joi, 22 august 2024

PE CERUL NOPTII ,STRALUCEA CHIPUL VIU AL MANTUITORULUI IISUS HRISTOS !

 

.

21 August 2024, ora 4,11 !

Dragii mei,

In aceasta dimineata in zori, m-a ntrezit o lumina alba si stralucitoare, lumina ce-mi arata un Cer de noapte albastra,iar pe Cer, in locul Lunii stralucitoare,a aparut pe o suprafata foarte mare a Cerului,CHIPUL viu Mantuitorului Iisus Hristos.
Mai precis, Capul pana la umeri,al Fiului Lui Dumnezeu si al Prea Curatei Fecioare Maria.
.
Scumpul nostru Mantuitor, avea pe Capul Său prea sfant o mare Coroana de spini lungi.
Sa ne inchipuim dragilor, ca privim Cerul de noapte,iar pe Cer, vedem pe o mare suprafata, Chipul viu al Mantuitorului Iisus Hristos,care Isi misca capul de durerea spinilor care-L ranise si-i curgeau siroaie de sange.
Dragii mei,totul a durat pana la 10 secunde, timp in care Fiul Lui Dumezeu privea in jos spre pamant,deja era foarte aproape Cerul noptii de pamant, apoi, a disparut ca prin topire.
Prieteni dragi, s-au schimbat oamenii,s-aau schimbat vremile si vremurile,dar din pacate,schimbarea nu e deloc in bine,ci dimpotriva, din rău in mai rău.
Dar, cu Credinta,cu dragoste si cu iubire față de Bunul Dumnezeu si față de Maicuta Domnului cu Sfintii Săi, cu multa Rugaciune fierbinte,vom trece peste toate obstacolele vietii.
Fiul Lui Dumnezeu si al Prea Curatei Fecioare Maria,a voit ca sa ne arate faptul că, in fiecare clipa Il rastignim si chinuim cu faptele noastre, cu actiunile noastre de fiecare zi.
Dragilor, haideti sa-ncercam si noi, ca sa fim mai buni,mai milostivi,mai rabdatori unii cu altii si sa ne iubim ca fratii,asa precum chiar Maica Domnului ne graieste asa:
"Sa va iubiti unii pe altii,ca niste frati ce sunteti intru Hristos!"
Asa sa facem dragilor, sa ne schimbam viata si modul de viata ,incepand chiar din aceasta clipa.
Si astfel,bucurie se va face in Cer si pe pamant.
Cu dragoste, Maria.

3 comentarii:

  1. Pana atunci vremuri grele cu inarmari si schimbari cu apocalipsa climatica iar resursele cheltuite aiurea oe arme si contra naturii si planetei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si in Romania statietica specialistilor spune ca cei ma nenorociti au pensie sub 2000 lei , o treime cu pensii intre 2 si 3 mii lei

    Iar cei mai favorizati pentru care e creeat sistemul cu pensi peste 3000 lei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. In timp ce cosul zilnic in Romania calculat pe o persoana era 3808 iar la anul dupa inflatie de circa 4334 lei -craciun.

    RăspundețiȘtergere