marți, 27 august 2024

URMEAZA PLOI TORENTIALE ZDRAVENE, VIJELII PUTERNICE!

                                                   27 August 2024, ora 5,09 !

                                                                Dragii mei, 

In aceasta dimineata,m-a trezit o lumina alba si stralucitoare foarte, lumina ce-mi arata la geamul meu, in gradina cu flori, cum o vijelie puternica, o furtuna puternica imi batea in geam, iar ploaia torentiala care incepuse furtunos, era imprastiata in atmosfera, precum zapada pe timp de iarna cand e viscol puternic.

Ploaia torentiala cădea in rafale foarte puternice,si-n cantitati foarte mari.

Dragii mei, iata cum Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului se indura de noi, copiii Săi si ne trimite ploaie la buna vreme, ne trimite bucurii si sanatate, fericire sufleteasca si duhovniceasca.


.
Dragii mei, sa multumim Domnului si Maicutei Domnului pentru toate Darurile divine pe care le revarsa asupra noastra, pentru faptul ca, suntem sanatosi si ne bucuram de viata si de cei dragi si scumpi inimii noastre.
.
Sa nu ne pierdem niciodata Credinta si Nadejdea in Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului, sa fim buni,iubitori si milostivi,si astfel, vom dobandi un loc in Imparatia Cereasca.
Cu dragoste,Maria.

24 de comentarii:

  1. https://adevarul.ro/stiri-interne/meteo/ploile-se-intorc-la-sfarsit-de-vara-cod-galben-de-2383855.html

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne ajuta Măicuța Domnului doamna Maria 🙏
    E nevoie de ploaie, Doamne Ajută 🙏🙏
    O zi frumoasă și binecuvântată va doresc 🙏🙏🥰🥰

    RăspundețiȘtergere
  3. Si vremea se racorii iar Pensionarii cu pensii mici ameninta iesirea in strada mai ales minerii cei mai afectati si obijnuiti cu mineriadele FSN-PSD iste-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Trei ani de zile au umflat recalcularea vanzand iluzii desarte cu pensii care cresteau. I au dus pe multi de nas ei facandu si propriile socoteli cum ca de unde sa dam la toti cand putem sa dam doar la doua milioane asigurandu ne procentul de votanti iar restul lasandu i de izbeliște. De la cresc pensiile psd istii l au luat pe ,,nici o pensie nu scade,, in brate ca niste papagali. In realitate majoritatea pensiilor scad datorita inflatiei enorme din România scade puterea de cumparare deci ,,nici o pensie nu scade,, este o minciuna tipică tovarasilor care au distrus economic România si au îndatorat o peste puterile ei. Asa vine si minciuna covrigarului cu prima doamna amanta cum ca nu va baga taxe noi. Intai sa i prosteasca la vot pe prosti si dupa asta sa vezi mariri de taxe. Votand Ciolacu si psd sustinatorii pensiilor speciale votati pensiile speciale. Grija mare la furtul votului de catre speciali prin Grebla si sts....in Romanistan se poarta.

    RăspundețiȘtergere
  5. Răspunsuri
    1. Din păcate...la mine nu a înmuiat bine nici praful!
      Am udat via, pomii că dădeau semne de uscare, un cireș bătrân, ceilalți tineri îi ud la 2 săptămâni!

      Ștergere
  6. O ministra Natalia Intotero ranita auto in com Racovita pe DN7 din Jud Vilcea care s-a rasturnat cu masina condusa de SPP lovita de alta soferita tinara-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. E ministra Familiei ranita trimisa la spital in Vilcea, nici unul din soferi nu consumase alcool-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Romania campioana de departe cu 1000 inecuri in 2021 fata de 5000 in toata Ue majoritatea la mare unde fac gresala de a inota contra curentului in loc sa inoate transversal unde valul e mai mare si sperie si sa iese din curentul lent fara valuri ce vine in circuit de la tarm spre larg.
    Cam aceiai gresala facuta si pe riuri unde ponderea deceselor e la copii si in locurile sapate pentru balast sau de cursul apei ca mai nou si la mare dupa ce nisipul luat pentru prelungirea plajelor a lasat gropi-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ministru rus al Apararii acuza Sua si aliatii sai europeni ca ar fi transferat de la Pentagon si alte laboratoare europene nominalizind inclusiv Romania si R Moldova a sute de monstre cu patogeni biologici catre Ucraina.
    Romanul are o vorba
    -Cine zice ala e-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce nu ati inteles ? In spatele asa-zisei recalculari a pensiilor sta o escrocherie prin care o tara in faliment ii gatuie pe pensionari pentru a mai prelungi agonia. Șmecheria este ca ii fraierim pe pensionari mentinand intacte beneficiile politicienilor si a pensiilor speciale. Sanchi erori ! De ce nu au aparut erori la pensiile speciale ? Sta o tara intreaga si se chinuie sa dezlege nodul gordian, nod gordian care este simplu de dezlegat tara falimentara cu o grupare de pensionari speciali si bugetari de lux care nemaiavand de unde sa isi dea lefuri ia furat de la pensionarii multi si cu pensii de mizerie. O tara pe marginea prăpastiei care de abia se taraste inainte de a pica in prăpastie. Lucru ascuns de politicul si pensionarii speciali si mascat printr o escrocherie de jumulit pensionarii.

    RăspundețiȘtergere
  11. Rusia a atacat si astazi tare de data asta baza aero Hangano care au primit in Ukraina Avioanele F16 occidentale distrugind 47 avioane si ameninta ca vor ataca tarile care vor mai trimite arme Ucrainei printre care pe harta apare nominalizata in culoarea rosie si Romania conform unei stiri in limba italiana-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Comandor Sandu Matei-Ucrainieni la 30 km de centrala nukleara din zona Kursk.

    In timp ce Rusia ameninta Kievul cu o mare inundatie prin distrugerea marelui baraj din amonte-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. dupa canicula era de asteptat! -s-a spus si la meteo - dar grindina face si mai grea situatia

    RăspundețiȘtergere
  14. Europa plateste taxa razboiului Rusiei, gaze mai scupe cu 50 procente-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. Mesajlul implinit Furtuna pe Moldova azi si copaci cazuti-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  16. 27 august 1916 Romania declara razboi amAustriungariei in urma caruia apare Romania Mare care pe linga teritoriu actual cuprindea si toata Basarabia 50 ooo km patrati , Bucovina toata cu Cernauti , tot Ardealul cu orasul de peste Tisa Slatina,Cadrilaterul cu cele trei judete si insula Serpilor unde se bat acum rusii cu Ucraina-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  17. Un nou prototip de carte de identitate electronic in Romania.

    Marea Neagra cu valuri mari a facut probleme turistilor din cauza furtunii aparura noi curenti pina acum 21 oameni au murit inecati -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  18. Cornel Ivanciuc spune ca Iohannis a fost racolat de Securitate in anul 1986-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De la circul din dec 1989 toti presedintii au fost securisti.

      Ștergere
  19. au inceput ploile si vantul puternice in SPANIA DUMNEZEU NE ARATA CA NU MERITAM MILA LUI

    RăspundețiȘtergere
  20. iata dezastru la mare iar la munte grindina de a albit pamantul- greeeu de oameni-canicula ne arde buzunarele mai ales pensionarii- vom avea preturi exorbitante-asa spunea sf paarinte ARSENIE BOCA: va vor pune taxe si pe aer

    RăspundețiȘtergere