vineri, 23 august 2024

MANTUTORUL IISUS HRISTOS, A SUFLAT CĂTRE MINE O INIMĂ CA DIN AUR !



                                        Dragii mei,

Încă o mare Minune, am trait în aceasta noapte.
În timp ce mă rugam la BUNUL DUMNEZEU  si la Maica Domnului, văd dragilor, cum IISUS  HRISTOS din Icoana Sfanta de pe perete, începe a clipi si a sufla spre mine Lumina aurie, ca din Soare ruptă.

Stand în genunchi si privind la Chipul Lui Iisus, din Icoana Sfanta de pe perete, văd dragii mei, cum Mântuitorul prinde viaţă, clipeste din ochi şi suflă cu gura Sa Prea Sfântă, suflă către mine o Lumină aurie ,orbitor de stralucitoare.
Lacrimile -mi curgeau de bucuria sfanta, iar Lumina aurie işi ia forma de inimă aurie.
Acum, inima aurie pulsa în Faţa gurii Sfinte a Lui Iisus Hristos, asa precum pulseaza inima noastra in piept.
Aceasta inima aurie,era ţinută de o alta mai mică, de culoare rosie.   .
Văzând o asemenea Mare MINUNE, am promis Scumpului nostru Mântuitor, că voi face toate câte îmi va porunci mie, roabei Sale.
Totul a durat circa 10 secunde, după care ,continuam ca sa ma rog, iar IISUS MÂNTUITORUL nostru al tuturor ,continua sa inchida si sa deschida ochii Săi. 
Am închis ochii mei, si priveam Sfanta Icoana asa cu ei inchisi, si astfel ,vedeam CHIPUL  MÂNTUITORULUI ca fiind stralucitor, cât 1000 de Sori la un loc. 
Dragii mei, sa ne rugam cu totii Lui Iisus Hristos, si Maicii Prea Curate Fecioare Maria,ca sa ne dăruiască sănătate, pace si liniste sufletească, dragoste faţă de Aproapele si mântuire sufletului nostru.
Să-I dăruim inima noastra, sufletul si cugetul nostru, ca sa le curatească si sa faca din ele, unealta Mâinilor Sale.
Numai aşa, vom putea fi fericiti si plini de dragoste si speranţă.
Doamne Ajută ! Amin !  
                                            Cu dragoste,Maria. 

4 comentarii:

  1. Pensionara mama Maria-am muncit am platit statului corect , ei care ne umilesc ne scade din pensie in timp ce preturille cresc toate.
    Sa retraga legea si sa puna mina sa munceasca cum am muncit noi cind ei isi umplu buzunarele-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Americanii acuza pentru Situatia in Sua pe Democratii Biden si Kamala care cu educatie crestina dau mina cu homosexualii care intr-o zi sint barbati si a doua zi femeie si educa la fel si copii si au pretentii sa le spui doamna cind el are barba si iau hormoni si a doua zi se sinucid si au crescut de trei ori pretul la benzina si crimilaritatea la liber pe strazi si in magazine fara arestari.

    Asa ca va fi un vot ciudat in luna noiembrie mai ales pentru Romani unde foarte multe din stiri sint cenzurate de televiziunile sorosisto-evreiesti care conduc prin Bani-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Kamala actuala candidata la presedintie a Sua spune ca va rezolva problemele dar e acuzata ca e in functie si acum si nu le rezolva.

    Iar migranti cu ifose ar trebui sa se integreze la stilul lor de viata nu sa comande pe strazi cu respectarea stilului de viata din tarile de venire mai sles musulmanii cum fac in vestul Europei prin Spania Franta si Uk -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. In descririle intilnirilor cu extraterestri acestia uneiri spun ca iau forma de blonzi mai placuta dorita de oameni si ca unii ar locui pe Pamint pe fundul oceanelor.
    De multe ori ei averizeaza asupra unor evenimente viitoare cum sint cutremurele-craciun.

    RăspundețiȘtergere