luni, 12 august 2024

AM VĂZUT PUNEREA ÎN RACLĂ , A SFÂNTULUI ACOPERĂMÂNT AL MAICII DOMNULUI !

                                                              Dragii mei,

Astăzi dimineaţă dragii mei, m-a trezit O  Lumina alba orbitor de stralucitoare.
Am deschis ochii şi vedeam în plafonul camerei mele o umbra densă şi mare, umbra care se mişca incontinu.
Închid ochii mei, căci eu aşa văd cel mai bine cu ei, şi astfel, văd fratilor un Cer de noapte albastră catifelată, iar în Cer, văd cu ochii închişi fiind ,vad un Pat de lumină albă si orbitor de stralucitoare.
Pe acest pat de Lumină orbitoare, statea întinsă Măicuţa Lui Dumnezeu.
La căpătâiul MAICII  DOMNULUI , de-a drepta Maicii, văd o persoană care este în picioare, nu-i văd Chipul ,dar are în mâinile Sale, PREA  SFÂNT  ACOPERĂMÂNTUL  MAICII  DOMNULUI. 


                           ...

Această persoană dragilor, se apleacă şi aseaza în dreapta Maicii Domnului ,Prea Cinstitul Brâu, care era mai alb decât Lumina.
Acum, vedeam cu ochii închişi, pe MAICA Lui Dumnezeu,pe Pururea Prea Curata Fecioara Maria întinsă pe patul de Lumină albă orbitoare, iar lângă Măicuţa Domnului ,stralucea orbitor de puternic, Brâul Maicii  îndoit în două .
După ce l-au pus lângă Mâna Maicii , totul strălucea cât 10  Sori albi la un loc. 

Totul a durat doar câteva clipe dragilor,,după care,a disparut ca prin topire.
Nu am cuvinte dragii mei, ca să mulţumesc Bunului Dumnezeu şi Maicii Domnului,pentru toate aceste MINUNI  dumnezeiesti pe care le traiesc zi de zi si noapte de noapte.
Dar cu mare dragoste sufletească dragilor, le împărtăşesc şi vouă, ca sa credeti ca sunt adevarate si ca toate sunt de la Duhul Cel Prea Sfant.
Asezarea in Racla a cinstitului Brâu al Maicii Domnmului, il sarbatorim in ziua de 31 August.
Să ne închinăm dragilor, sa ne inchinam MAICII  Lui DUMNEZEU si cinstitului Brâu al Său, sa ne inchinam Mantuitorului nostru Iisus Hristos,Fiul Lui Dumnezeu si al Prea Curatei Fecioare Maria,si  să aducem prinos de mulţumire si de dragoste sufleteasca, prin Rugăciunile noastre, prin iubirea fata de Aproapele nostru, prin tot ce inseamna fapte bune.
                                  Cu dragoste ,
                                                             Maria.

Un comentariu:

  1. Se spune ca Maica Domnului ar fi trait ultimii ani in sudul Turciei , alte legende provensale spun ca a fi fost in sudul Frantei
    Posibil pentru ca evreii au fost deportati a treia oara masiv de imperiul Roman dupa revolta lor din Palestina-Canan-
    Prima deportare find din Mesopotamia si a doua din Egipt si tot ca pedeapsa pentru faptele lor iar din cele 12 triburi ar mai exista acum doar cel Iudeu care in parte este colonizat de imperiul Britanic in Palestina azi ocupata de Israel

    implinind profetiile biblice cu incercarea de reunificate a Europei care corespunde revenirii lui Iisus si cind teoretic si Israelul-Palestina ar trebui sa fie parte din Ue ca in vremea Iimperiului Roman de acum 2000 de ani implinind profetiile din Biblie-craciun.

    RăspundețiȘtergere