vineri, 30 august 2024

MAICA DOMNULUI SI MANTUITORUL IISUS HRISTOS,PE TRONUL IMPARATESC ,SUS IN CERURI !


.

Dragii mei, 

In aceasta seara, in timp ce ma rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului , desi eram cu ochii in Carticica de Rugaciuni,vad de parca as fi avut ochi si-n crestetul capului,vad cum Cerul nostru firesc se topeste, dispare ca un abur, si vad astfel, un Cer albastru senin si stralucitoar foarte.
In acest Cer, vad un Tron divin, un Tron Imparatesc pe care statea Prea Curata Fecioara Maria imbracata in vesmnite rosii catifelate si cu o Coroana Imparateasca pe cap.
In bratele Prea Sfintei Nascatoarei de Dumnezeu,statea Pruncutul Iisus Hristos,imbracat tot cu vesminte rosii si catifelate.
Maicuta Domnului avea de-a stanga si de-a dreapta picioarelor Sale, multi Ingeri, Ingerasi mici si mari aduceau cantece de slava si de lauda.
In timp ce adoram Tronul Imparatesei Cerului si a Pamantului, vad cum apare si Tronul Imparatului Ceresc.

.
Pe acest Tron dumnezeiesc si imbracat in Stelele Duhului Sfant, sta Imparatul Ceresc Iisus Hristos, Fiul Lui Dumnezeu si al Prea Curatei Fecioare Maria.
Este imbracat in vesminte albastre catifelate si cu o pelerina rosie catifelata pe deasupra.
Coroana Imparatului Ceresc stralucea mai mult decat toate Stelele Cerului.

.
Acum vedeam dragii mei,vedeam pe Maica Domnului pe Tronul Imparatesc,dar si pe Mantuitrul nostru Iisus Hristos.
Totul era lumina, totul era stralucire si fericire divina.
Sa multumim dragilor cu inima si cu sufletul Prea Sfintei Treimi si Prea Sfintei Nascatoarei de Dumnezeu, pentru fiecare clipa pe care o traim cu dragoste si intru dragoste atat noi cat si cei dragi noua.
Sa fim buni si milostivi dragilor, sa ne intarim in Credinta si-n iubire fata de Aproapele nostru si niciodata dragilor,sa nu ne lepadam de Sfanta Cruce.
Cu dragoste, Maria.

Un comentariu:

  1. Adunare de Rugăciune la Casa lui Marilyn
    De Valentina Papagna. 18 August 2024
    În această dimineață, când mă rugam Angelus, i-am spus Domnului: „Doamne, astăzi voi merge la casa lui Marilyn pentru o adunare de rugăciune, pentru a mă ruga Cenaclul Rozariului și pentru a împărtăși cu ei Cuvântul Tău Sfânt pe care mă înveți”.

    Am spus: „Doamne Iisuse, trebuie să vii cu noi, să fii printre noi, să binecuvântezi toți oamenii care vor veni și pe care îi voi întâlni”.

    Aproape instantaneu, Domnul nostru a venit și, zâmbind, a spus: „Știți că nimic din ceea ce faceți nu este fără Mine? Vreți să știți un mic secret? Ar trebui să fiți foarte fericiți. Sunteți aleși - Grupul Cenaclului din Parramatta - pentru ca Eu să vă trimit pe la casele oamenilor să vă rugați și să împărtășiți Sfântul Meu Cuvânt.”

    „Știi că toți ar trebui să fie foarte recunoscători că trimit un profet printre ei.”

    Am spus: „Îți mulțumesc, Doamne, pentru toate harurile și binecuvântările Tale. Suntem fericiți să împărtășim Sfântul Tău Cuvânt printre oameni și ne rugăm pentru convertirea tuturor copiilor Tăi”.

    Mai târziu, acasă la Marilyn, ne-am adunat împreună pentru a ne ruga Cenaclul Rozariului și Coronița Milostivirii Divine. În timpul rugăciunilor, grupul a cerut, de asemenea, să îi învăț puternica Rugăciune de Exorcizare, pe care Maica Domnului m-a învățat recent.

    După ce am rostit Rugăciunea de Exorcizare, Maica Domnului a venit veselă și zâmbitoare. Ea a spus: „Spune-i lui Marilyn că este foarte binecuvântată că această rugăciune pe care ți-o dau este a doua casă în care a fost rostită, iar de aici, când vei promova această rugăciune, ea se va răspândi ca un foc în întreaga lume”.

    RăspundețiȘtergere