marți, 11 februarie 2014

DRAGILOR , NE VEDEM LUNI 17 FEBRUARIE 2014 , PE " ACASĂ TV " LA ORA 23 , 30 , ÎN CADRUL EMISIUNII " DINCOLO DE POVEŞTIRI ", REALIZATĂ DE DOAMNA ELENA LASCONI !

            LUNI  17  FEBRUARIE  2014 , 
            ORA 23, 30  PE "ACASĂ  TV ", 
                     NE VOM  ÎNTÂLNI !

                          Dragilor, 

Aşa cum am promis, iată că a venit şi ziua în care vă pot spune că ,ne vom cunoaşte . Sau mai bine spus: mă veţi cunoaşte aşa cum sunt !

           LUNI 17 FEBRUARIE  2014, 

       pe postul de televiziune "ACASĂ ",

    la ora 23,30 ora României, va fi difuzată 

EMISIUNEA  -" DINCOLO  DE  POVEŞTIRI" ,

 realizată cu mult suflet şi în mod deosebit de frumos ,de doamna  ELENA  LASCONI.
Mulţumesc  şi pe această cale ,doamnei  realizatoare ELENA  LASCONI,care  a crezut în cele scrise de mine , doar scrise ,şi nu spuse , şi care a făcut posibil acest lucru minunat, unde CUVÂNTUL  LUI  DUMNEZEU , va prinde viaţă,şi va fi făcut cunoscut tuturor ! CUVÂNTUL  LUI  DUMNEZEU , nu va mai sta ascuns sub obroc,cum a stat până acum timp de 15 ani ! CUVÂNTUL  LUI  DUMNEZEU, va lumina tuturor la fel şi celor care vor crede şi celor care nu vor crede în EL. 
                        Vă aştept cu drag şi cu preţuire, atât                pe BLOGUL meu, cât si 

pe ACASĂ  TV, luni 17 febr.2014, ora 23,30 

la...DINCOLO  DE  POVEŞTIRI !            
                                   Maria !

2 comentarii:

  1. Felicitari,Maria,doamnei Lasconi si celui care a fost inspirat sa transmita mai departe un mail spre cine trebuia...Sunt convinsa ca efectul faptului ca te vom si vedea va fi unul pozitiv,cu o incarcatra puternic religiosa.
    Te imbratisez cu drag,Daniela!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulţumesc din inimă Daniela, şi sunt tare fericită că după mai bine de 15 ani de căutări, în sfârşit CUVÂNTUL LUI DUMNEZEU , va fi scos de sub OBROC, şi va LUMINA tuturor, şi celor buni şi celor mai puţini buni.
      Cât despre mine, pentru cei care vor vrea să arunce primii piatra, să se gândească de o mie de ori mai întâi , căci nu în mine va arunca ci în ADEVĂRATUL CUVÂNT AL LUI DUMNEZEU, pe care mi L-a încredinţat mie păcătoasa, ca eu să-l fac cunoscut semenilor noştri. Şi din dragoste de DUMNEZEU, un cititor fidel al Blogului meu, i-a trimis d-nei ELENA LASCONI, un maill, scriindu-i despre mine, ,iar d-na realizatoare a emisiunii DINCOLO DE POVEŞTIRI, de pe ACASĂ TV, m-a sunat întrbându-mă dacă aş vrea să mă filmeze, pentru că simte că este adevărat, toate câte le scriu. Şi cum nu am nimic de ascuns, am acceptat cu inima si cu sufletul deschis, si ceea ce a ieşit....veţi vedea LUNI 17 FEBRUARIE ,ora 23,30 la DINCOLO DE POVEŞTIRI, pe ACASĂ TV ! Cu dragoste, MARIA

      Ștergere