sâmbătă, 31 august 2024

SEMNE DUMNEZEIESTI? MANTUITORUL IISUS HRISTOS ,ÎN MIJLOCUL A TREI CURCUBEIE !


                                                     Dragii mei, 

În această dimineaţă ,mă trezeste un glas care spune ceva uimitor si-mi arată ceva uluitor. 
Glasul spune asa :

                   "Vreţi  semne Dumnezeiesti ?
                    Uite semne Dumnezeiesti :
                    Trei Curcubeie!
                    Trei  Curcubeie, iar în mijlocul  lor , Mântuitorul  Iisus Hristos !
            Acestea sunt semne Dumnezeiesti !" 

Şi vedeam dragilor înspre Apus, Trei Curcubeie care se întindeau spre Răsărit.

În faţa acestor Trei Curcubeie, jos pe Pământ, stătea Iisus  Hristos în vesminte albe stralucitoare si cu Mâinile Sale ridicate spre Cer,privind spre Răsărit.
Dragii mei, si pentru faptul că ne trezim a doua zi, trebuie sa-I multumim Domnului si Maicii Domnului pentru faptul că ne-a dat viaţă ,pentru ca ne ocroteste si ne păzeste. 
Sa multumim pentru faptul ca-i avem pe cei dragi langa noi, pentru faptul ca avem parte de bucurie si de fericire sufleteasca.
Sa multumim pentru fiecare gura de aer si pentru fiecare rasarit de soare.Pentru toate sa aducem multumire,slava si inchinare.
Slavă Ţie Doamne, Slavă Ţie ! Amin ! 
                                       Cu dragoste ,Maria. 

16 comentarii:

  1. La Tusla pe litoralul Marii Negre a plouat cit pentru 7 luni in 9 ore toata noaptea si marea agitata cu valuri mar a rupt malul si rasturnat masinii si multe apeluri de inundatii la 112

    RăspundețiȘtergere

  2. Se spune de un ciclon blocat pe mare cu ploi aduse pe tarm care vor continua si in noaptea asta cu cod galben de ploi si poate si miine-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. DOAMNE ITI MULTUMESC PT FIECARE SECUNDA PT FIECARE CLIPA A VIETII ITI MULTUMESC PT IUBIREA TA INFINITĂ PT MINE SI PT TOTI OAMNENI SI PT DARUL VIEȚII CARE ESTE 7N MARE DAR DIN PARTEA TA

    RăspundețiȘtergere
  4. Operatiune secreta Serviciile creaza cimp liber la Prezidentiale pentru evreul Geoana
    prezentat la Praga ca presedintele Romaniei
    Posibil cu ajutorul Sfintului STS care transmite rezultatul votului dupa doritade afara-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Craciun , cine nu este rudă cu tine ......este evreu ?! 😳 Ai făcut o obsesie pt. evrei !

      Ștergere
    2. Nu ei Evreii au facut o obsesie pentru multe teritorii si pentru dumnezeul lor Banul si in Biblie Vitelul lor de Aur sau talantii din Templu-craciun.

      Ștergere
    3. Da, ei evreii au venit să --si sărbătorească în parlamentul României ziua prieteniei israelului cu Romania, să-și cânte imnul lot in parlamentul României de parcă aici este Israel
      Au cotropit Romania și se vede, se simte.

      Ștergere
  5. https://www.facebook.com/nikita.allex.3/videos/1249257462758348

    RăspundețiȘtergere
  6. https://www.facebook.com/100064694185556/videos/830452162528052

    RăspundețiȘtergere
  7. https://www.facebook.com/100064694185556/videos/1585516952005455

    RăspundețiȘtergere
  8. chiar am vazut pe viu 3 curcubeie dar nu in tara-pe DUMNEZEU nu este cu putinta sa-l vezi cu ochii trupesti

    RăspundețiȘtergere
  9. De la răsărit răsare soarele.......

    RăspundețiȘtergere
  10. Slavă Ție Doamne Slavă Ție 🙏🙏
    Mulțumesc Doamne pentru iubirea Ta nemărginită 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  11. In fiecare seara in salba de emisiuni de stiri din România care se aliniaza pe model nord-coreean in slugarit tovarasii si secu intra si unu Prepelipceanu cu tromboza numita digi. Prepelipceanu are aceiasi garnitura de țuțări cu aceiasi placă in fiecare seara spre fericirea si protectia regimului corupt ,securist si format din pensionari speciali care ca o organizatie mafiotă gâtuie romania. Folosind minciuna si dezinformarea acestia parte dintre ei premiati de regimul corupt cu posturi grase pentru odele aduse ne trombonesc seara de seara cu aceleasi idealuri greu de atins in romania democratie, lege si ordine. Unul dintre invitati pletos precum o oala tov gargaragiu sef Orăcăian ne spune ca romania are pib ul pe cap de locuitor net superior Rusiei. Pib-ul romaniei este 15.786,80 USD iar pib-ul rusiei este 15.270,71 USD pe cap de locuitor date oficiale. Observam minciuna si manipularea tov gargaragiu sef Orăcăian care umfla romania si traiul din românia cu date mincinoase. Puteti afla pib-ul cu o simpla cautare pe google. Acum daca tinem cont ca rusia este de ceva ani in razboi iar pib ul romaniei cuprinde pensionari speciali si pensionari care traiesc in mizerie este ca in bancul cum ca daca eu am mancat pui iar tu cartofi media spune ca am mancat pui cu cartofi. Oricum pib ul romaniei dupa aproape 20 de ani de ue care este infim peste al rusiei ne spune ca degeaba suntem in ue asta ca sa nu adaug datoria publica si coruptia din România asa ca tromboanele lui Prepelipceanu si a țuțărilor lui pro america si pro ue sunt gargara de escroci securisti.

    RăspundețiȘtergere