sâmbătă, 31 august 2024

GLAS DIN CER,PENTRU SFANTUL PARINTE ARSENIE BOCA, CARE FACE PARTE DIN CEATA MANTUITORULUI HRISTOS !



                                                               Dragii mei,

În această noapte, in timp ce mă rugam dragilor, desi eram cu ochii in monitor, văd dragii mei  spre Vest, vad munti mai mici înverziti, precum si o Sfântă Mănăstire. 


                                 
Dragii mei, în jurul Mănăstirii, dinspre răsărit si dinspre apus, pe aleiele dimprejur, stăteau la rând multime de credinciosi.
Numai că , oamenii nu stăteau în mod haotic la rând ca să ajungă la un Mormânt anume de acolo.
Asa cum eu vedeam de sus, de deasupra acestor oameni care veneau si dintr-o parte si din alta ,veneau in mod ordonat si frumos , si formau un : n ,iar la mijlocul lor era Sfantul Mormânt.
O  MARE  MINUNE se petrecea acolo.                       
La mijlocul celor două mari şiruri de multime de credinciosi, se afla Mormântul Sfânt, al unui Sfânt Părinte.
MORMÂNTUL  SFÂNTULUI  PĂRINTE unea multimile de oameni dinspre răsarit cu multimile de oameni dinspre apus,iar
MORMÂNTUL, era in mijlocul celor doi de " n".

Un glas din Cerul Sfânt spune :

                 "Multimile de oameni nu mai contenesc ca să vină să se închine la Mormântul SFÂNTULUI PĂRINTE  ARSENIE  BOCA!
Sfântul  Mormânt este plin de credinciosii veniti din toate colturile lumii.
Sfântul Părinte Arsenie Boca, face parte din Ceata Sfintilor Mântuitorului Hristos!"
Iar eu eram uimita, uluita acolo sus ,deasupra a tot ce vedeam.
 Litera   n ,care era formata din trupurile vii ale credinciosilor, si care reprezenta pe Mântuitorul, stralucea de Lumină, precum stralucea Iisus Hristos la Schimbarea la Faţă.
Glas din Cer, strigă tare :

                       "Doamne  Iisuse Hristoase, Ţi-ai frânt Trupul Tău şi hrănesti tot Pământul !"
În această clipă, văd pentru ultima oară capetele credinciosilor ,peste care era litera n , de un alb orbitor, precum si Sfântul Mormânt al Sfântului Părinte Arsenie Boca peste care stralucea chiar deasupra lui ,un Soare alb si orbitor de stralucitor.
Dragii mei, ceea ce se spune pe toate canalele TV, despre Sfântul Părinte Arsenie Boca, nu sunt vorbe goale. 
Dragilor,mergeti cu toata dragostea la Mormântul său, rugati-va la căpătâiul său, iar Rugaciunea voastra va fi dusă la Mântuitorul nostru Iisus Hristos si după Credinţa fiecaruia, dorinta vi se va implini.

                                 Cu dragoste, Maria. 

6 comentarii:

  1. Si cu toate asta bogatanilor cu necazuri de sanatate se duc la muntele Athos cu aprobari de la ministerul grec care dureaza mult in loc sa mearga la Prislop la Arsenie Boca-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. De ce nu se vrea canonizarea sfantului nostru drag Arsenie Boca?

    RăspundețiȘtergere
  3. Acum o luna am ajuns la el pentru a doua oara.Pe poarta de întrare era poza părintelui. În poza I am văzut chipul luminat și parca îmi zâmbea, de parca ma aștepta. Am mers de I am mulțumit pentru că mă ajut când mi a fost greu.

    RăspundețiȘtergere
  4. Conform unei profeții făcute de părintele Arsenie Boca (supranumit ”Sfântul Ardealului”), Bucureştiul va fi un nou Ierusalim, iar transformarea capitalei României poate începe din anul 2020. Mărturisirea îi aparține Letiţiei Suciu din Dumbrăveni. „Ne povestea că România va fi grădina Maicii Domnului, Bucureştiul va fi noul Ierusalim. Şi care vor rămâne, aleşii lui Dumnezeu, că numai aceia vor rămânea, vor fi într-o fericire nemaipomenit de mare”.
    Ascultati cu atentie aceste profetii, anumite cuvinte-cheie fiind deschizatoare de porti interioare : bisericile vor ramane goale ( ceea se intampla acum) va veni vremea cand vor dori sa se intoarca si n-or mai putea ( unii romani au reusit sa se intoarca altii nu), dependenta de tehnologie, boli fara leac, Romania inconjurata de flacari ( razboiul nevazut, coronavirusul), faradelegi care sting Duhul, viata slabanogita de pacat, pentru ca iubesc pacatul mai mult decat Dumnezeu, au indragit nedreptatea, o hidra cu rasuflarea otravitoare va dori sa opreasca Vointa Dumnezeiasca, impovararea de taxe si impozite, slabi in credinta, veti cadea din cauza fricii, va vor cerne, in Transilvania ortodoxia aproape ca va disparea, cine are minte sa ia aminte, cine va ramane din razboiul acesta va fi ca graul din pleava etc.
    https://frecventaom.ro/bucuresti-noul-ierusalim-parintele-arsenie-boca/

    RăspundețiȘtergere
  5. ba da sf ARSENIE BOCA e canonizat pe 28 noiembrie- ca sf marturisitor ARSENIE BOCA

    RăspundețiȘtergere
  6. a trecut luna nu se pun mesajele! sf cuvios ARSENIE BOCA a fost canonizat pe 28 noiembrie- pt an 01 sept 09:55- este ziua plecarii la cer-vezi pe youtube ai net!?

    RăspundețiȘtergere