duminică, 15 august 2021

VA VORBESTE IISUS HRISTOS !!!

 

DUMINICA ESTE DOMNUL ! VA VORBESTE IISUS HRISTOS !


                            Dragii mei,

În aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe BLOG, aud un glas impunator care spune asa:
                 
              "Duminica ,este Domnul !
                Va vorbeste IISUS HRISTOS :
                 Fiţi voi limitaţi! 
                Că voi sunteti Purtatorii de Cuvant ai Domnului !
Dar un alt glas ,se adreseaza Mantuitorului:
              Dumnezeule Prea fierbinte,
            Ce e Doamne Dumnezeul nostru ,ci aud Cuvantul Tau , că şi vedem Voia Ta."
                  Imagini pentru IISUS
Iata dragilor ca Insusi IISUS HRISTOS ne-a grait asa:
                  "Duminica, este Domnul !"
Asadar,unde e Sabatul?
DUMINICA fratilor, a fost si este Ziua in care S-a odihnit DUMNEZEU după ce a facut LUMEA si toate ale ei, intreaga Creatie.
Prieteni dragi, sa nu incetam a ne ruga MANTUITORULUI HRISTOS si PREA CURATEI FECIOARE MARIA, deoarece,grabnic ajutor vom primi.
Dumnezeu nu ne da noua după cerintele si după dorirea noastra. 
Dumnezeu ne da noua după Voia Sa si numai daca ne sunt de folos Sufletului.
Noi cand cerem Lui Dumnezeu ceva,ne miram ca oare de ce nu ne-a indeplinit dorinta.
DUMNEZEU nu asculta de noi; ci noi trebuie sa ascultam de Dumnezeu.Noi suntem oameni cu păcate si nu stim ce cerem,dar DUMNEZEU Prea Bunul stie toate cate avem nevoie si cand avem nevoie.
De la DUMNEZEU fratilor, sa cerem sanatate,pace si liniste sufleteasca si mantuire.
De vom avea toate acestea ,cu siguranta nu ne mi trebuie nimic.
Si sa daruim LUI DUMNEZEU si MAICII DOMNULUI,inima si sufletul nostru, trupul si cugetul nostru,intreaga noastra fiinta ca sa se faca VOIA SA prin noi Fiii Săi.
                             Cu dragoste,Maria.

20 de comentarii:

  1. Domnul Iisus Hristos În Sabat s-a odihnit,Duminică a Înviat,deci trebuie ținute ambele zile sfinte!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ziua de odihna a lui Dumnezeu este Duminica. In cele 6 zile a creat lumea, iar in a 7-a zi S-a odihnit!

      Ștergere
    2. A 7-a zi este Sâmbăta,Duminică e prima zi!În mod normal și corect săptămâna începe Duminică și se termina Sâmbăta,și preoții recunosc asta ca Duminică începe săptămâna!Deci Odihna și Porunca Talui Ceresc Elohim este Sâmbăta,Lege pt toți oamenii,nu doar pt evrei!

      Ștergere
    3. Sub pretextul Învierii Domnului Iisus Hristos,antiHristii au falsificat Sabatul Adevărat Sâmbăta și au mutat și începutul săptămânii cu o zi în fata și astfel începând de Luni,Duminică iese ziua a 7,dar în Biblie spune clar că adevăratul Calendar incepe Duminică și se termina Sâmbăta și însăși preoții fără sa vrea sau fără sa-si dea seama sau pt ca sunt obligați sa recunoască,citind de Înviere din Noul Testament când se lumina de prima zi a săptămânii Hristos nu a fost găsit în mormant,astfel se arata clar ca Duminică e prima zi a săptămânii,Învierea având loc Duminică!

      Ștergere
    4. Aveti dreptate! Invierea Domnului Iisus Hristos a avut loc Duminica. De aceea noi crestinii ( ortodocsi si catolici) sarbatorim Duminica in memoria Invierii Domnului. Sambata, pentru evrei si pentru voi sectarii, este doar zi de odihna. Odihna placuta!

      Ștergere
    5. Depinde care Nou Testament il cititi. Ati citit acest aspect in Biblia ortodoxa (Noul Testament ortodox?

      Ștergere
    6. În Rai nimeni nu întra,nu se poate mântui fără împlinirea Sabatului Adevărat al Sâmbetei în post și rugăciune,și nu întra nimeni fara facerea de minuni pt cei cu har și aleși!

      Ștergere
    7. La ortodocsi nu e asa. In credinta ortodoxa nu trebuie sa faci minuni, Doamne fereste, ci fapte bune pentru a intra in Rai! Daca faci fapte bune intri in Rai, nicidecum "minuni". Minuni fac sfintii.
      De ce cult sau religie apartineti, Valentin Stefan Popescu?

      Ștergere
    8. Nu mai aparțin vreunei religii sau cult din lume,toate sunt falsificate,Adevărul fiind amestecat cu minciuna,de la nașterea mea din nou cu Foc și Duh Sfant de la finalul anului 2013 fac parte din religia si credința Prea Sfintei Treimi!Și nu m-am botezat la baptiști,ci Însuși Domnul Iisus a venit și mi-a vorbit prin Duhul Sfant pogorandu-L asupra mea ca la sfinții apostoli în Ziua Cincizecimii!Da,doar sfinții fac minuni,asta înseamnă cei aleși și cu har,cei ce sunt în îndreptare trebuie sa se pocăiască de toate pacatele și sa fie în proces de sfințenie,implinind Toate Cele 10 Porunci în care e inclus și Sabatul Adevărat al Sâmbetei,și de asemenea sa împlinească și măcar una dintre cele 9 Fericiri Dumnezeiești,făcând cum ați spus fapte bune,milostenie,iertare,etc, atât în Sabat cât și întotdeauna iubindu-l pe Elohim,Iahve Dumnezeu,pe Domnul Iisus Hristos,pe Prea Sfântul Duh și pe aproapele și pe vrăjmașul lor!

      Ștergere
    9. Ma Valentine si Stefane,porti doua nume de mari Sfinti si nu ai cinstesti.Punct.Nasii tai de botez nu te trag de maneca?

      Ștergere
    10. Îl cinstesc pe mucenicul martir Ștefan!

      Ștergere
    11. Va recomand sa cititi cartea "Singur ortodoxia" de Sfantul Arsenie Papacioc.
      Un argument solid ca ortodoxia este religia adevarata prin care se poate mantui omul este ca de Paste coboara din cer Lumina Sfanta doar la ortodocsi. Iar acolo se afla oameni din toate religiile si cultele posibile, asa ca nu pot fi pacaliti si s-a demonstrat ca este real, doar la ortodocsi pogorandu-se din Cer Sfanta Lumina a Invierii!
      De ce la celelalte religii nu coboara Lumina Sfanta si sa se aprinda lumanarea preotilor de Paste? Simplu: pentru ca religia care contine invataturile Mantuitorului Iisus Hristos este ortodoxia! Ca acum traim vremurile din urma, vremuri tulburi, iar unii o mai iau pe aratura, asta nu inseamna ca trebuie sa va indepartati de religie, ci de cei care va invata gresit, modernist ceva anume, si nu va invata dupa modelul vechi al religiei ortodoxe, ci vin cu schimbari. Dar va indepartati de aceia si ramaneti in continuare pe calea dreapta, sa urmati intotdeauna ceea ce v-a invatat Iisus Hristos!

      Ștergere
    12. La judecată vor fi mântuiți din toate tarile,religiile și din toate cultele,dar foarte puțini,însă vor fi și pierduți vesnic tot din toate tarile,religiile și cultele,dar foarte mulți!

      Ștergere
    13. Urmariti tot materialul si vedeti ce spune la sfarsit acest om:
      https://www.youtube.com/watch?v=9PSqLXSQxIY

      Ștergere
    14. Eu știu ce mi-a spus Însuși Domnul Iisus Hristos din 2013 de la nașterea mea din nou și până azi,sa nu amestec adevărul cu minciuna și să nu mai fac parte din nici un cult religios pt ca toate amesteca adevărul cu minciuni,toți sunt buni de ritualuri,Elohim Dumnezeu și Domnul Iisus Hristos ne cer doar ritualurile pocăinței de toate păcatele și sfințeniei prin împlinirea tuturor poruncilor și a Sabatelor Lui Dumnezeu,și măcar a uneia dintre cele 9 Fericiri Dumnezeiești,adică iubirea Lui Dumnezeu din toata inima,din tot sufletul și din tot cugetul și a aproapelui și a vrăjmașului ca pe noi înșine,asta e calea mântuirii care trebuie urmată!

      Ștergere
  2. Corect doamna Maria asa este
    Duminică va veni sa judece lumea.
    Si trebuie avut mare grija din partea noastră ca și pentru că nu respectăm Duminica DUMNEZEU ne pedepsește.
    Doamne Ajuta.

    RăspundețiȘtergere
  3. DOAMNE,tie iti multumesc,pentru tot harul cel Ceresc,care il trimiti asupra noastra.Doamne,nu doresc avere pe pamant,dar te rog sa-mi da-i sanatate sa pot sa le duc pe toate pe acest pamant sfant.Doamne,in zadar adunam bogatii,daca eu nu am putere sa ajut casa Ta,adica Sfanta Biserica,unde sa mearga toata lumea sa asculte,CUVANTUL TAU CEL SFANT,care ne este hrana sufletelor noastre.Multi spun ca te iubesc,dar la biserica nu merg,gasind tot felu de motive,chiar si mie mi-au zis sa te port in suflet este de ajuns,nu are rost sa port Sfanta Cruce la gat,nu are rost sa merg la Biserica,pot sa ma rog si acasa sau in alte locuri.DOAMNE,cum ne inseala satana,ei fac ritualuri zi si noapte sa ne distruga pe toti,dar noi crestinii,suntem foarte slabi in credinta,am devenit crestini moderni,nu mai aplecam genunchii inaintea Ta,am uitat de suferinta Ta,pe Sfanta Cruce,am uitat ca ai murit pentru pacatele noastre,si la a Doua Venire a Ta,tot ne pregatiti o sa ne gasesti,ca noi ne vindem sufletele celui rau pentru bani.Romania,este Gradina Maicii Domnului,unde cu totii ne simtim vinovati,ca am distrus-o,am vandut-o strainilor pentru bani,nu ne-am unit cu totii ca sa scoatem pe satana din tara,cu totii am slujit minciuna,in loc sa slujim dreptatea si adevarul,si vrajitoria sa o calcam in picioare,ca inaintea noastra este,SFANTA TREIME si MAICA DOMNULUI,care ne ajuta,daca cerem ajutorul.

    RăspundețiȘtergere
  4. Europarlamentarul Terhes;''Sunt in faza CEDO cu procesul cu starea de Urgenta care nu are nici o legatura cu Constitutia,dar ce se intimpla acum in Romania ca Starile de Alerta se intimpla numai in Germania in perioada NAZISTA,USR si PNL se cred la putere stapinii romanilor ca si in Transilvania feudala cind nu aveau nici un drept,nu mai sint acum stapini nici pe corpul lor.
    Fara libertate nu exista nici un drept.''-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai de unde o avut bani Catu de sute de mii de dolari de facultate in Usa???Ori o făcut_o pe genunchi si o cumparat_o pe ochiilui frumosi si umezi mereu?

      Ștergere
  5. Nea Petre,m_am prins de papa lapte ce sunt.Catu a facut facultateeea urmand sa o akiteeee prin indatorarea Romaniei!!!Adica a noastra.Nu_i deloc prost specimenul!!!Pa.pa.

    RăspundețiȘtergere