luni, 12 august 2024

ROMANIA , FARA CUTREMURE DEVASTATOARE ! CUTREMURELE DEVASTATOARE , VOR OCOLI ROMÂNIA !

                                                     Dragii mei, 



Astăzi dimineaţă în timp ce raspundeam la in scris,la un Comentariu a unui cititor al Blogului, care -mi spunea  că nu as fi sincera, si ca nu vreau sa spun ca ROMANIA va fi lovita de un CUTREMUR  devastator ,s-a întâmplat ceva uimitor, ceva minunat, când îi răspundeam acestui cititor.
Aud dragilor un glas ,care spune cu fermitate aşa :


  "România , va  fi  la adăpost de Cutremure  Devastatoare !"

Acum dragilor, voi alegeti : 
ori traiti cu frica-n sân degeaba sau sa va vedeti de suflet si de munca de fiecare zi ,fără sa mai aveti teama ca va veni un CUTREMUR devastator, un Cutremur care va dărâma blocul sau casa si va face victime.
Presa si televiziunile nu stiu altceva sa scrie si sa graiasca ,decat despre un Cutremur devastator care va lovi Romania,ceea ce nu este deloc adevarat.
DUMNEZEU este Cel care hotăreste pentru noi fratilor ! 
Chiar daca auzim peste tot vorbindu-se de Cutremure Devastatoare pentru Romania, as dori sa va spun că, măcar aceasta framântare a sufletului s-o lăsaţi deoparte, pentru că nu se va întampla aşa .
Doar ce a fost un Cutremur in Vestul Tarii,un Cutremur moderat,că toata Presa , toate televiziunile,etc,etc, vorbesc despre un Cutremur devastataor, numara in mintea lor si cladirile care se vor darama, dar si mortii Cutremurului devastator din mintea lor. 
Nu mai au alte subiecte in care sa primeasca like-uri,si sa -si faca lor publicitate.
Nu-i credeti dragilor !
Sa dormim linistiti si sa ne traim viata frumos si-n armonie,sa ne facem planuri de viitor,sperante,care se vor implini la oranduirea primita de Sus.
Sa fim fericiti,voiosi si sanatosi alaturi de cei dragi, si sa lasam povestile presei si a televiziunilor, despre un posibil Cutremur devastator,care nu va fi niciodata in Romania.
Dragii mei, nu va urma niciun Cutremur devastator in Romania sfanta, in Romania Adevarului Duhului Sfant,in Romania Viitorului al Doilea Nou Ierusalim.
ROMANIA nu va mai trece prin vreun Cutremur devastator.
Cutremurele moderate, au rolul de a reaseza pamantul si nicidecum de a provoca vreun Cutremur devastator.
                                     Cu dragoste,Maria.
P.S.
Iata bucuria anuntului presei si televiziunilor,anuntul despre Cutremur si Cutremure:
acum 1 zi — Un cutremur cu magnitudinea de 4,7 Ml pe scara Richter s-a produs în zona Banatului, în vestul țării, acesta fiind resimțit în mai multe ...
acum 16 ore — Seismul a avut loc la adâncimea de cinci kilometri (km) în apropierea următoarelor oraşe: 59 km este de Arad, 68 km vest de Deva, 72 km vest de ...
                                                  

7 comentarii:

  1. Deci o falie a scoartei pe valea Muresului,toti muntii ridicati prin incretire de cutremure.
    Mai erau doua mesaje ce vorbeau despre fazele lunii fata de scoarta terestra a Romaniei una a fost si in perioada saptaminii trecute cind au fost si cele trei cutremure mai mici in Carpatii de Curbura din Vrancea pina in Prahova
    In ciuda aparentelor grosimea sciartei sub muntii Carpati spun geologii ca este mai subtire si cedeaza la incretirea din sudul Europei sub care este impinsa si de Africa generind vulcanii italieni ai Mediteranei si Riftul African care rupe Africa in doua, din Israel pe marea Rosie lacul Victoria pina in sud unde in timp grologic lung va fi o noua mare.
    Dar in viitor vor fi si crestere de eruptii vulcanice date de cresterea nivelului oceanic urmare incalzirii globale facute de oameni inclusiv in Romania despre care vorbea Gabis din Tiha Birgaului.-Bistrita Nasaud care au adus mineralele vulcanice din Muntii Metaliferi ai Apusenilor care tin de la Alba pina dincolo de Deva..
    Care vor creste in viitor si numarul cutremurelor cu care trebuie sa ne obijnuim,
    se va reduce si inaltimea constructiilor dar in timp lung
    Mai scurt in secole va fi modificarea axei polilor vazuta si in Mesaje ca inceputa lent cu ridicarea spre Europa a ecuatorului si secetelor cu adaptarea florei faunei si culturilor agricole
    In Europa si Romania vor creste kiwi si citrice dar cerealele vor merge spre nord hrisca a disparut din cauza caldurii din spatiul de nord a Moldovei a Romaniei -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Din cauza secetei fermierii romani cer ajutorul statului si prevad o criza agicola-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pompierii romani lupta cu incendiile din Grecia in satul Barnaba
    Multe incendii in jurul Atenei plina de fum

    Cauza a incalzirii climatice marita si de maximul eruptiilor ciclului solar de 11 ani aflat la un maxim dar si de ElNinio din Pacific dar si topirea ghetarilor Groenlandei care revine la verdeata di se pare formeaza deja un dop de apa rece ce va bloca curentul Golfstrem al golfului Mexic spre Europa dar misca axa Pamintului si Ecuatorul spre nord spre Europa fara masuri urgente de reducerea Incalzirii Globale-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu va fi acum cutremurul devastator,dar până în 2027 va fi 100%!

    RăspundețiȘtergere
  5. nu stim exact niciodata- tainele creatiei stau la DUMNEZEU

    RăspundețiȘtergere
  6. in ISLANDA de la o crapatura de 400 m s-a ajuns la peste 1km -LAVA CLOCOTESTE -schimbarile climatice si terestre pot afecta lumea intreaga

    RăspundețiȘtergere