marți, 6 august 2024

RAZBOI DE SEPARATISM?

                                                 5 August 2024, ora 6,32 !

                                                                 Dragii mei, 

.
Tot in aceasta dimineata, aud un glas care poarta o conversatie cu cineva nevazut de mine.
Glasul spunea asa:
"Situatia e mai complicata.
Deocamdata, nimeni nu intelege.
Dar primul glas intreaba:
Dar ce va fi?
Razboi de separatism?"
Dupa care, se asterne linistea.
Dragii mei, datoria mea de suflet,este aceea de a scrie toate cate vad si toate cate aud.
Si o fac cu toata dragostea, deoarece,am promis Mantuitorului Iisus Hristos si Maciii Domnului ,ca voi implini Poruncile Sale cu fiecare clipa a vietii mele.
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului, ca sa fim sanatosi si sa avem Credinta fierbinte si statornica.
Sa nu deznadajduim niciodata dragilor.
Cu dragoste, Maria.

8 comentarii:

  1. Camera de Comert a introdus proect de lege in parlamentul Romaniei de reducerea la doar 12 judete si a numarului comunelor doar peste 5 mii locuitori si orase cu peste 10 locuitori
    Legea poate trezi si scandaluri separatistebmai ales in la secui probabil la anul viitor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Reorganizare administrativ teritorială - dispar peste 5000 primarii de comune
      Dăm faliment dacă nu o facem

      Ștergere
  2. Separatism mai doresc in Europa scotienii din Uk, catalanii in Spania si gagautii din R Moldova sau Rusii in Transnistria mai ales dupa referendumul din noiembrie cind moldovenii vor vira spre Uniunea Europeana motiv pentru care rusul Medvedev deja i-a amenintat cu distrugerea
    Probleme de autonomie sint si in Israel care detine si colonizeaza ilegal Cisiordania si Gaza si chiar in Ierusalim-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Razboie si separatisme sint dupa destramarea Imperiilor ca a URSS-ului in Cecenia.,Azerbaijan,Armenia si Georgia posibil si in altele ca tarile turcofone sau musulmane-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Simpatia Ungariei si Austriei pentru Rusia au ca baza sperantele lor de revenire la granitile fostelor imperii pentru care si reactiveaza fostele lor minoritati coloniale.

      Cum procedeaza Rusia si cum incearca si Ungaria in Transilvania si ar vrea si Transcarpatia de la Ucraina care in mare parte a fost a Slovaciei

      Deci o politica imperiala revizionista prin care vor si iesire la port in Mediterana deci un teritoriu peste limita lor biologica prin colonizari si asimilari de populatii si teritorii pe baza de privilegii si alte promisiuni imperiale de extindere ,vor un stat in alte state existente dupa modelul Rusilor in Donetz si Crimeea
      Altfel spus pescuesc in ape tulburi ale conflictelor -craciun.

      Ștergere
  4. Astazi am visat ca va fi razboi,si ca se va folosi la inceput o racheta nucleara,cred ca Israelul va fi nevoit sa faca asta impotriva Iranului,astfel implinindu-se profetia profetului Ieremia cand Domnul Elohim Dumnezeu a spus ca va frange arcul Elamului,va opri mandria noii Persii,Iranului de azi!Din Orientul Mijlociu razboiul se va extinde in toata lumea,pe tot Pamantul va fi al 3 lea Razboi Mondial,si daca nu ar fi intai razboiul,antiHristului iar fi mult mai usor sa implementeze inchisoarea digitala si semnul fiarei in toata lumea pe tot Pamantul,dar celor pe calea pierzarii vesnice nu le ajuta razboiul,trimitandu-i in chinurile vesnice ale iadului,dar razboiul va ajuta crestiniii caldicei sa se trezeasca ca si evreii impietriti care nu cred ca Domnul Iisus Hristos e Fiul Domnului Elohim Dumnezeu si Mantuitorul lumii,ca oamenii sa creada in Domnul Iisus Hristos si sa traiasca sau sa fie martiri pt El in pocainta de toate pacatele si in sfintenie!

    RăspundețiȘtergere
  5. Anglia e la un pas de razboi civil
    banuiesc la asta se refera mesajul

    RăspundețiȘtergere
  6. Traim vremuri demente, intr-o romanie vasala americano-israeliana in care israelul conduce romania a ajuns in mizeria numita presa o amenintare a unui dement catre un pârlit din israel venit sa munceasca in romania la servit saorme sa conteze mai mult decat genocidul facut de statul israelian terorist in gaza in lichidarea totala a poporului palestinian. Rusine ,,democratiei,, pe model criminal israelian in care genocidul conteaza mai putin decat o amenintare !

    RăspundețiȘtergere