joi, 1 august 2024

ROMÂNIA ! SE RUPE ROMÂNIA!

 

1 August 2024, ora 3,21 !

Dragii mei, 

In aceasta dimineata in zori, m-a trezit un glas care spunea ceva ingrijorator pentru linistea Tarii noastre,a poporului român.
.
Glasul graia asa:

"ROMÂNIA !
Se rupe România!"
Moment in care ,vad in fata ochilor o imagine in lumina, ca dintr-un titlu de ziar sau de pe internet.
Erau circa 4 -5 randuri scrise cu litere mari,despre Romania.
Dar mie, mi-a fost ingaduit ca sa citesc doar primul rand, ce arata ca titlu,celelalte randuri au fost acoperite instant ca de-o ceata alba.
Dragilor, nu sunt deloc bune aceste vesti, acest Mesaj poate insemna orice se intampla in TARA noastra si cu Tara noastra.
Ne putem gandi la Ardeal si la alte multe situatii nedorite, pana la Adevarata Mare Revolutie despre care am tot scris si scriu de ani de zile.
Sa nadajduim ca ,cei care ne conduc Tara in acest moment, sa se trezeasca din amorteala care i-a cuprins in fotoliile foarte confortabile din toate punctele de vedere,si sa plece urechea si la nevoile oamenilor de rand.
Sa nu stea noaptea sa viseze sa dea oamenii jos din trenuri si numai, in caz ca acestia tusesc sau stranuta.
E rusinos tare,ceea ce gandesc si propun ca Lege,foarte rusinos.
Ne simtim jigniti si umiliti,adica, de unica folosinta.
Dar Masca sanitara,nu mai are nicio valoare,nicio acoperire?
Intreb si eu, ca pe timpul Pandemiei nici la toaletele insalubre nu aveai voie fara masca.
Sau nu mai dam banii pe masti sanitare,ca sa nu-i mai imbogatim pe cei din pandemie,care deja s-au imbogatit profitand de suferinta fratilor lor.
Dragilor, cei care conduceti aceasta saracă tară bogată,inventati Legi ptr binele romanului,al Aproapelui vostru, si nu-l mai umiliti in fel si chip.
Rade si Virusul Covid de ideile voastre din noaptea neagra.
Cu dragoste, Maria.
P.S.
Iata la ce muncesc guvernantii si parlaamentarii nostri:

acum 19 ore — CFR Călători informează că din cauza valului de căldură pot apărea întârzieri în circulaţia trenurilor de călători şi că, în unele cazuri, ...
acum 16 ore — Nu mai ai voie să tușești sau să strănuți în tren! Care sunt regulile noului regulament CFR. Regulamentul CFR pentru circulația trenurilor în ...

Nu mai stiu cum sa ingradeasca putinele drepturi ramase ale omului,atatea cate mai sunt,căci,celelalte le-au luat toate.A mai ramas dreptul la viata si dreptul de -a respira,ca sa ni-l ia si pe acesta.

38 de comentarii:

  1. Tavalugul razboiului va trece peste toata Europa
    Bine inteles din Cina cea de taina a Ungariei Rusiei si Chinei
    face parte drept meniu si Romania.
    Stie bine Viktor Orban al Hun-gurilor ce Meniu se coace la cuptor a spus-o destul de clar la Tusnad cu cine trebue sa fie hun-gurii-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Romania Rupta in doua si de canicula in sud si averse in nord cu ploie si vint deci vijeli de forfecare intre cele doua zone in luna august incepind de astazi-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. In Italia referendum pentru autonomie regionala! Degeaba a fost Orban la noi si a fost invatat sa nu vorbească nimic?!

    RăspundețiȘtergere
  4. Rusia si Occidentul schimb de prizonieri intermediat de Turcia la Ancara au primit 10 si Sua si Ue au primit 15 prizonieri unii si dupa 6 ani de detentie-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Anca Alexandrescu in seara asta
    -Statul Paralel a capusat toata Romania inclusiv fotbalul romanesc luat pe persoana fizica de Burleanu prin rolul lui Traila , Coldea etc care au ajuns sa omoare oameni pentru a pune un presedinte-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Si uite asa se comfirma ce spuneam eu de cuteva zile despre mafia evreiasca in Fotbal
    -cu evreul atunci pustiul Burleanu venit la 22 de ani din consilier pe securitate al evreului presedinte Basescu
    dupa cum se exprima atunci si in birou Maior cine trebuia sa cistige la FRF-Burleanu evreul.
    Becali -spune ca un singur im trebue sa plateasca , parafrazind filmul Dacii-un singur om trebuie sa moara-
    Si Dragnea spune ca Sri prin Maior etc au bagat in puscarie pe Gica Popescu ca sa puna pe Burlenu-evreul.
    Becali -Rares Bogdan mia spus ca i-ar fi spus Coldea si de ce au bagat la puscarie pe Dragnea si pe mine pentru orgoliile astora a lui Maior, am vrut sa si plec definitiv in Grecia.
    Pe un prieten l-au legat la ochi si dus intr-0 casa sa-mi transmita sa fiu cu ei
    Dupa mine Coldea=Pamatuf, a distrus tot si s-a bagat in toate.
    Mi-au propus si afaceri cu ei dar nu cu statul ci cu ei Statul Paralel
    Burlenu vrea schimbarea statutului pentru a avea si al patrulea mandat astia cu Academia de Informatii se cred si stapini cu puterea de la Pamatuf=Coldea cel cu implant de par-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Agentia de sport a redus in anul asta a Olimpiadei fondurile sub 50 procente de la an la an-O spune Clubul Nadiei Comanici de la Onesti dar in feliul lui si Ieri David Popovici la Paris recent cu doua medalii la Olimpiada din care una de aur.
    La care in scoala copii care fac foamea si nu maninca seara dar au droguri-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Becali spune ca -oamenii de la Ciuj ca Rares Bogdan era cuplat si cu Coldea si cu Maior evreul din care unul de la Cluj Visan si Cosmin mi-e dator cu un milion
    Vom face legea Sportului in Parlament ca Burleanu sa nu mai aiba voie la mandate desi federatia e un ONG condus cu statut care trebue sa respecte legea civila si pernala-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Fost presedinte U Craiova
    -S-a intervenit la putere probabil prin Udrea si i-au bagat in cap lui Basescu totul au blocat pentru U Craiova fapt povestit si de Dragomir ca i-a spus .Basescu sa stearga cu buretele un club
    FR F a in fintat o echipa in plus mica si ramasi pe dinafara cu banii blocati pina anul viitor pentru a lua conducerea Federatiei. Pentru care a venit avocatul Traila= Omul Serviciilor.,au calcat legile, Constitutia si Tratatul de la Lisabona cu unstatul Fals si o legislatie paralela in Afara legii cu compicitatea foamnei Lipa,
    Burleanu au creat o Casta…-evreiasca cu Ripiteanu si multi altii care ramin daca nu va fi o schimbare adinca inclusiv judecatori care au optimizat dosare
    .

    Ponta mare membru in Statul Paralel care e bolnav de putere care a facut si va mai face mult rau ,
    Politicienii slabi au facut posibil ce a facut unul ca Coldea
    Daca cistiga Banditul de Ponta cu apucatiri de 10 ori mai rele ca Basescu ajungea lanoutere eu plecam din tara asa l-au terminat pe Gica Popescu medaliatul de la Barselona pus trei ani la inchisoare cu borfasi asa dupa tri luni a murit Costica tatal lui Gica doar ca Burleanu un necunoscut sa ia federatia si sa distruga Fotbalul-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Doamna Maria și voi ceilalți, încă nu a-ți priceput că România nu mai este condusă de români???
    Conform legi28 din 1991 Romania a devenit o corporație adică o colonie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Condus sau nu de afara de Casta Evreiasca capusat si slabit Statul Roman Exista atit timp cit romanii o doresc-craciun.

      Ștergere
    2. Greșit!
      Este condusă numai de români care sunt trădători de neam și țară, asa cum a fost în ultimii peste 2000 de ani-craciun

      Ștergere
    3. Tradatori sint in toate tarile si toata istoria
      Dar la Romania e vorba de o casta de minoritari evrei catarati la conducere prin metode oculte inclusiv asasinate
      Si chiar daca mor Tradatorii ramin efectele tradarii-craciun.

      Ștergere
  11. Cincluzia de pe Reakitatea Tv la emisiunea Dtatul Paralel din seara asta aceiasi spusa de mune acum citeva zile, e ca prin santaj Gica Popescu-nevinovat si care a condus echipa campioana a Europei la Barcelona, Becali si multi alti iar unii au murit in operatiunea facuta de Coldea Maior Basescu pentru ca evreii ca necunoscutul Burleanu sa puna mina pe Federatia Romana si sa distruga cluburi si jucatori de fotbal romanesc ajuns acum fara performante pe nicaeri pentru a caror ilegalitati au fost si mai sint multe procese in care rol negativ au multi inclusiv ministrul justitiei Alina Gorghiu -evreica -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Vor fi 2 " flacari " pe Ungaria ...

    RăspundețiȘtergere
  13. O femeie italianca facuta Ko -se retrage pentru a ramine in viata, la Jocurile olimpice in o jumatate de minut de o femei cu hiperandrogenism cu mai mult Testisteron in singe dupa ca la alte competitii a fost descalificata pentru acelasi motiv ca si cei cu operatii de devenit transgenderi din femei in barbati.

    Tot e bine ca nu sau intilnit la toaleta pentru femei -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. Azi se implinesc 80 de ani de la Revolta polonezilor de la Varsovia contra nazistilor
    cind Rusia a oprit intentionat ofensiva in jurul capitalei Poloniei pentru a da ocazia aliatilor lor nazisti din pactul Ribbentrop Molotov sa termine opozitia polonezilor
    cum mai facusera odata Rusii cind la inceputu razboiului si ocuparii si dezmembrarii - Ruperii Poloniei au omorit circa 20 ooo militari din elita Poloneza ce se predase in Padurea Catyn din Rusia une au fost asasinati fiecare cu cite un glont in ceafa-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. Pentagonul spune ca razbunarea Iranului contra Israelului va veni in 72 de Ore
    dupa ce o bomba pusa de evrei de o luna in casa Liderului palestinian de la Teheran a fost explodata de La distanta cu telecomanda acum trei zile, fapt recunoscut de Israel-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  16. Ukraina se lauda ca a doborit 40 drone rusesti si ca a primit primele avioane militare F 16 care vor ajuta doar in stabilizarea frontului rusilor in plina ofensiva-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  17. Marius Pieleanu profesor sociolog acuzat de studente ca facea-menaj a troa- cu cite 2 femei chiar in cladirea SNSCPa fosta Stefan Gheorghiu

    cum facea si celalalt profesor evreu Alfred Bulai dupa masa in cladirea facultatii-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  18. Ciuca Maciuca virbeste a.. .a.. .si el despre perspectiva Cinei cele de taina la restaurant intre Ciolacu , Gioana , Ponta etc deci a spus el totul -adica nimic-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  19. Scumpiri cu10- 20 procente a proprietatilor imobilelor in marile orase
    Cu cut politrucii spun ca inflatia e mai mica de fapt ea este mai mare, la fel si cu taxele
    Si mai urmeaza o propunere adusa sub nasca Camerei de Comert care sa duca la o noua impartire si trecere de la 41 la 12 judete cu orase doar oeste 10 mii locuitori si comune peste 5 mii-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  20. Cele 72 de ore prezise de Pentagon ca Iranul va lovi Israelul au fost devansate ,?deja Hesbolah ataca cu rachete Israelul-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  21. d-na MARIA de ce nu mai scrie ANONIM 5-era interesant ce spunea -oare l-ati ofensat cu ceva ! ca nu spunea de la el ci din experientele sale si a celor care l-au cunoscut pe duhovnicul sau- poate o fi bolnav ?

    RăspundețiȘtergere
  22. In concluzie, evreii au ocupat Romania și fac ce vrea mușchii lor.....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. SI CINE ESTI TU SA SPUO CA ALA ESTE EVREU,MUSULMAN,CATOLIC,ORTODOX..
      CINE ESTI TU SA JUDECI...AVEM UN JUDECATOR

      Ștergere
    2. Eu nu judec, doar constat...

      Ștergere
    3. Chiar nu a jignit cu nimic 08.02, asa ca ce te ataci asa, 14.59???!!!??!?

      Ștergere
    4. 14.59, ce?! In tara lui, 08.02 nu are voie sa constate un fapt dat, dar tu, 14.59 ai voie? Cum asa?!? Pai nu e democratie pentru toata lumea? Sau o fi doar pentru tine, 08.02?

      Ștergere
  23. Romania condusa o mare perioada de Renumitul Grup evreiesc mercantil dupa bani de la Cluj din care Maior si Hellvig pe linga Dincu, Boc etc dar care pot bascula busola politica spre Budapesta si Viena habssburgica devenita mare putere petroliera pe petrolul si gazele romanesti inclusiv de la Marea Neagra-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  24. Stelele, cad stelele din nou.
    Urmează iar o perioada dificilă cu multe îndatorării, anul presedintelui-crsciun

    RăspundețiȘtergere
  25. https://click.ro/actualitate/national/5-profetii-despre-romania-arsenie-boca-intr-o-159236.html
    România va fi împărțită de 3 țări

    RăspundețiȘtergere
  26. unii spun ca ROMAIA MARE va exista -altii ca se va dezmembra-oricum marile puteri iau decizii fara sa intrebe- concluzia :doar DUMNEZEU ia decizia finala

    RăspundețiȘtergere