miercuri, 21 august 2024

VAI DE CEL CARE HULESTE CUVANTUL DUHULUI SFÂNT !

 

                                                     

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  


                               .


                                                  Dragii mei, 

În aceasta noapte,în timp ce scriam aici pe Blog, aud glas din cer care spune hotărât așa:

                         ” Vai de cel care a scris contra Mea!
                     Vai de cel care huleste Cuvântul Duhului Sfânt!”
În aceasta clipă dragilor, văd cum Cerurile se deschid ,iar în Cer, într-o lumină albă orbitor de stralucitoare, se afla TRONUL SFINTEI  TREIMI. 
                    
    


DUMNEZEU  Tatăl, DUMNEZEU Fiul si Duhul Cel Prea Sfânt,priveau în jos spre noi Fiii Săi. 
Dragii mei, sunteti multi tentati să aruncati cu vorbe grele în mine din pricina necredintei voastre sau pur si simplu ,pentru că asa vă simtiti la voi acasa.
Dar ganditi-va că ,eu nu fac nimic de la mine, ci numai cu DARUL si cu PUTEREA DUHULUI SFÂNT scriu toate si va marturisesc toate,pentru ca atunci cand se vor implini ,voi sa credeti ca nu de la mine sunt, ci numai de la DUHUL CEL PREA SFANT.
Din PORUNCA LUI DUMNEZEU scriu, si nu de dragul de a mă afla si eu in treaba.  
Mai bine este ca voi să cititi din ceea ce eu scriu si sa va abtineti de la cuvinte grele,care vă pot incărca si mai mult sufletul cu păcate. 
Mai bine si mai frumos si bineplacut Lui Dumnezeu este ,ca sa luati de pe acest Blog ceea ce vă foloseste sufletului si nicidecum sa huliti CUVANTUL  LUI DUMNEZEU.
Eu v-am invățat pe voi  si v-am spus ce trebuie sa faceti, dar alegerea, este numai a voastra.
                                         Cu dragoste,Maria. 

6 comentarii:

  1. Directoru lgeneral Phizer cel cu vaccinurile arestat in Sua de FBI politia americana pentru ascunderea datelor si adevarului despre asazisul vaccin COVID-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. da nu se iarta hula impotriva sf DUH

    RăspundețiȘtergere
  3. d-na Maria ANONIM 5 nu a hulit impotriva SF DUH-am vazut toate mesajele din luna decembrie si ati sters tot ce spunea acesta- de ce? el vorbea strict despre intamplarile lui si cei care au asistat in prezenta duhovnicului-adevarate minuni de la DUMNEZEU

    RăspundețiȘtergere
  4. Anonim22 august 2024 la 00:17 In primul rand, eu nu sterg decat Comentariile care sunt necuviincioase, cele pe care am dreptul sa hotarasc daca merita sa fie publicate sau nu.Am acest drept !Apoi,nu ma intereseaza ceea ce spune Anonim si cand spune, si nu numai el. Nu tin evidenta celor care comenteaza aici.Faptul ca el nu mai apare,asta nu inseamna nicidecum ca el scrie aici si eu le sterg.Asadar,aduceti acuzatii de care nu aveti habar.Nefondate! va rog de altadata,sa va documentati in privinta a ceva sau a unei persoane, apoi sa aduceti acuzatii!

    RăspundețiȘtergere
  5. Anonim 5 se plingea ca inima lui e foarte bolnava spunea-ca se tine intr-un singur fir de ata-
    iar eu mai scriam de boli de inima si de cancere Si de efecte ale Covidului sau vaccinului si nu i-i placea o lua ca personala
    . Posibil sa se rezume la citit doar, desi avea doar comentarii minime, pe subiect-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. d-na Maria -am citit toate mesajele zilnice din decembrie 2023- nu am gasit decat 1-2 mesaje scurte -nu cred ca acest om sa scrie necuviincios ,daca hotarati d-stra ce treb sters inseamna ca nu este blog public -avem fiecare o opinie-pana la dovezi e cale lunga - si biblia e contestata de multi! scuze

    RăspundețiȘtergere