vineri, 2 septembrie 2016

BASARABIA ! BASARABIA ! BASARABIA !

                                                  26 -27 August 2016,ora 1,10 !

                                                 Dragii mei,

În aceasta noapte în timp ce scriam aici pe Blog,aud glas care striga :
                 ”Basarabia! Basarabia! Basarabia!

În timp ce un alt glas ,spune asa :
                     Să colindăm ați spus!
             Să colindăm Basarabia!”

Dragii mei, ce fel de colind va fi in BASARABIA, bun sau mai puțin bun,eu nu stiu.
Dar e clar ca vom auzi de BASARABIA,in care se va petrece ceva . Sa nadajduim însă, ca va fi ceva de bine. 
                                        Cu dragoste,Maria. 
                   

66 de comentarii:

  1. probabil ca r moldova se va apropia de uniunea europeana-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. Cand se umbla la colindat? In decembrie. Cum Basarabia este pamant romanesc, dacic hiperboreean, este clar ca se vor petrece lucruri, pentru unii surprinzatoare, pentru altii naturale, firesti. Sa nu uitam, totusi ca si in Rusia sunt urmasi ai dacilor hiperboreeni si nu numai.
    Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  3. ati spus ca diasporimea se cutremura...http://www.timpul.md/articol/video-cutremur-in-spania-cel-putin-10-persoane-au-decedat-zeci-de-raniti-23236.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 2 septembrie 2016, 17:54, aceasta s-a intamplat demult, prin 2011, nu-i asa?

      Ștergere
    2. Ieri a fost cutremur in Spania.10 morti.Nu vedeti cum a inceput selecția naturală?

      Ștergere
    3. Aceasta se numeste selectie "artificiala" Anonim 3 septembrie 2016, 18:12, facuta de Oculta Mondiala.

      Ștergere
  4. Shambala sau Noul Ierusalim ceresc nu este o legenda a trecutului, ci o realitate a prezentului. Exista profetii clare care afirma ca tara noastra va deveni în scurt timp focarul spiritual principal la nivel planetar, unde va fi localizata proiectia Shambalei pe Pamânt. Acum, când oarnenii se îndeparteaza tot mai mult de idealurile divine, România are foarte mare nevoie de un puternic aflux de energie spirituala, divina.
    Daca suficient de multi oameni ar urmari în aceasta perioada sa invoce lumea Shambalei si sa traiasca stari de comuniune cu acest tarâm al înteleptilor, destinul tarii noastre si chiar al întregii planete ar putea fi miraculos modificat în bine. Acum, mai mult ca oricând, avem nevoie de ajutorul Shambalei si al Regelui Lumii din Shambala. Conducatorul Shambalei sau Noul Ierusalim este Iisus Hristos.
    Extras din cartea ,,Shambala este reala,,..
    regele Shambalei este conducatorul divin al planetei noastre.

    RăspundețiȘtergere
  5. Initiatii afirma ca în aceasta perioada Proiectia Shambalei pe Pamânt este în România, si probabil ca vom asista în curând la aparitia unor noi locuri sacre, în propria noastra tara.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce modest esti Madus,LAUDAROSULE,ai,ai,ai

      Ștergere
    2. Sau cum este Bistrita, draga Madus. "Ai, ai, ai"...si io folosesc si chiar am scris despre aceasta "expresie"(cred ca si p-aci, draga Anonim 20:10),pe care-o folosea Mosul meu(adica, bunicul din partea tatalui meu, Dumnezeu sa-i tina in lumina, acolo pe unde sunt ei si sa-i odihneasca in veci, Amin!).

      Cu drag,
      Lucia Dobrea

      Ștergere
  6. Textele,profetice ale marilor traditii spirituale sunt extrem de precise,afirmand ca exact aceasta perioada pe care o traim noi acum este determinanta pentru evolutia umanitatii si pentru modul in care se face trecerea catre Ecpoca de Aur. Chiar mai mult decat atat,exista profetii clare care afirma ca tara noastra,ROMANIA,va deveni in scurt timp focarul spiritual principal la nivel planetar (unde va fi localizata,asa cum am explicat anterior,proiectia Shambalei pe pamant),si mai mult decat atat ,IISUS va veni in glorie aici in ROMANIA.

    Profetiile spun ca Romania va fii focarul spiritual predominant al planetei,si unde se manifesta in mod evident inceputul acestor prefaceri spirituale.Romania va fii si locul privilegiat al planetei care va fii proiectia Shambalei.Faptul ca aici,in Romania se fac pentru prima data in epoca noastra revelatii clarificatoare privind lumea Shambalei,faptul ca multi yoghini au experimentat deja in mod direct comuniunea cu lumea Shambalei,ne arata fara putinta de tagada ca aceste vremuri au inceput deja.
    Extras din cartea Shambala este reala.

    Regele Shambalei -Conducatorul divin al planetei pamant.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine ati revenit :)
      V

      Ștergere
    2. Shambala este ansamblul format din glanda pineala,hipofiza,hipotalamus,glanda pituitara si ce o mai fi sub cortex.forma in sectiune a acestui ansamblu este ca si a unui ochi.apare si in hieroglifele de pe piramidele din Egipt(ochiul lui Horus).este considerat al 3-lea ochi.Romania este tara sfanta pt ca proiectia acestui ansamblu pe chipul Tatalui Creatorul Terra este reprezentat ca si forma de muntii Carpati pana jos la greci.

      Ștergere
    3. Ce le mai imbarligati,Shambala este taramul satanei si yoga este o secta,faceti ochii mari si nu puneti botul cum se zice la aceste comentarii,cei care sunteti cu adevarat crestini ortodocsi,atentie mare!!!

      Ștergere
    4. Cunoastere putina, intelepciune putina.

      Ștergere
    5. Anonim 3 septembrie 2016, 20:20, serios? Ai fost acolo sa sti sa tragi concluzii veridice?

      Ștergere
  7. Sinele Superior sau cel Dumnezeiesc,este o parte a fiintei voastre divine ,un inger (mesager) al dragostei infinite si neconditionate,noi suntem EL si EL suntem noi,suntem unu in altu,a partii divine traind in sufletul si celulele noastre.Descoperiti pe Dumnezeu Tatal Creator prin Sinele ce l-a pus in noi si da-ti Slava si multumire in vecii vecilor.Fara El sufletul ar fi mort nu ar putea proslavi pe Creator si nu ar putea fi pazit prin rugaciunile Sfinte prin care insusi Eu-l nostru este curatat si luminat in dreapta credinta.Sinele superior Dumnezeiesc este un DAR Sfant pe care Tatal l-a pus in noi inca de la creatie ,el ne iubeste asa cum suntem cu bune si cu rele,este Duhul Sfant luminat prin care noi am fost creati.Noi Suntem Duhul Sfant.

    RăspundețiȘtergere
  8. GOLGOTA BASARABIEI – Un documentar de excepție despre dosarele comunismului :

    http://www.ganduridinierusalim.com/golgota-basarabiei-un-documentar-de-exceptie-despre-dosarele-comunismului/

    RăspundețiȘtergere
  9. Intelegerea dintre Hitler si Stalin ce a dus la pierderea Basarabiei :


    El a fost semnat la Moscova de ministrii lor de externe Joachim von Ribbentrop si Viaceslav Molotov.
    Ofensiva nazista impotriva Uniunii Sovietice in 1941 a permis apoi Romaniei conduse de maresalul Ion Antonescu sa recapete pentru scurt timp teritoriul dintre Prut si Nistru,
    Dar contraofensiva sovietica din 1944 a dus atat la ocuparea Chisinaului, cat si a Bucurestiului.
    Iar Tratatele de la Paris din 1947 au confirmat si cedarea Basarabiei impreuna cu Bucovina de Nord, si plasarea Romaniei in sfera de influenta comunista. Urmarile acelor semnaturi se resimt si astazi.

    De-a lungul Prutului, de-o parte si de alta a frontierei, exista zeci de localitati cu acelasi nume: Petresti, Macaresti, Ungheni, Sculeni. Acordul dintre Hitler si Stalin a facut ca in anul 1940 aceste asezari basarabene sa fie taiate in doua. Legaturile dintre locuitorii de pe cele doua maluri nu s-au refacut nici dupa caderea comunismului.

    La 26 iunie 1940, ministrul de Externe sovietic Viaceslav Molotov i-a inmanat ambasadorului roman la Moscova, Gheorghe Davidescu, o nota ultimativa.
    URSS solicita Romaniei ca in 24 de ore sa accepte cedarea Basarabiei si a Bucovinei de Nord.
    Bucovina nu apartinuse niciodata Rusiei, ci Austriei, dar Uniunea Sovietica o revendica drept compensatie pentru cei 22 de ani de administratie romaneasca in Basarabia.
    Consiliul de Coroana al lui Carol al II lea, adunat la Bucuresti in aceeasi noapte, a hotarat initial sa reziste, dar URRS a revenit cu un nou ultimatum.

    „Printre altele, sovieticii au spus in actele lor ultimative ca slabiciunea URSS era de domeniul trecutului, ca ceea ce se intamplase in 1918 trebuia reparat, ca Romania trebuia sa evacueze in cateva zile teritoriul Basarabiei si ceea ce era o noutate pentru oficialii romani si nordul Bucovinei, pentru ca asa cum spunea propaganda sovietica, jugul boierilor romani trebuie sa inceteze”, spune istoricul Dorin Dobrincu.

    A doua zi, 27 iunie, tensiunea creste la Bucuresti. Consiliul de Coroana se aduna din nou, seara. Dar raportul nelinistitor al Statului Major spune ca armata romana nu poate face fata situatiei, iar semnalele primite de la Londra si Berlin fac ca voturile pentru acceptarea cedarilor teritoriale sa urce de la 10 la 19, cu numai sase in favoarea rezistentei si un vot pentru expectativa. Romania cedeaza astfel formal Basarabia. Fapt folosit si pana astazi de propaganda comunista.

    Trupele sovietice nu au asteptat sa treaca cele patru zile convenite pentru evacuare si au intrat imediat in Basarabia, in ziua de 28 iunie. Bucovina de Nord si sudul Basarabiei au intrat in componenta Ucrainei. La Chisinau s-a instalat regimul comunist, iar Basarabia a fost unita cu Transnistria si a primit numele de Republica Sovietica Socialista Moldoveneasca. Nici in ziua de astazi, oamenii de pe malul Prutului nu spun ca Romania a cedat Basarabia de buna voie.

    Revenirea autoritatilor romane in Basarabia, o data cu celebrul ordin al lui Ion Antonescu „Soldati, va ordon: treceti Prutul!” de la 22 iunie 1941 a fost de scurta durata. Dupa infrangerea de la Stalingrad, contraofensiva sovietica a ajuns la Prut in martie 1944.

    A fost momentul in care dincolo de Prut a reinceput teroarea comunista. Efectele Pactului Ribbentrop - Molotov au fost prelungite la sfarsitul celui de-Al Doilea Razboi Mondial de impartirea sferelor de influenta in Europa prin intelegerea de la Ialta, din februarie 1945, intre liderul sovietic Stalin, premierul britanic Churchill si presedintele american Roosvelt. Iar ruperea Basarabiei de Romania a fost admisa de marile puteri prin Tratatele de Pace de la Paris doi ani mai tarziu, in februarie 1947.

    RăspundețiȘtergere
  10. Despre razboi ati scris in 9 martie ca va incepe peste 7 luni , deci undeva luna viitoare, cel tarziu noiembrie :


    În aceasta dimineață în zori de zi, m-a trezit un glas dragilor, care spunea ceva despre RAZBOI.

    Glasul spunea asa :

    ”Război !
    Stiți cum au fost la fețe ,în Războiul acesta?
    Moment in care, văd o tânără însărcinată pe care eu o cunosc, dar care are acum ,doar 2 luni de sarcina.
    În momentul când eu am vazut-o aici, arătând cu degetul spre Dunare, avea burtica ca la 7 -8 luni.
    Aceasta însemnând dragilor, că din păcate,nu va mai dura mult si RAZBOIUL va incepe.
    După doar câteva minute ,aud din nou un glas care îmi spune asa:
    ”Tu esti singurul atacator, care ataci cele două Puteri mondiale.
    Acesta va fi ultimul Război Mondial , pentru omenire!”


    http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2016/03/al-3-lea-razboi-mondial-va-fi-si.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deci ceea ce inseamna ca acum intra in luna a 8 doamna respectiva...asa ca nu mai e mult.

      Ștergere
    2. Romania va sari in aer, Romania ca un breaking News

      Ștergere
    3. http://www.lovendal.ro/wp52/jocul-ciudat-al-liniilor-de-foc-misterioase-in-romania-au-fost-vazute-aterizand-si-decoland-doua-linii-de-foc-verticale-in-mai-multe-locatii-ce-se-intampla/

      Ștergere
    4. Ar putea fii rachete plecând de la sol asa a spus cineva care a vazut alergând in parc.Deci pregătirile au inceput pentru razboi.

      Ștergere
  11. Viata in pustietate - Monahul Irineu

    https://www.youtube.com/watch?v=4wIs0Bl592k

    RăspundețiȘtergere
  12. Luna aceasta se aude de cutremur si dupa razboiul, sa ne intarim credinta cat mai este timp de pace.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Părintele Ilarion Argat a spus cuiva care a fost la mănăstire ca va veni un cutremur devastator inainte de războiul mondial..Chiar are si câteva profeții despre Romania care urmează a se împlini.

      Ștergere
    2. http://dezvaluitorul.ro/profetiile-parintelui-ilarion-argatu/

      Ștergere
  13. DRAGII MEI, citiți ce minciuni spune la finalul informatiei ROMANIA TV ,despre mine: precum ca as modifica articolele ca sa spun ca s-au aeverit. VOI CE SPUNETI ?AU DREPTATE ? Daca nu au ,chiar va rog sa le trimiteti cateva maill-uri si sa le spuneti sa le fie rusine,că umbla cu astfel de minciuni : VA MULTUMESC DIN INIMA ! Iata informatia lor: Articol publicat in: Actualitate > Social
    Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu prezice că România va intra în război: "România, foc!"
    Publicat: Luni, 29 August 2016 13:09 // Actualizat: Luni, 29 August 2016 13:09 // Sursa: romaniatv.net
    Autor: Alina Costache

    Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu scrie pe blogul său că a avut o profeţie în care i s-a arătat că România va fi cuprinsă de foc.

    Comenteaza

    Prezicătoarea dă de înţeles că în perioada următoare România ar putea intra într-un posibil război:
    PUBLICITATE
    inRead invented by Teads

    "Iata ca mai este puțin si se crapa de ziua. Eu stau tot in fața monitorului si scriu MESAJELE DUHULUI SFANT. Fie ca sunt obosita, fie ca nu sunt, MESAJELE DIVINITATII trebuiesc scrise aici pentru voi toti, semenii mei. Dragii mei, în timp ce scriam la articolul anterior, aud un glas, dar si vad scris dragilor, vad in fata mea intr-o lumina albastra, vad scrise cu alb si cu litere mari doar doua cuvinte. Astfel erau scrise cuvintele:

    ”Romania!!! Foc!”

    Dupa care, dragilor, scrisul dispare, iar eu raman uluita de cele auzite si vazute. Glasul, dragii mei, avea un ton poruncitor, precum cel al comandantului care ordona soldatilor sai ca sa stea drepti. Dragii mei, oare sa intre ROMaNIA intr-un posibil RAZBOI? Si daca da, atunci impotriva cui va lupta Romania? Astept cu drag si cu interes comentariile voastre. Cu dragoste, Maria”, a scris aceasta pe blogul personal", a scris Maria Ghiorghiu pe blogul său.

    Nu este prima profetie socanta pe care femeia o face. In ultima vreme, clarvazatoarea s-a laudat ca a prevazut lovitura de stat din Turcia, cutremurele devastatoare din ultimele luni precum si atentatele teroriste care au zguduit Europa in acest an. Maria Ghiorghiu are si multe contestatari, care sustin ca isi actualizeaza profetiile dupa ce evenimentele au loc schimband datele postarilor pe blog inainte ca tragediile sa se produca astfel incat sa aiba credibilitate.

    Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/clarvazatoarea-maria-ghiorghiu-prezice-ca-romania-va-intra-in-razboi-romania-foc_311388.html#ixzz4JBTLHSOG

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maria nu lua in seama toate rautatile unora...

      Ștergere
    2. Fac orice pentru audienta!Nu merita bagati in seama@ Doamna Maria,aveti de transmis lucruri mult mai relevante pentru omenire!Cu drag Maria H

      Ștergere
    3. Cred că cei de la RTV sint invidioși că nu le-a dat lor cele mai importante previziuni si a intrat in direct doar la Cristi Brancu.Concurența e aprigă bat-o vina.DS

      Ștergere
  14. Nu puneti la inima, doamna Maria , stati linistita .

    Ati putea cere un drept la replica , tinand cont ca tot le dati o paine sa manance , adica isi fac articole pe seamna dvs.
    Ii puteti actiona si in instanta pentru defaimarea imaginii .

    RăspundețiȘtergere
  15. Doamna Maria drumul nu e usor....dar trebuie urmat..il aveti pe Dumnezeu langa dumneavoastra...nu va opriti din calatorie.

    RăspundețiȘtergere
  16. D-na Maria,

    1. Postati aici pe blog un articol pentru acesta Alina Costache care a scris acele aberatii si amintiti-i ca despre Nisa ati prevazut tot ceea ce a fost cu 3,4 luni inainte !

    2. Ar fi util sa introduceti pe blog un regulament in ceea ce priveste preluarea oricarui articol mentionand ca va trebui sa se faca doar cu acordul dvs. , al autorului.
    Astfel nu vor mai denatura cele scrise pe blog sau in caz contrar vor suporta consecintele legii :

    Legea Proprietăţii Intelectuale (Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor şi drepturile conexe). NU copiaţi şi nu reproduceţi aceste materiale fără acordul autorului!

    RăspundețiȘtergere
  17. S-a implinit si ce spuneati pe 30 august , ,,ATAC TERORIST ??? SUFERINȚA VINE PE INTERIOR ! '',, Probabil ca e ceva toxic ce trece prin ele, si care se vor sparge, sau chiar o mână criminală le va sparge, si tot ceea ce trece prin interiorul lor, se va răspândi în atmosfera.''

    http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2016/08/atac-terorist-suferinta-vine-pe-interior.html


    ISIS bombardeaza conducte de gaze si de petrol :

    http://www.antena3.ro/actualitate/peisaj-apocaliptic-lasat-in-urma-de-jihadistii-isis-pe-masura-ce-se-retrag-din-irak-ne-sufoca-totul-375180.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc tare mult pentru INFORMATIA trista, din păcate ! DOAMNE AJUTA !Chiar nu stiam . Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
  18. intr-un interviu pentru agentia Bloomberg,putin face amenintari la adresa romaniei si poloniei cu privire teritoriile pierdute dupa al doilea razboi mondial,a nu 'deschide cutia pandorei'-craciun

    RăspundețiȘtergere
  19. Nu va faceti probleme cine urmareste de ceva vreme si crede in Dumnezeu si Il cunoaste cu sufletul stie ca este adevarul Duhului Sfant si nu are nevoie de confirmarea unora sau atora. Domnul sa va binecuvinteze si sa va ocroteasca d na Maria si pe noi toti romanii frati si scumpa noastra Romanie. Cu dragoste pentru toti Daniela

    RăspundețiȘtergere
  20. Nea anonime Shambalian din Shambala......nu o mai zgudui nene si nu mai inalta zmeul cu shambala ta.
    Shambala nu are nici o treaba cu Noul Ierusalim ,este ca si cum ai amesteca Ingeri cu diavoli.
    Cei din fundul Pamantului,nu sunt adeptii lui IISUS HRISTOS.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. An.2o;14,asta i-am spus si eu mai sus,sectantii se baga in seama pe acest blog ca sa-si faca ei publicitate,yoga e o secta-klar-atata o lalae cu shambala care nu are nimic in comun cu Ortodoxia.

      Ștergere
    2. Aveti grija cum vorbiți..ca nici nu stiti ce vorbiți.Atata zic..gura voastră păcat traieste.Atentie cu carcoteala asta nu va faceti frati cu fariseii.

      Ștergere
    3. Fii mai explicit an.12:37,ce vrei sa spui,lamureste-ne.

      Ștergere
    4. Ce lamururi doresti Anonim 4 septembrie 2016, 15:19? Informatia legata de Shambala este doar pentru intelepti, nu este pentru tine.

      Ștergere
    5. Anonim4 septembrie 2016, 16:06
      Ce lamururi doresti Anonim 4 septembrie 2016, 15:19? Informatia legata de Shambala este doar pentru intelepti, nu este pentru tine.

      raspuns
      pe buneee ??? si demonii sunt intelepti si se numesc sham
      bale isti .... si fac spume la gura cind sunt desconspirati ... o noutate pentru tine stiu , dar dur adevar ... si ma si prezint daca nu ma stii inca

      aviz AMATORILOR SI AMATOARELOR

      CRESTIN ORTODOX

      HA HA HA

      deci te astept sa ma confrunti pe mine cu intelepciunea ta shambalista SI iti spun de pe acum ... e ZEROO SHAMBALA si arhiconi = diavolii intelepti din shambala nu au sansa cu ortodoxia ... dur adevar stiu , dar mai au de prostit lumea si sa se mai straduieasca ca II ARDEMMMM ...

      ha ha ha

      crestin ortodox

      ps shambala = iadul dn adinc . INCA NU VINE ca mai exista CRESTINII DIN DREAPTA CREDINTA = ORTODOXA si VENIREA LUI ANTIHRIST mai are de asteptat ...

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere
    6. Si zici ca ai fost pe acolo incat poti vorbi despre? Ortodoxule, intelegem ca sunt inchipuirile tale vorbind despre ce nu sti si nu cunosti.
      In ce priveste archonii, daca tot i-ai adus in discutie... ai grija cu ei caci ii ai si te au.

      Ștergere
    7. Anonim9 septembrie 2016, 00:37
      Si zici ca ai fost pe acolo incat poti vorbi despre? Ortodoxule, intelegem ca sunt inchipuirile tale vorbind despre ce nu sti si nu cunosti.
      In ce priveste archonii, daca tot i-ai adus in discutie... ai grija cu ei caci ii ai si te au.


      LASA VRAJELILE , SHAMBALISTULE = diavol ... STIM exact CINE
      sunt astia care ´´vorbesc ´´ PRIN TINE .... deci NOI DE LA SUPRFATA trasmitem DEMONILOR din SHAMBALA ca TIMPUL LOR NU A VENIT INCA ... capisci ´´ cunoscatorule ´´ ??? deci DEMONII de sub pamint POT STA INCA LINISTITI IN INTUNERIC chiar daca TE PROSTESC PE TINE CU TEHNOLOGIA SI LUMINA LOR e PRELUATA de la creatia lui dumnezeu SI DEMONII asa sunt ´´ lumina ´´ .... capisci prostie INTRUCHIPATA ??? HA HA HA

      asadar stai linistit ca archoni SUNT LA TINE ca invatatori shambalei ... stim bine ca TOT UNIVERSUL SI PAMINTL VOR ARDE si INCLUSIV SHAMBALA DEMONILOR ... HA HA HA

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      ASA CA ASTEPT CU INTERES ´´ AMENINTARILE TALE ´´ ca nu stim noi ce spui tu in intelepciunea demonilor shambalisti ....ha ha ha

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere
  21. Profeţii SUMBRE despre România, făcute de părintele Dionisie: "Un RĂZBOI înfricoşat de mare ne paşte":


    Conducătorii lumii vor să schimonosească firea omului, Uniunea Europeană este Casa Fărădelegilor, iar sfârşitul este aproape, fie prin război, fie prin venirea Antihristului. Sunt predicţiile părintelui Dionisie de la Colciu. Părintele mai spune că omenirea nu mai are de făcut altceva decât să se pocăiască, să meargă spre biserică.

    AM SCAPAT DE COMUNISTI, DAR CEI DE ACUMA SUNT SI MAI INFRICOSATI.
    Fac propaganda sa vina Antihrist mai degraba. Despre ARDEAL: "O sa fie mare tulburare cu ungurii, ca cer autonomie", spunea părintele Dionisei.


    Potrivit părintelui, trăim deja vremurile de pe urmă. "Sa avem nadejdea la Dumnezeu, dar timpurile sunt critice. Timpurile-s foarte critice.
    Dupa cum spun Sfintii Parinti, Sfintii Prooroci, noi am intrat in veacul al VIII-lea, si ei asa scriu ca, intrand in al VIII-lea veac, multe necazuri o sa vina peste omenire, mari schimbari o sa fie in lume.
    Dupa scrierile Sfintilor Parinti, omenirea as­teapta doua pericole infricosate: un razboi infricosat de mare si imparatia lui Antihrist.
    Acuma numai Dumne­zeu stie care va apuca inainte, razboiul acela care se as­teapta sau imparatia lui Antihrist.
    Noua nu ne-a ramas altceva decat sa ne pregatim.
    Sa ne pregatim prin poca­inta, spre marturisire curata, ca nimenea nu se poate mantui decat numai prin pocainta, adica prin marturisirea pacatelor inaintea parintelui duhovnic.
    O sa fie un razboi infricosat, poate nu acum, dar in cativa ani.
    Asa va fi ca nu vor mai cunoaste ca au fost oameni cei omorati. Suntem in vremurile de pe urma. Sunt semne vadite", a mai prezis părintele Dionisie în anul 2010 .

    "Conducatorii omenirii de astazi sunt hotarati sa distruga omul, atat duhovniceste, cat si fireste; adica nu se mai pune problema de a fi un bun crestin, asta e departe, dar nu mai poti fi om firesc.
    Vor sa schimonoseasca firea omului. Conducatorii europeni se vede bine treaba ca au luat locul lui Satan insusi, ca de acum ei, cu ideile lor, introduc rautatea in omenire.
    Dar pentru ce? Ca sa distruga cu desavarsire tot ce-i duhovnicesc in om, dar nu numai atat, ci si tot ce-i omenesc. Ăstia vor sa faca lumea ca pe niste dobitoace, sa nu stie ca este Viata Vesnica.
    Chiar daca zic ca este Dumnezeu, ei spun ca totul este aici, viata asta sa fie bine", a spus părintele Dionisie.
    Uniunea Europeană, Casa Fărădelegilor

    "Uniunea Europeana este Casa Faradelegilor, este distrugerea omului, nu numai a crestinului sau a monahului. Lasam asta la o parte [monahismul sau crestinismul], dar vedem ca legile Uniunii Europene duc la distrugerea omului, fiindca dau drepturi lui Satan.
    Ei legifereaza ca pacatul impotriva firii este ceva bun. Vezi, astia de la Comunitatea Europeana o tin (considera) pe Romania ca cea mai inapoiata. De ce?
    Pentru ca crede in Biserica, fiindca are multi preoti si monahi. Adica crede in Viata Vesnica si nu crede in ideile lor.
    Vor sa bage ideile lor si Biserica le sta in cale. O sa fie schimbari mari.
    Ce, crezi ca Comuni­tatea Europeana este dupa Dumnezeu? O sa-i schimbe pe toti, o sa le schimbe mintea. Aceasta schimbare este spre daramare iar nu spre zidire", a povestit părintele Dionisie.

    RăspundețiȘtergere
  22. Ce înseamnă veacul al 8-lea

    "Ca am intrat in a opta mie de ani, dupa numaratoarea Bisericii.
    (N.red. Potrivit cronologiei traditionale bizantine, dupa care se ghideaza toate scrierile vechi bisericesti, anul Nasterii lui Hristos este anul 5508 "de la facerea lumii".
    Prin urmare, anul 2010 înseamnă anul 7518 "de la facerea lumii". Sfantul Nil Atonitul, Sfantul Cosma Etolianul, Sfantul Moise Arapul si Sfantul Ierarh Calinic de la Cernica sunt doar cativa dintre Parintii Bisericii carora le-a descoperit Dumnezeu in vedenie ca la a doua jumatate a veacului al optulea, cand se va inmulti faradelegea, se va apropia sfarsitul lumii.
    Despre acest veac pomeneste adesea parintele Dionisie in dialogurile sale).
    Vezi? E sfârşitul.
    Am intrat în al VIII-lea veac. Să ştii că urgiile cele mai mari încep de-acum înainte.
    Aşa scriu Sfinţii Prooroci, aşa scriu Sfinţii Apostoli. Aşteptăm pe Antihrist.
    Dar apostolii lui Antihrist ştiu cum să se poarte ca să îngenuncheze adevărul, să îngenuncheze Ortodoxia.
    Cât timp va fi Ortodoxia la înălţime ei ştiu că nu poate împărăţia lui Antihrist să guvernele, să conducă, şi se osârduiesc cu fel de fel de meşteşugiri ca foarte cu înlesnire să vină Satana ca să conducă omenirea", a precizat părintele Dionisie.

    RăspundețiȘtergere
  23. http://www.basarabia.md/2-septembrie-zi-de-doliu-national-peste-prut-in-memoria-romanilor-decedati-in-cutremurul-din-italia/
    Acest articol, poate insemna ceva despre colindul in Basarabia.
    Multa Sanatate si Doamne Ajuta.

    RăspundețiȘtergere
  24. Din moment ce vad ca nu imi postati mesajul fara nici o jifnire doar nu a fost o lauda sau nu am spus ca tot ce spuneti dvs se adevereste ,inseamna ca postati doar mesajele de lauda .mesajele care spun ca tot ce spuneti se adevereste (nu cumva sa lasati un mesaj care nu va aduce laude si "minunile"ca sa nu citeasca cei de la TV ca apoi iar sa va dea la televizor cu vorbe urate nu laude).de ce oare??da stiu ca e decizia dvs ??decizia dvs e doar sa va laude altii...dc nu suportati sa spuna un om ca nu crede in "minunile"dvs .ori nu ii publicati mesajul ori ii jigniti ...si nu a fost frumos din partea dvs sa le cereti oamenilor care va urmareste acest Blog sa le dea email la cei de la televiune sa le spuna ca ei mint si ca tot ce spuneti dvs se adevereste..eu cred ca un om ce va urmareste acest Blog si stie ca ce spuneti se adevereste nu trebuie sa dea mesaj la cei de la televiziune.dvs sunteti singura care trebuie sa dovedeasca!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu, nu va dau dreptate, D'na Adyna si stiti dc?
      Dansa nu e singura si nici nu va ramane singura, deoarece, ne are si pe noi, cei ce putem confirma,ce am citit si cand am citit.
      Era o simpla confirmare, ca, acea autoare
      ( Sursa: romaniatv.net
      Autor: Alina Costache )
      le cam infloreste cu varf si indesat.
      Ce sa mai zicem noi" mincinosii",bine inteles asa vom fii in ochii presei si televiziunii.
      Cam asa ar suna ce le trece prin inteligenta :"Lasa ma,ca ei astia de comenteaza pe Blogul (si acum partea frumoasa) Doamnei Maria Ghiorghiu (sa fie respect, e lucru mare la Dansii ) ,tine ma cu ea".
      Fara prea multe tamtamuri si explicatii ,eu urmaresc acest Blog de numai 3 luni si am comentat si eu putin ,adica, 3 la numar,bineinteles, inclus si acesta.
      Va plac aceste cuvinte si deducerea lor? Mie nu.

      "Sursa: romaniatv.net
      Autor: Alina Costache

      Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu scrie pe blogul său că a avut o profeţie în care i s-a arătat că România va fi cuprinsă de foc."
      Parerea mea este ,ca focul, nu e neaparat gata vine razboi,poate fi vorba de un foc spre credinta,mantuire.
      Doamne Ajuta.

      Pot confirma ,ca tot ce am citit pe acest Blog, in ultimile 3 luni,nu a fost modificat nici un mesaj transmis noua tuturor, iar tot ce a fost publicat, s-a adeverit dupa un timp.
      Sanatate si Doamne Ajuta

      Ștergere
    2. Corect-suna a instigare!

      Ștergere
    3. Eu nu m.am referit la acest Blog daca e sau nu adevarat daca se implineste sau nu.sau daca a modificat cineva sau nu niste date...eu am zis ca Doamna Maria nu trebuia sa zica sa le dam mesaj la cei de la televiziune ca sigur cei de pe acest Blog care stiu ca ce spune doamna Maria se adevereste raman la aceeasi parere (nu conteaza ce zic cei de le tele)si ei singuri daca simteau le dadeau mesaj la cei ce a scris acel reportaj.eu zic ca daca Doamna Maria stie ce stie si Dumnezeu a ales.o pe dansa nu ar trebui sa isi faca griji sau probleme ce zic altii ...

      Ștergere
    4. Buna ziua D-na Adyna
      Eu, nu v-am dat dreptate, pentru aceste cuvinte scrise de Dumneavoastra
      "si nu a fost frumos din partea dvs sa le cereti oamenilor care va urmareste acest Blog sa le dea email la cei de la televiune sa le spuna ca ei mint si ca tot ce spuneti dvs se adevereste..eu cred ca un om ce va urmareste acest Blog si stie ca ce spuneti se adevereste nu trebuie sa dea mesaj la cei de la televiziune.dvs sunteti singura care trebuie sa dovedeasca!!!! "
      Acum, sper din inima ca a-ti inteles, de ce eu,nu va dau dreptate .
      Sanatate si Doamne Ajuta.

      Ștergere
    5. Asta este parerea mea.fiecare om cu parerea lui...sanatate la fel va doresc

      Ștergere
  25. cred ca 'colindatul' respectiv se refera la campania electorala pentru functia de presedinte care a inceput in md. si asa se zice, a umbla cu colindatu - a umbla pe la porti cu agitatie electorala. mai nou, candidatii trebuie sa stranga semnaturi pentru a depune dosarul la CEC, cred ca asta ar semnifica colinda din viziunile dvs

    RăspundețiȘtergere
  26. Strunisimiar sa mi se struneasca , ca nu mi se mai struneste de at

    atia shambelici de aici de pe blog.
    Mai anonim 16;06 , ia lamureste-ma si pe mine, caci eu nu sunt asa de intelept ca tine , asa cum te crezi .
    Dar cate nivele [legiuni] ai in tine frate , de iti permiti sa denigrezi un frate de al tau?
    Mare Pacatos.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te vei lamuri singur, cand ti-a veni vremea Pacatosule.

      Ștergere
    2. Anonim4 septembrie 2016, 21:56
      Te vei lamuri singur, cand ti-a veni vremea Pacatosule.

      astia pacatosi ca NOI sunt lamuriti demult , astia ´´ shambalisti ´´ ca tine mai au de invatat ... capsici inteleptule ? sunt unii care ´´ vorbeste ´´ dar ´´ nu gindeste ´´ ....

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere
    3. Ortodoxule nu zici bine. Iar te lasi dus de val?

      Ștergere
    4. Anonim9 septembrie 2016, 00:25
      Ortodoxule nu zici bine. Iar te lasi dus de val?

      shambalistule , DUMNEZEU = SFINTA TREIME a facut cerul si pamintul ... shambala UNDE ERA ??? aha... nicaieri SI INTELEPTII ei ??? NICAIERI ... ups ... MAI VREI SA CONTINUI ??? ha ha ha ... cita prostie e in jur cu ´´ credinta DEMONILOR SHAMBALISTI ´´ POTI CONTINUA dar sa nu te dai apoi vitima daca si pe ASTIA II DESFINTEZ ... ce sa facem cind unii sau unele se lasa PROSTITI usor TREBUIE SA STIE LUMEA toata CA PROSTIA doareeee .... ha ha ha

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere
  27. CITITI DIN SCRIERILE LUI EUGEN NICOLAE GASCA,CEL PREZIS DE BABA VANGA SI VETI AFLA RASPUNSURILE CELE ADEVARATE.FERITI-VA DE YOGA SI ALTE PRACTICI DE EVOLUTIE RAPIDA CA DE FOCUL IADULUI.PE MINE M-A SCOS IISUS HRISTOS DE ACOLO DE TREI ORI.NU V-AS DORI NICIUNUIA DINTRE VOI SA GUSTATI DIN ASA CEVA.AVETI MARE GRIJA DE LUMINA SUFLETELOR VOASTRE SI NU HRANITI DIN EA PE ZEII CEI CAZUTI.LASATI-I SA-I HRANEASCA COPIII LOR CARE AU O SINGURA VIATA SI O GAURA STITI VOI UNDE.VOI SUNTETI FIII TATALUI CERESC,AI TATALUI SAVAOT,AI LUI L E R DUMNEZEU CEL ADEVARAT,AI DUMNEZEULUI DUMNEZEIOR.PACE VOUA DE LA IISUS HRISTOS.AMIN.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DRAGA ANONIM 20:50, "DUMNEZEUL DUMNEZEILOR", ARE Si EL O SHEFA, SHEFA SHEFELOR TUTURORSHEFILOR. :))))

      Ștergere