeu raspunde prin oamenii care iti ies in cale sau melodia ascultata la radio,ori mesajul scris pe un bener si multe,multe alte modalitati. Dumnezeu comunica cu noi in multe feluri,dar noi in ignoranta noastra nu stim ca Dumnezeu ne-a atins, atunci cand un fluture s-a asezat pe umarul nostru.
    Dumnezeu este o permanenta informatie.Alegerea este a noastra daca vrem s-o accesam.
    Fiti constienti de momentul prezent si-L veti cunoaste pe Dumnezeu!
    DUMNEZEU NU ESTE UN CONCEPT TEOLOGIC,CI TRAIRE,BUCURIE-EMOTIE si SENTIMENT!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere