vineri, 16 august 2024

DUMNEZEU TATAL SE VESELESTE !


                   Dragii mei, 

In aceasta dimineata in zori de zi, ma trezeste o lumina alba si stralucitoare foarte,lumina ce-mi lumineaza Cerul ca un amurg, doar o parte a Cerului care era deasupra mea, si astfel, am in fața ochilor inchisi,un nor mai mare bleu senin,nor ce tinea in mijlocul lui ,un alt nor alb ,dens si orbitor de stralucitor.

Aici, in norul alb orbitor de stralucitor,sta DUMNEZEU TATAL CEL CERESC care arata exact asa ca in imaginea de mai jos:

DUMNEZEU TATAL CEL CERESC ,avea vesminte albastre,precum norul bleu senin ce inconjura norul alb orbitor..

Doar Chipul TATALUI CERESC era roziu,asa ca in Sfintele Icoane,Mainile Sale erau tot bleu albastre, de la Vesmintele din Lumina albastra.

DUMNEZEU TATAL CEL CERESC doar priveste la norul alb orbitor,in mijlocul caruia se afla, ca acesta s-a si transformat in Apă cristalina,in Apă ca roua diminetii asa stralucea. In acest moment DUMNEZEU TATAL Isi strange palmele Sale căuș si le umple cu Apa cristalina ca roua diminetii. Apoi,Apa din palmele Sale si-o arunca pe Fața Sa,pe Chipil Său dumnezeiesc.

In clipa in care Apa s-a imprastiat pe Chipul Lui Dumnezeu Tatal, Il vad pe DUMNEZEU cum râde,da,râdea asa cum râdem noi, se veselea,Îi placea Apa ce stralucea ca roua diminetii.

DUMNEZEU TATAL se veselea in CERUL SĂU!

Desi era intr-un nor alb orbitor de stralucitor,DUMNEZEU TATAL doar si-a aplecat privirea spre Norul in mijlocul caruia statea,iar acesta s-a transformat in Apa cu stralucire de roua.

Ce pot sa va mai spun dragilor? Stiu ca se spune ca pe DUMNEZEU TATAL nimeni nu-L poate vedea,dar eu va spun ca IL putem vedea,deoarece,numai DUMNEZEU hotaraste cum,cand si cu sa se arate.

Eu L-am vazut de fiecare data,cu CHIP de OM,asa precum suntem noi,asa precum este in SFINTELE ICOANE.

Sa ne veselim si noi dragilor, pentru faptul ca ,ni se ingaduie ca sa vedem asemenea TAINE si MINUNI ,si sa ne rugam cu toata fiinta noastra atat Lui Dumnezeu Tatal,Lui Dumnezeu Fiul si Prea Sfantului Duh,ca sa ne ierte pacatele noastre si sa ne indrepte inima si sufletul pe calea mantuirii.Sa ne rugam si MAICII LUI DUMNEZEU care se roaga pentru noi acolo SUS in CERURI,pentru ca noi sa fim sanatosi si ocrotiti!

                               Cu dragoste,Maria.

3 comentarii:

  1. Soră dragă, am citit foarte multe Mesaje de la Vizionri din întreaga lume Creștină, ce mi-a scos în cale Dumnezeu, ai dreptate, mulți L-au văzut pe Tatăl și chiar trimite Îngerul Său după unii dintre ei.

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne ajuta Măicuța Domnului 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  3. daca DUMNEZEU TATAL se veseleste poate fi si invers-ii arata omului neputintele in fata LUI--adica demonstratia ca omul n-a facut decat distrugere pe pamant-apa fiind esentiala ca si aerul pt existenta

    RăspundețiȘtergere