duminică, 11 august 2024

PĂZEȘTE DOAMNE VIE CREDINȚA, CELOR CE TE IUBESC PE TINE ! CHEMAREA MAICII LUI DUMNEZEU !


                                       Dragii mei, 

În aceasta noapte,în timp ce scriam aici pe Blog aud un glas tare rugator, și - un altul care aduce slava si închinare MAICII  LUI  DUMNEZEU.
GLasul rugător striga asa ,către Bunul Dumnezeu:
                    
                    ”Păzește Doamne vie Credința, celor ce Te iubesc pe Tine!”
               Dumnezeu Ziantul !

Apoi, aud un alt glas care aduce cântare si slava Prea Curatei Fecioarei Maria,asa:
                   ”Binecuvântată Născătoare de Dumnezeu Fecioară, roaga-Te pentru noi păcătoșii și miluieste-ne pe noi cu Rugaciunile Tale, la Prea Scump Fiul Tău și Mântuitorul nostru Iisus Hristos  ,mult Prea iubitul Fiu al Lui Dumnezeu!” 
Clipă în care dragii mei, văd Cerul ca de noapte ,de culoare albastru violet stralucitor, iar pe Cer, mare cât Bolta Cereasca sta MAICA LUI DUMNEZEU îmbrăcata în vesminte rosii catifelate,având pe brațul Său stâng pe Pruncutul Iisus Hristos, îmbracat în vesminte albe ca de lumină, iar pe micuții si sfinți Săi umeri avea o pelerină de culoarea Cerului senin.
                    .


Maica  Domnului îmi spune cu glas blând si duios asa:
                      ”Să vă iubiți între voi,ca niste frati si surori ce sunteți Întru Domnul !”
Dragii mei, sa ne rugam si noi MAICII LUI DUMNEZEU si MÂNTUITORULUI nostru IISUS HRISTOS, asa precum ne învață acel Glas din Cer, din acest articol:   
 ”Binecuvântată Născătoare de Dumnezeu Fecioară, roaga-Te pentru noi păcătoșii, și miluieste-ne pe noi, cu Rugaciunile Tale, la Prea Scump Fiul Tău și Mântuitorul nostru Iisus Hristos  ,mult Prea iubitul Fiu ,al Lui Dumnezeu!” 
Iar eu as mai adăuga:
               DOAMNE  IISUSE  HRISTOSE DUMNEZEUL si MÂNTUITORUL nostru al tuturor,Te rugăm mântuieste sufletul nostru si ne miluieste,Amin !
                                          Cu dragoste,Maria.

18 comentarii:

  1. PSDistii numara Ciuci Maciuci cu pozele ilegale puse pe panouri electorale pe sosele-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Domnul Hristos ne cerea să oprim rugăciunile pentru Frații și Surorile noastre și să ne rugăm pentru pace și, iată, un alt Mesaj, să știm că trebuie să luăm în serios Mesajele primite prin diverși Mesageri din întreaga lume Creștină, care, în ultimii ani încep să semene foarte mult între ele. URGENȚĂ MAXIMĂ.
    Iubiți de Dumnezeu este CAPITAL să ne trezim și să ne unim în rugăciune.
    Dacă nu ne unim și asta ACUM, praf și pulbere se va alege de multe țări, trupuri și suflete.

    Oare câți oameni mai sunt printre noi așa cum ne-a Creat Dumnezeu?

    Vorbiți cu cine cunoașteți: La Rugăciune!
    Vorbiți cu preoții care-i întâlniți, cerință de la Hristos Domnul: nu închideți bisericile! (vor da socoteală pentru neascultare)
    NU mai stați IMPASIBILI!
    NU mai pierdeți TIMPUL! Sunt mai puțin de 11 ore reale.
    Domnul Hristos: Eu am scurat timpul pentru a nu-i pierde pe ai Mei!

    Rugați-vă Împotriva Războiului Nuclear
    Domnul Hristos către Maica Clare, 8 August 2024
    Războiul nuclear este un holocaust, un lucru foarte, foarte teribil. Acesta dăunează oamenilor, pământului și animalelor. Rugați-vă împotriva acestui rău, rugați-vă împotriva gravității consecințelor sale și nu vă faceți griji pentru nimic. Totul este în mâinile mele. Eu nu dezamăgesc bunăvoința, ci o protejez și o hrănesc. Și știu cât de tulburată este inima ta, Iubito. Ai încredere în mine. Acest război vine, dar ohh cât costă el ființele umane, animalele și pământul. Pământul este deja instabil pe axa sa. Folosirea unei astfel de forțe va fi catastrofală. Roagă-te împotriva acestui lucru, logodnica mea. Eu te iubesc. Răspândesc haruri în așa fel încât ele să fie activate de o atitudine corectă a inimii. Întotdeauna iubește-ți dușmanii și ai milă de ei. Faptul că suporți aceste obstacole și pacienți eliberează haruri gigantice pentru convertirea sufletelor. Aveți încredere în mine.

    RăspundețiȘtergere
  3. Azi a treia zi la Untold la Cluj cind pe scena urca cintaretul american San Smith.
    In timp ce aproape in Alba trei traficanti de droguri saltati de acasa pentru doze de droguri pregatite la 100 de lei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Iar Parisul se pregateste de festivitatile de inchidere a Jocurilor Olimpice
    China si Sua lupta pentru ultimile medalii care da intre ele primul loc la medalii-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Se pregateste o lege pentru prescrierea Crimelor impotriva Umanitatii facute inainte de 2002 ca oricum Dosarele se teriverseaza-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Sisoaca se lauda ca cele mai multe mesaje de sustinere pentru primul ei mesaj in parlamentul Ue,
    cel cu icoane si botnita,
    au venit Surpriza,
    de la asociatiile crestine catolice si baftiste etc-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Cutremur neobijnuit de 4,7 a cutremurat astazi la miezul noptii muntii Apuseni de la Arad pina la Cluj si Oradea cu adincime mica resimtit bine, dupa 4 zile de la faza luna Intunecata cu gravitatii cumulate Luna/Soare de aceiadi parte a Pamintului,
    cind au aii fost inante cu citeva zile trei mai mici ca preambul in curbura Carpatilor de la Vrancea la Ploiesti-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Jhonny Weisssmuller nascut la Timisoara cunoscutul actor din Tarzan cistiga acum 100 de ani in 1924 prima medalie de aur la Olimpiada in proba de inot rapida la 100 m cu 58,6secunde
    A fost primul care a cistigat medalia de aur sub un minut si apoi el a cistigat si aurul la 400 metri si 500 m sub 5 minute dar jucind pentru Sua pentru care
    a cistigat 5 medali de aur si una de bronz
    s-a retras neinvins si dupa ce a fost declarat cel mai bun sportiv al secolului 20 cu multe recorduri mondiale-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ministrul Apararii evreul Tilver virbeste de pregatirea si rotatia pilotilor pe flancul estic Nato cu noile F16 unele sisite altele in cursdin Tarile de jos

    In timp ce Rusia se lauda cu noile rachete supersonice Kinjal cu de 9 ori viteza sunetului care spun ei pot transporta si arme nukleare si nu pot fi doborite cu rachete ca cele de la scuturile din Estul Nato ca cele tipice si din Devedelu si unele probate la doar 150 km de granita in Ukraina

    In timpul asta ukrainieni ocupa cu blindate si lupte grele o fisie in nord -est spre Kursk une la 60 km e si o centrala nukleara ruseasca-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Trăim într-o lume marcată de criză morală și de haos înspăimântător. În jurul nostru sunt poluare, schimbări climatice, catastrofe naturale, violențe, războaie și epidemii care ne fac să înțelegem că mânia lui Dumnezeu se abate peste fiii neascultării, după expresia Sfântului Apostol Pavel. Ceea ce s-a întâmplat la potop, ceea ce s-a întâmplat cu Sodoma și Gomora, poate să se repete. De ce? Pentru că Dumnezeu e pus la colț, numele Lui este blasfemiat, duminica sau «Ziua Domnului» nu e respectată și Legea Lui, Legea divină, este respinsă cu încăpățânare! Există un remediu: să ne întoarcem la Dumnezeu (să ne pocăim mai bine zis!!!) până nu e prea târziu...să-L recunoaștem pe El ca Suveran al nostru, al lumii întregi și al universului. Să ne alipim de El cu credință, cu rugăciune și în duh de pocăință, zicând cu Psalmistul: «Cine este Dumnezeu mare ca Dumnezeul nostru? Tu ești Dumnezeu, Care faci minuni!». Și vom vedea minunile Sale, pentru că-I Atotputernic și gata oricând să transforme răul în bine, slăbiciunea în putere, păcatul în iertare, boala în sănătate, înfrângerea în biruință și lacrima în surâs de fericire.
    Pocăiți-vă deci, căci s-a apropiat Împărăția Cerurilor!
    Doamne ajută! 🙏🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  11. In eeara asta dupa ora 20 ceremonia de inchidere a jocurilor olimpice unde romania e pe locul 20 cu 9 medalii
    Si vor urma di 20 august - 8 septembria finalul
    Taman cind la Tebea se va sarbatorii 200 de ani de la Nasterea lui Avram Iancu in 8 septembrie-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Perseudele ploaia de meteoriti maxim vizibila in Romania in noaptea asta dupa ora 24-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Daniela Mogurean din R Moldova a cistigat medalia de bronz la gimnastica dar pentru Italia unde locueste la Padova-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. Sam Smith barbatul american ce se declara transgender cu barba la Untold dar cu tinute de femeie.

    La ParislaJoicurile Olimpice femeie in acte dar cromozomi deosebiti cu hormoni si forta de barbat a facut femeia cu care boxa sa se retraga
    pe motivul ei-ca nu vrea lovituri puternice mortale

    La Londra frizerie cu steg romanesc vopsit -vandalizat dupa alte atacuri contra migrantilor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. Procurorii au dicumente despre crimele medicale de la ATI de la spitalul Sfintul Pantelimon din Bucuresti, desi mafia Gulerelor Albe a evreului Criminal Rafila se apara ca si in PlanDemia Covid unde tot asa mureau saloane intregi in procent mare incalcid Deontologia medicala si juramintul lui Hipocrate prin Protocoale ordonate politic fara discernamint medical si cind medicii adevarati erau santajati si chemati la judecata medicilor sinecuristi a lui Rafila -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  16. cu credinta ne nastem -depinde cum o pastram! cine este ,INTREBARE: CINE ESTE ZIANTUL? numele poate veni de la ZIAN BOCA!

    RăspundețiȘtergere
  17. Doctorita Catalina Ionita cu multe doctorate in domeniu si 37 ani vechime la ATI in Romania si Sua in domeniu vorbeste de doctorii de la Spitalul Sfintul Pantelimon care modificau documentele medicale sint vinovati de
    Fals in acte di Malintens
    cit si faptul ca vasopresoarele ca Noredralina trebue ajustata doar progresiv si e caz cind se adauga in plus alte vasopresoare si nu se reduce brusc si in plus discutiile telefonice erau de borfasi care incearca sa ascunda urmele,nu asa cum faceau cei de la spitalul Sfintul Pantelimon din Bucuresti
    Cit si de actele care trebuie facute in cazurile grave ca misrte cerebrala cind se fac evaluari de doi medici si informata familia pe baza de teste paraclinice situatia prin protocoale legalizate
    -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  18. La spitalul Pantelimon 24 decese in 4 zile ca dupa aparitia scandalului in Aprilie in presa numarul deceselor a scazut aproape total.
    Romanii fugeau de pe targile din ambulante cind auzeau ca sint dusi la spitalul Pantelimon
    Tot asa se intimpla in PlanDemia Covid in multe locuri din tara inclusiv la Sibiu unde au fost si procese pentru multe crime medicale-craciun.

    RăspundețiȘtergere