marți, 6 august 2024

LIVERPOOL! ADHD !

 

.
6 August 2024, ora 6,19 !

Dragii mei,

In aceasta dimineata, m-a trezit un glas care spunea asa:
"Liverpool!
Dar un alt glas intreaba:
Aerian?
.
Iar raspunsul veni imediat:
Liverpool-ADHD !"
Moment in care, vad o tanara care vorbeste la telefon ,sub un Cer albastru senin.
Tanara era foarte vesela si increzatoare, in tot ce auzea la telefon.
Complicat mesaj,dragilor.
Ce se va intampla in Liverpool si ce legatura are cu ADHD,eu nu stiu a va spune.
Dar ,cu siguranta vom auzi despre acest Mesaj.
Sa nadajduim ca va fi numai de bine.
Cu dragoste, Maria.

9 comentarii:

  1. Dependenta de telefoane mobile si internet prin care se manupuleaza sovinismul antimigranti presupus de Rusia cum spunea seful serviciului de inteligent britanic-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Aștept cu nerăbdare ziua de 11.08.2024. Sunt foarte curios să văd ce este rezervat în acea zi de 11.08.2024, exact cu 2 zile înainte de ziua mea de naștere, adică pe 13 August împlinesc 51 de ani. Îmi a albit barba dar părul din cap e tot blond. Cu siguranță că va fi o zi frumoasă din momentul în care cifrele erau aurii și luminoase.
    https://mariaghiorghiu.blogspot.com/2022/01/11-082024-asa-arata-un-panou-electronic.html

    RăspundețiȘtergere
  3. Proteste si agitatie nationalista a tinerilor-ADHD, contra migrantilor si guvernului in toata Anglia stimulata spun ei de Rusia care agita intentionat toate conflictele posibile si imposibile pe glob dupa cum spunea seful serviilir secrete engleze -un razboi hibrid inceput de mult chiar prin Brexit si separatismul Scotiei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Kamalla Zimbareata decretata oficial candidata Democratilor la presedintia Sua talonata de guvernatorul de Minesota-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Romanii pe Tik Tok se pling de invazie pe strazile din Sighetul Marmatiei de evrei in costume negre. Cu renumitele palarii negre nestind ce se intimpla.

    E tinuta stas a evreilor ultraortodoxi din New York -Sua veniti la centrul lor construit ilegal fara autirizatii de constructie in Romania.
    De notat ca si guvernatorul de Minesota ,Walz care va candida ca vicepresedinte al Kamallei este evreu si promotor al Transgenderilor si al Lginitistilir si politicii progresiste Swiftie= un om slab, bleg care va conduce Sua direct spre criza cu partidul lor Democrat.

    pe care i-i va promova in curind si in Romania incepind de la
    centrul lor construit ilegal de la Sighetul Marmatiei cu Sinagoga, Hotel si Scoala-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lasă craciune că iese Trump președintele al SUA...
      Este sfârșitul unei ere și începutul alteia.
      Speranța moare ultima...

      Ștergere
  6. Se spune că ce incepe prost se termina si mai prost. Armata ucrainei a intrat pe teritoriul rusesc si se deplaseaza in adancime. Foarte bine face ucraina mamaligii rusesti. In razboi invinge cel care nu ezita si este mai crud. Rusia sa dovedit moale mimand razboiul si si-o ia in trompă. Ba chiar au mers sa dea sfaturi si iranului cum sa poarte un razboi pe model rusesc, mimand si facand circ . Acum rusia plateste pentru mascaradă . Americanii au lovit chiar nuclear ca sa isi atinga telul pentru ca in razboi totul este permis. Daca atacul rusesc era blitzkrieg si cu cateva lovituri nucleare asupra kievului acum problema ucrainei era rezolvata iar america statea la cutie de frica unui razboi total nuclear. In razboi ies invingatori cei cruzi si hotarati nu este cazul mamaligii rusesti si a circarului Putin ! Probabil ca rusii se vor trezi cand se vor plimba ucrainienii pe sub geamurile kremlinului si il vor gadila cu pana pe Putin pe la nas.....dacă se vor trezi ca betia de vodka este urata.

    RăspundețiȘtergere
  7. Au fost arestate doua doctorite de la un saivan numit impropriu spital sub acuzatia de omor. Se pare ca doctoritele omorau la reanimare pe banda rulanta facandu-l invidios chiar si pe Mengele astfel eliberand spitalul mai repede. Mi se pare o nedreptate facuta impotriva celor doua doctorite de stat. Un stat care in perioada falsei pandemii le-a antrenat sa ucida si le-a livrat material pe care sa-si exercite abilitatile. Bine in acte cauza mortii era denumita covid in realitate era crima cu premeditare. Asadar cele doua doctorite faceau ce au fost invatate si puse sa faca din instinct . Se pare ca statul nu le a anuntat pe cele doua doctorite ca perioada de lichidat denumita covid s-a incheiat asa ca ele isi continuau opera Mengeliana.

    RăspundețiȘtergere