sâmbătă, 10 august 2024

IISUS HRISTOS RASTIGNIT , DEASUPRA PĂMANTULUI !


                                           Dragii mei,

În aceasta dimineata, ma trezeste o lumina alba si orbitor de stralucitoare,lumina ce-mi arata deasupra mea Cerul de noapte albastra catifelata, si la mica distanta de plafonul camerei mele care nu mai eixsta, vad o TROIŢĂ in care se afla o CRUCE din lemn maro mat.
Pe Cruce fratilor,statea RASTIGNIT ÎNSUSI IISUS HRISTOS ,FIUL LUI DUMNEZEU si-al MAICII PREA CURATEI FECIOARA MARIA.

                                   Imagini pentru TROITA.

IISUS HRISTOS,MANTUITORUL nostru al tuturor, avea o panza alba stransa pe mijlocul Trupului Său Sfant, Capul Său Sfant era lasat pe partea dreapta, Trupu-I era din carne si oase,dar era luminat de un Soare alb nevazut. SOARELE alb orbitor ,era INSUSI IISUS HRISTOS  pe CRUCE RASTIGNIT de oamenii vremurilor care, L-au scuipat,L-au biciuit, L-au batut cu palme pe faţă si pe spate, L-au rastignit ,si -n loc de apa,I-au dat fiere si oţet.
IISUS HRISTOS era Viu in acea TROIŢĂ pe CRUCE rastignit,din Mâinile Sale curgeau siroaie de sânge sfant, la fel din picioarele Sale si de pe fruntea Sa, unde, spinii coroanei erau adanc infipţi.
Prieteni dragi,asa cum stralucesc pe CERUL de noapte LUNA si STELELE,de o mie de ori mi puternic stralucea TRUPUL LUI IISUS pe CRUCE RASTIGNIT.
Dragii mei, prin aceste Semne Divine,IISUS HRISTOS ne cheama ca sa ne impacam cu DUMNEZEU TATAL, ne cheama la pocainta si la Rugaciune curata.
Ne asteapta vremuri tulburi ! Sa credeti fratilor in ceea ce va scriu si-acum si-ntotdeauna.
Nu de la mine scriu! Ci scriu numai cu PUTEREA si cu VOIA DUHULUI SFANT ! 
Avem timp de indreptare, avem timp de intoarcere la DUMNEZEU si la MAICA PREA CURATA FECIOARA MARIA,inca mai avem timp si ingaduinta divina ca sa mergem sa ne spovedim la Preotul in spatele caruia ,sta IISUS HRISTOS in mod nevazut.
Asadar fratilor,SEMNELE dumnezeiesti,SEMNELE din SFANTA SCRIPTURA le vedem, le auzim si le traim .
A venit timpul schimbarii in bine a sufletului nostru !
A venit clipa intoarcerii la DUMNEZEU !
Asta sa facem,si s-o facem  din dragoste si din iubire fata de Dumnezeu si fata de PREA SFANTA NASCATOARE de DUMNNEZEU,si fireste ,faţă de Aproapele nostru.

                               Cu dragoste,Maria.

3 comentarii:

  1. Reconciliere intre Suveranistii Sosoaca si George Simion care au dat mina, mediata crestineste de un preot-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Slavă Ție Doamne Slavă Ție 🙏
    Doamne Iisuse Hristoase Fiul și Cuvântul lui Dumnezeu fii milostiv nouă păcătoșilor, iarta-ne și ne miluiește Doamne 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  3. Noi legi in circulatia auto
    Depasirea termenului de valabilitate a ITP ului-verificarii masinii se sanctioneaza conformnoii legi cu pierderea inmatricularii masini iar soferul cu doua amenzi inclusiv cu circulatia pe drumurile publice cu o masina neinmatriculata.
    Vandalizarea intentionata a masinii altui proprietar este penala si se pedepseste cu inchisoare pe linga plata de daune-craciun.

    RăspundețiȘtergere