joi, 8 august 2024

ROMANIA IN CENTRUL UNIVERSULUI ! DUMNEZEU TINE ROMANIA ,IN PALMA SA DREAPTA!


                                                                             Dragii mei, 

In aceasta dimineata in zori de zi, m-au trezit doua glasuri distincte intre ele, glasuri care cantau ca niste Ingeri.    


.
Primul glas divin ,canta asa:
"Usa milostivirii.....

Iar cel de-al doilea glas, completeaza pe primul astfel:
Usa Istoriei!
Usa milostivirii, este usa Istoriei...!"
Moment in care, vad Catapeteasma dintr-o Sfanta Biserica, iar deasupra Usilor Sfantului Altar, pe mijlocul Catapetesmei sta rastignit in carne si oase, Mantuitorul nostru bland si prea iubit,Iisus Hristos.
Harta Romaniei Sfinte, era in palma dreapta a Lui Dumnezeu.
Dupa care, vad muntii golasi ai Romaniei Sfinte, munti fara nicio frunza pe ei, munti ce aratau ca niste stanci pietroase negre.

.


Si chiar daca muntii erau fara vegetatie, aveau ceva divin pe ei.

Erau imbracati in Tricolorul Romaniei Sfinte.


.

Si nu oricum imbracati in Triciolorul Romaniei sfinte, ci erau legati din loc in loc, precum un cadou, cu o funda mare din rosu, galben si albastru.

.
Dumnezeu si Maicuta Domnului ni i-a daruit odata cu Tricolorul Romaniei Sfinte.
Erau frumos "impachetati", noi doar sa ne deschidem bratele si sa imbratisam tot Darul si Harul divin.
Sa multumim dragilor ca suntem alesi pentru Cea de-a Doua Venire a Mantuitorului Hristos pentru a 2 oara pe pamant, suntem alesi ca fiind Gradina Maicii Lui Dumnezeu.
Pentru acest divin lucru, sa multumim Prea Sfintei Treimi si Maicii Lui Dumnezeu cu Sfintii Sai,Carora Li se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin!
Cu dragoste, Maria.

10 comentarii:

  1. Inca o medalie de argint Mihaela Hantei la haltere a ridicat de 5 ori greutatea ei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. La romanistan se rezolva crimele ca in comunism....dar comunism științific. Se manevreaza din adn. Au trecut atata amar de ani degeaba peste romanistan doar tovarasii au îmbătrânit in tovaraseala. Brusc sa aranjat adn ul ca sa nu mai aiba bataie de cap a picat pe suspectul de serviciu.....i se baga fapta pe gat si tovarasii rezolva cazul. Bine ca nu v-ati nimerit pe la stomatolog in ziua fatidica ca va puneau pe cap fapta tovarasii. Cum se rezolva fapta din adn eu la romanistan....se descopera adn eul cui dorim....ba chiar ,,dispare,, ca magarul in ceata adn eul celui de-al treilea ins.

    RăspundețiȘtergere
  3. S a rezolvat cazul de la Braila tot stiintific, detinutii postati in arest cu suspectul pe numele lor sifoane au notat si au anexat la dosar delirul oniric al suspectului ba chiar si cate flatulatii a avut in timpul somnului. Unde mai pui ca cadența flatulatiilor il incrimineaza sigur pe suspect.

    RăspundețiȘtergere
  4. https://playtech.ro/stiri/romania-va-fi-cea-mai-importanta-tara-din-lume-profetia-indianului-care-schimba-tot-ce-stiam-despre-tara-noastra-a-prezis-si-moartea-sotilor-ceausescu-687969

    RăspundețiȘtergere
  5. Viorel Pop - "De la noi se va ridica Cineva ..." min. 15:15

    https://www.youtube.com/watch?v=z_zOb4OPZ_A

    RăspundețiȘtergere
  6. prea multe laude la adresa poporului nostru care are crestini smeriti dar si f multi de forma - stie DUMNEZEU CE MERITAM

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. Anonim9 august 2024 la 00:49Cine suntem noi sa judecam? Laudele sunt Ceresti,nu sunt omenesti! Judecam cumva Hotararea Lui Dumnezeu?Atunci,ne vom primi rasplata de la Unicul si dreptul Judecator Imparatul Ceresc Iisus Hristos.

      Ștergere
  7. sa asteptam ca eu nu judec- spun ce vad zilnic-spuneti d-stra d-na MARIA si trebuie dovezi clare pe care le vedeti doar d-stranu hotaraste omul ci DUMNEZEU- scuze suntem pamanteni nu sfinti

    RăspundețiȘtergere
  8. mesajul a disparut EU= EGO

    RăspundețiȘtergere
  9. ce este ROMNIA in comparatie cu universul- nu inteleg legatura?!

    RăspundețiȘtergere