marți, 20 august 2024

SFÂNTUL PĂRINTE ARSENIE BOCA ! MORMÂNTUL ESTE SFÂNT, IAR LOCUL DEASEMENEA ! SFÂNTUL POPORULUI ROMÂN !



                                                   Dragii mei, 

În această noapte în timp ce mă rugam , aud un glas de bărbat care intreabă insistent aşa :

                  "Locul acesta este sfânt?
              Este sfânt locul acesta, nu-i aşa ? 
Iar un alt glas ii raspunde:
             Da ! Locul acesta este sfânt !" 

                      Clipă în care dragii mei, văd un tânăr care se urcase ca pe un  deal, iar jos la baza dealului ,( a muntelui),precum în această poză, era multime de oameni care stateau la rând ,pentru a ajunge la Mormântul Sfântului PĂRINTE ARSENIE BOCA.
Tânărul, avea în mâna sa dreapta un pahar cu apă de izvor, ce-l bea până la ultima picătură.
Iar in acest moment, aud un glas divin, un glas plin de dragoste, care spune aşa :
                      " Locul acesta nu este sfânt numai pentru Ardeal, ci este sfânt pentru toata România şi pentru fiecare suflet credincios!" 

                       

                             .

Iar tânărul bea cu sete mare paharul până la fund,în faţa Mulţimii de oameni.
Asa este fratilor ! SFÂNTUL  PĂRINTE  ARSENIE  BOCA este Sfant in Ceata Lui Hristos, iar locul in care în care ete înmormântat este tot sfânt prin viaţa sa sfanta pe care a dus-o.
SFÂNTUL  PĂRINTE  ARSENIE  BOCA nu este numai SFANTUL  ARDEALULUI, ci este Sfantul României întregi, a tuturor celor care -l iubesc sincer si care-l preţuiesc.
Sa ne rugam si noi dragilor, să ne rugăm SFANTULUI  ARDEALULUI, ca sa ne ajute cu Rugaciunile sale la IISUS  HRISTOS si la Maicuta Domnului ,precum si cu mila si dragostea sa, faţă de poporul român, faţă de fiecare suflet credincios, smerit si plin de Iubire.

 .

                                             Cu dragoste, MARIA.

8 comentarii:

  1. Nil Dorobantu preot calugar din Crainici-oltenia si el persecutat de regimul comunist despre credinta si puterile caruia sint multe scrise, disparut din mormintul sau de la margine de drum .
    In schimb acum decedatul Alen Delon a lasat prin testament celor trei copii printre si o fata, sa fie inmormintat in gradina casei sale alaturi de cei 35 de ciini pe care i-a iubit mult dar se pare plecat -fara regrete -spunea el un pic deceptionat de oameni-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce legătură este între marele Arsenie Boca , care a făcut atâtea minuni , a vindecat atâția oameni sărmani și a stat într-o chilie și continuă să ne ajute de acolo de sus cu marele actor Alen Delon care a strâns o avere de peste trei sute de milioane de euro care o lasă celor trei copii celalat copil l a lăsat sa moara în sărăcie.....sunt prea multe de spus. Comentariul tău mi se pare blasfemie !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Era un apropo la ideia cu mormintul ,
      Multi considera pe Nil Dorobantu un valoros exemplu mai defavorizat dar mai putin cunoscut decit chiar Arsenie Boca, si nu numai olteni
      Dar nu facem o balanta noi pamintenii pentru ca e rolul lui Iisus-craciun.

      Ștergere
  3. Adevărat doamna Maria 🙏
    Ce sau mai căznit sa zic așa până l-au canonizat 🙏❤❤

    RăspundețiȘtergere
  4. iata ca si ieroschimonahul NIL DOROBANTU nu a fost gasit in mormant - ce fac unii oameni .se imbogatesc cu moaste de sfinti? el a suferit mult ,batut in puscarii, a scris 10 000 de pagini , levita era vesnic descult- doar in biserici era incaltat - nu stiu daca a fost canonizat

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu se pune problema , ci erau doua variante ale disparitiei ori ridicat la cer pentru sfintenie sau ascuns pentru acelasi motiv de securistii epocii care atei i-i purtau simbetele si o luau ca pe un afront Nil fiind mai patriot cu idei suveraniste de anticomunist-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. d-le craciun am unele carti recente din scrierile lui NIL DOROBANTU- stia vre7-8 limbi si minunile lui sunt adevaruri de netagaduit -cred cu tarie ca era schimonah desavarsit si mare patriot- timpul si DUMNEZEU ii va descoperi adevarul care nu prea place la preotime- EL era exigent cu EL asa cum era IISUS DOMNUL cand ii certa pe preotii iudei

    RăspundețiȘtergere