vineri, 9 august 2024

ROMÂNIA ŢARA LUI DUMNEZEU ! ROMÂNIA , LOCUL IN CARE FIECARE SUFLET , VA VENI CA SA SE INCHINE !


                                        Image result for STEAGUL ROMANIEI           
                          

                                      Dragii mei,

Astazi dimineata m-au trezit mai multe glasuri, care rămâneau uimite de ceea ce vedeau.
Vedeam dragilor, autocare după autocare care circulau pe strazile ROMÂNIEI, iar PELERINII din AUTOCARE priveau din mers prin geamurile autocarului ,priveau cu multa bucurie la Sfintele  TROITE de pe o parte si de alta a strazilor.
Dragii mei,asa cum casele sunt una langa alta,tot la fel erau asezate TROITELE adevarate,(nu numai o Cruce din fier de 20 de metri inaltime,ca un stalp de electricitate) una langa alta, si la fiecare TROITĂ existau SFINTE ICOANE,exista SFANTA CRUCE a Lui Hristos ,la radacina careia ardeau mai multe sfinte Candele.

Image result for troiteImage result for troite..

Image result for candeleImage result for candele

Image result for troiteImage result for troiteImage result for troite..

Pelerinii s-au ridicat de pe scaunele lor si erau toti atenti la geamurile Autocarului.
Fiecare vorbea cu cel de langa el, si era impresionat de tot ce vedea.
La un moment dat, aud glas care spune asa:

                    "De-acum, ar trebui să ne închinăm la nişte fum! 
Iar un alt glas,se grabeste cu bucurie ca sa confirme:
                    
                    Daaaaaaaaa!!!  
               Este Fumul Ortodoxiei !"

Dragii mei, acest Fum al Ortodoxiei se referă la Fumul Tămâiei care se aprinde in SFANTA BISERICĂ,in SFANTUL ALTAR, in TROITE si oriunde exista Credinta si Dragoste.
Chiar acum cand scriu dragilor,aud un glas care spuine asa:

                "ROMÂNIA  ,Ţara  Lui Dumnezeu !"

Dragii mei, cu adevărat trebuie sa fim ferm convinsi că ,Romania este Ţara Lui Dumnezeu.
Orice ni s-ar intâmpla, oricât de greu ne-ar fi in aceasta viata grabnic trecatoare, sa nu renuntam la CREDINTA noastra Crestin Orotodoxă,sa nu ne lepădăm de Hristos si de SFANTA SA CRUCE pe care a fost chinuit si rastignit.
Prieteni dragi,daca acest articol a fost spre bucuria noastra a tuturor,urmatorul articol ne va ingrijora,dar nu ne vom da bătuti. Ci vom lupta chiar cu propria noastra viata,ca sa apăram ORTODOXIA ,ca sa apărăm BISERICA LUI HRISTOS si a MAICII SALE PURUREA PREA CURATA FECIOARA MARIA, Căreia I se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin !
Cu dragoste,Maria.

9 comentarii:

  1. Un lucru putin cunoscut si respectat
    In Romania pe toate soselele zi sau noapte obligatorie lumina fazei scurte a farurilor de intilnire-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca vom corela mesajele
    -Marea Batalie de la Cluj
    -Noul presedinte al Romaniei va avea drepturi sporite.
    Cu ultimele stiri ca Americanii vor presedinte al Romaniei pe fostul sef la Nato Geoana sau militarul din orient Ciuca Maciuca
    si cu stirea ca vor monta rachete cu raza lunga de actiune Tomouhauk in Germania -Europa.
    Obiceiul romanilor din acest Mesaj —de a ridica Cruci si troite pe marginea drumurilor unde au murit oameni si militari.
    -unde se depladeaza si Trupele militare

    Atunci Acest mesajul
    -cu cruci si Troite
    capata un total alt sens si nelinistitor ca
    -In Romania vor fi lupte grele Militare
    si incep sa dau dreptate —ultimelor Mesaje postate si de Ion Oglinda de la alti vizionari din Lumea Crestina despre Inceperea Razboiului Mondial
    -craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma gândesc și eu ca un președinte poate avea puteri sporite numai în timp de război.

      Ștergere
    2. Cum se intimpla si acum in Ucraina unde Zelenski a aminat alegerile
      pe motiv de State de Razboi si alte masuri dure care ies din tiparele obijnuite electorale democratice-craciun.

      Ștergere
  3. O zi frumoasă și binecuvântată va doresc doamna Maria dv.si la toată lumea 🙏🙏
    Minunat doamna Maria 🙏
    Doamne ajuta Măicuța Domnului 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  4. Conform Romanistan tv psd istii sunt rezistii deoarece in spitalele ,,rezist,, se lichidau oamenii la ati. Aflam deci ca psd istul Rafila este rezist deoarece sub ministeriatul lui se lichidau oamenii. O incercare trista de manipulare a securistilor de la Romanistan tv a crimelor facute sub ministeriatul psd istului rezist Rafila.

    RăspundețiȘtergere
  5. Biserica din Tebea-Hunedoara in tara Zarandului linga Brad pregatita si impodobita cu steagul National ca si mormintul si gorunii Craisorului Muntilor-Avram Iancu pregatiti pentru aniversarea a 200 de ani de la nasterea lui care se va sarbatorii in mod festiv ca in fiecare an pe data de 8 septembrie.
    Cam cum vedea doamna Maria prin multe mesaje-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Un Mare Munte va Coborî
    De Pedro Regis
    1 August 2024:
    Dragi copii, eu sunt Mama voastră Îndurerată și sufăr din cauza a ceea ce se apropie pentru voi. Omenirea se îndreaptă spre abisul autodistrugerii pe care oamenii l-au pregătit cu propriile lor mâini. Un munte mare se va coborî și strigăte de ajutor se vor auzi în multe regiuni ale pământului. Ascultați de Domnul și fiți credincioși. Nu permiteți lucrurilor din lume să vă tragă în abisul spiritual. Pocăiți-vă și întoarceți-vă la Fiul meu Iisus. Îndoiți-vă genunchii în rugăciune pentru Biserica lui Iisus al meu. Din discordie [va veni] scandalul care va zdruncina credința multora. Rămâneți fermi pe calea pe care v-am arătat-o. Orice s-ar întâmpla, rămâneți fideli lecțiilor din trecut. După toată durerea, Domnul vă va șterge lacrimile și veți fi generos răsplătiți. Înaintați fără teamă! Acesta este mesajul pe care vi-l transmit astăzi în numele Preasfintei Treimi. Vă mulțumesc pentru că mi-ați permis să vă adun aici încă o dată. Vă binecuvântez în numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh. Amin. Fiți în pace

    3 August 2024:
    Dragi copii, aveți curaj! Viitorul va fi mai bun pentru cei drepți. Îndepărtați-vă de lume și trăiți îndreptați spre lucrurile din Cer. Nu uitați: totul în această viață trece, dar harul lui Dumnezeu din voi va fi etern. Îl cunosc pe fiecare dintre voi pe nume și mă voi ruga lui Iisus al meu pentru voi. Îmbrățișați cu bucurie Evanghelia lui Iisus al meu și mărturisiți peste tot că sunteți în lume, dar nu din lume. Omenirea a pierdut pacea pentru că oamenii s-au abătut de la calea sfințeniei. Nu trăiți în păcat. Pocăiți-vă și împăcați-vă cu Dumnezeu prin sacramentul confesiunii. Când vă simțiți slăbiți, căutați putere în rugăciune și în Euharistie. Vă îndreptați spre un viitor dureros. Pământul va suferi mari transformări și bieții mei copii vor bea paharul amar al suferinței. Ceea ce v-am prezis în trecut se va împlini. Sufăr din cauza a ceea ce urmează pentru voi. Dați-mi mâinile voastre și eu voi avea grijă de voi. Mergeti înainte pe calea pe care v-am arătat-o! Acesta este mesajul pe care vi-l transmit astăzi în numele Preasfintei Treimi. Vă mulțumesc pentru că mi-ați permis să vă adun aici încă o dată. Vă binecuvântez în numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh. Amin. Fiți în pace.

    RăspundețiȘtergere