marți, 25 februarie 2014

OCHII LUI DUMNEZEU !!! ESTE MOMENTUL CA LUCRAREA ACEASTA SCUMPĂ , SĂ VIE CU VOI CU TOŢI !

                              1 Decembrie  2007, ora 6,25 dimineaţa !

Eram treaza, dar mai stăteam puţin în pat si admiram CERUL  LUI  DUMNEZEU ! Cerul care nu se vede in mod firesc ! Eu îl vedeam cu ochii închişi ,iar culorile CERULUI  LUI  DUMNEZEU, cu tot ce este in el, sunt de o mie de ori mai frumoase, mai vii şi mai catifelate !
Brusc, imi aud propriul Glas, fara ca eu sa deschid gura mea, glasul sufletului meu spune cu dragoste infintă aşa :

                   "TU  EŞTI  DUMNEZEUL  MEU , DOAMNE !
                    ŞI  NOI  TOŢI , SUNTEM  LUCRUL  MÂINILOR                                                                                               TALE "   

Clipă în care în CERUL bleu stralucitor, in Cerul văzut de noi, se intâmplă O  MARE  MINUNE !
Cerul senin obisnuit, se deschide in două părţi, se trage ca o cortina, si in stanga si in dreapta.
In acest Cer bleu, a apărut CERUL  in care erau  OCHII  LUI  DUMNEZEU !
Acest CER in care erau OCHII LUI  DUMNEZEU, era UN CER ca din SOARE ! Asa cum arata SOARELE pe CERUL nostru de vara, tot asa arăta CERUL  LUI  DUMNEZEU. UN  CER de SOARE !
UN CER, cât o mie de SORI la un loc !
Aici, in mijlocul CERULUI  de SOARE, au apărut DOUĂ  ROMBURI la verticală, asezati la distanţă mică unul de altul, ca ...DOI  OCHI !
Rombul la interior avea culoarea liliacului roziu cu nuanţe de violet.
În fiecare ROMB, in mijlocul lui, era cate UN OCHI ca de soare. 
UN AURIU INTENS , rupt ca din SOARE.
Ambele Romburi (ambii ochi), străluceau orbitor de tare in roziul din romb,.
În jurul OCHILOR  LUI DUMNEZEU , a apărut O LUMINĂ  ALBĂ orbitor de strălucitoare,.
Moment in care aud Glas, din CERUL  SFANT AL LUI  DUMNEZEU, din CERUL cu acesti DOI OCHI ai LUI  DUMNEZEU, care spune tare si rasunator asa:

                   "ESTE  MOMENTUL , CA  LUCRAREA...
                    ACEASTĂ  LUCRARE  SCUMPĂ , SĂ  VIE CU  VOI                                                        CU  TOŢI "!  

Apoi in cealalta clipă,tresalt puternic in patul meu, ca la un şoc electric ,deschid ochii ,am lacrimi pe obraji, si ma grabesc a-mi nota repede in caietul meu de suflet, ce îl ţin sub căpătâiul meu, zi si noapte.
Ceea ce eu fac  in prezent cu tot ce am adunat in cei 16 ani si in prezent, este  cu adevărat O  LUCRARE  A  LUI  DUMNEZEU !
Dragii mei, ştiu ca toate câte trăiesc au un anume scop ! Care este,eu nu-l cunosc decât putin pe jumătate, atât cât mi-a descoperit BUNUL  DUMNEZEU, dar acum inca nu am voie sa spun.
Dar ceea ce va urma..., va fi ceva DUMNEZEIESC de frumos si de minunat, si multi, extrem de multi, din cei ce se autodeclarau ATEI convinsi, se vor intoarce la CREDINŢĂ, se vor intoarce la DUMNEZEU, căindu-se ca au ratacit CALEA !
Aveţi grijă fraţilor, sa nu rataciţi CALEA  cea bineplăcuta LUI DUMNEZEU !
Mergeti la SFANTA  BISERICA, in zilele de SFANTA  SARBĂTOARE, participaţi la SFANTA  şi DUMEZEIEASCA LITURGHIE, marturisiti-vă la PREOT, faceţi fapte de milostenie celor saraci, tineţi POST si rugati-va neincetat. Asta ce inseamna?
Ca si atunci cand mergem pe strada, sau la munca, decat sa cantam, sau sa fredonam nu stiu ce melodie, mai bine inalţăm în gândul nostru, O RUGACIUNE pe care o stim, sau si cea mai scurta, RUGACIUNEA  INIMII, care este asa:

                           DOAMNE  IISUSE  HRISTOASE,
                                   FIUL  LUI  DUMNEZEU
                        MILOSTIV  FII MIE PĂCĂTOSUL "! 

                               Ca intotdeauna, cu dragoste si pretuire, MARIA

3 comentarii:

  1. Ce parere aveti dumneavoastra despre reincarnare? Ma intereseaza opinia dumneavoastra nu a bisericii. Multumesc pentru oaza aceasta, pentru ce scrieti zi de zi pe blog!

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga Anca ! Am văzut cum MÂNA LUI DUMNEZEU , a luat ţărână a suflat DUH SFÂNT prin GURA SA, si s-a facut OM. Adică, primul OM ! Pe ADAM ! Vei gasi pe Blog, despre ADAM SI EVA, am scris la vremea respectiva.
    NU EXISTA REINCARNRAE !!! O singura data ne nastem si tot o singura dată murim cu trupul, iar cu sufletul vieţuim in Împărăţia Lui Dumnezeu, sau in Iad, depinde de faptele noastre, cat am trait in lume, până la JUDECATA UNIVERSALA, când DUMNEZEU ne va da nouă un alt Pământ şi un alt Soare . La Judecata Universală, vor fi judecaţi si VIII si Mortii, de când a făcut DUMNEZEU LUMEA ! Pot sa afirm cu mâna pe inima ca, NU EXISTA REINCARNARE !!! Cu dragoste, Maria

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc tare mult pentru raspuns si pentru argumentare!

    RăspundețiȘtergere