joi, 12 august 2021

ROMANIA ! HARTA ROMANIEI PE CERUL SENIN DE ZIUA,DAR,IMPARTITA IN CIRCA 4 -5 REGIUNI !

 

11 August 2021,ora 5,11 !

Dragii mei,

In aceasta dimineata,m-a trezit o lumina alba si stralucitoare,lumina ce-mi lumineaza Cerul Sfant,si astfel,vad pe Cer o fereastra de lumina alba si stralucitoare, inconjurata de un bleu senin.
In aceasta fereastra divina de pe Cer,a aparut in mod miraculos HARTA ROMANIEI sfinte.
Dar nu era o HARTA obisnuita,o Harta pe care o cunoastem, ci era o HARTA in culori foarte deschise,care abia se distingeau intre ele.


.
Harta Romaniei era impartita pe Regiuni,iar acestea puteau fi 4 sau 5 Regiuni.Patru am vazut sigur,dar e posibil sa fie si 5.Liniile trasate erau foarte slabe.
Dragii mei,ce pot sa mai spun?
Acestea ne asteapta in viitor! Dar sa fim buni si milostivi si sa nu ne pierdem Credinta.
Cu dragoste,Maria.



19 comentarii:

  1. Surse necomfirmate din preajma lui Iohannis spun ca acesta urmareste formarea mai intii a unei regiuni autonome in Transilvania in mod experimental pentru ca apoi sa-si generalizeze proiectul de regionalizare a intregii tarii.
    Inainte de a fi presedinte vorbea pe o televiziune locala a Sibiului de o regionalizare prin care Sibiul sa devina capitala unei regiuni prin faptul ca Brasovul ar fi capitala de regiune cu secuimea,practic regiunea din centrul tarii o dorea rupta in doua est maghiarii si in vest cu Sibiul
    Practic urmarea interesele de marire a Sibiului unde el se vedea Guvernator -de feuda, care cam coincideau dupa spusele lui cu cele ale UDMR-ului.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. Răspunsuri
    1. Niciodată ca anul acesta nu au fost atâtea cutremure in Balcani.
      Se folosește Bomba Sonica?!?!?

      Ștergere
  3. Salut la tot poporul.
    Apropo despre "ULTIMATUM, 4" 15 link-uri anterioare.
    Eu cred ca este vorba despre ingerul al 4-lea care trambitzeaza. Ce ne spune apocalipsa despre ingerul al 4-lea. O gasiti pe net. Ex: http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=4&cap=8
    Şi a trâmbiţat al patrulea înger; şi a fost lovită a treia parte din soare, şi a treia parte din lună, şi a treia parte din stele, ca să fie întunecată a treia parte a lor şi ziua să-şi piardă din lumină a treia parte, şi noaptea tot aşa. Oare cine o fii ingerul acela asa de puternic sa poata lovii soarele ca inca nu s-a aflat. De ce spun asta? Pt ca ingerul al 6-lea l-am aflat deja. Scrie asa:
    Şi a trâmbiţat al şaselea înger. Şi am auzit un glas, din cele patru cornuri ale altarului de aur, care este înaintea lui Dumnezeu,
    14. Zicând către îngerul al şaselea, cel ce avea trâmbiţa: Dezleagă pe cei patru îngeri care sunt legaţi la râul cel mare, Eufratul.
    15. Şi au fost dezlegaţi cei patru îngeri, care erau gătiţi spre ceasul şi ziua şi luna şi anul acela, ca să omoare a treia parte din oameni.
    16. Şi numărul oştilor era de douăzeci de mii de ori câte zece mii de călăreţi, căci am auzit numărul lor.
    17. Şi aşa am văzut, în vedenie, caii şi pe cei ce şedeau pe ei, având platoşe ca de foc şi de iachint şi de pucioasă; iar capetele cailor semănau cu capetele leilor şi din gurile lor ieşea foc şi fum şi pucioasă. Etc...etc.....
    Eu am aflat urmatoarele: Eufratul porneste din Turcia. Turcii sunt tovarasi buni cu Rusii. Mai multi clarvazatori cat si Nostradamus, toti astia au prezis ca Turcia va fii lovita de Rusi si va fii inprastiata in mai multe tarisoare. Dar din fericire pt turci, asa ceva nu s-a intanplat si nici nu se va intanpla vreodata. Deci, apocalipsele se pot schimba. Rusii au ca sclavi pe Chinezi. Acum toate problemele mari se sparg in capul chinezilor. Armata Chineza este de 20 de milioane de soldati. Exact ceea ce spune ingerul al 6-lea "Şi numărul oştilor era de douăzeci de mii de ori câte zece mii de călăreţi". Oare cine sunt cei 4 ingeri legati? Ore Ru+Ch+Tr+Corea de nord?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Până una alta, multe se vor sparge in capul romanilor care au crezut ca Romania va deveni centrul spiritual al lumii daca importa toate mizeriile din cele patru zări. Nu stiu daca China face magie cu dragoni, dar romanii fac, prin cei ce au importat din alte tari tot ce putea fi mai rau. Inclusiv șamanism. Toate tarile au comori de intelepciune si lucruri bune de învățat, dar romanii au cules ce putea fi mai rău si otravitor.
      O parte a Romaniei este neagra ca cea mai neagra negura posibila din cauza magiei negre. O alta parte a Romaniei este nevinovata, reprezentând copiii, multi tineri si cei manipulati si tinuti in adormire prin magie. O alta parte, cea mai mare, este prinsa intre cele doua Romanii si nu face nimic, doar behaie cuvinte pe internet. Aceasta parte formata din caldicei si indiferenti va fi absorbita in Romania cea neagra, cea a practicantilor de magie neagra.
      Crestinismul este Iubire, nicidecum fandoseala de carturari si tălmăcitori de semne. Este afarsitul Timpului, ce nu pricepeti? Fiecare mergem la cei pentru care am lucrat. Dumnezeu nu ne respinge pe niciunij, dar nici nu ne incalca liberul arbitru. Cine vrea la draci, dragoni si alte entitati inaripate ce se lupta cu Dumnezeu, e liber sa experimenteze iadul cel mai adanc, negura cea mai neguroasa. Acolo nu scapa nimeni cu mintea intreaga.
      Cicerone, nu mai aveam nevoie de inca un tălmăcitor, pentru ca vedem si singuri in ce hal romanii L-au tradat pe Dumnezeu trecand de partea fortelor intunericului. Se fac atat de putine fapte bune comparativ cu faptele cumplit de rele, incat Romania din mijloc, cea a caldiceilor, se scufunda cu viteza,atrasa fiind de polul intunericului

      Ștergere
  4. In link-ul cu "VINE AVIARA" am vorbit despre vegana si vegetariana. Viata vegetariana este o viatza plina de sanatate si bucurii. Viatza vegana adevarata este pt persoanele spirituale. De ex daca vrei sa ati deschizi ochiul al 3-lea, chakra nr 6, sa ai legatura puternica cu divinitatea, sa fii un intzelept foarte bun, etc etc... atunci incepi cu vegana cruda. Doar ce este cunoscut pt ati deschide chakrele de care ai nevoie. Toate astea le gasesti in multe site-uri pe GOOGLE. Pt a ati deschide ochiul spiritual ai voie la anumite fructe si legume, nu la orice. Ochiul al 3-lea este cea mai pretentioasa chakra. Plus meditatie plus unele melodii speciale care sunt la greu pe YouTube. Celelalte ceakre se deschid usor. Nu incercati sa va deschideti chakra a 3-ia pt ca daca nu invatati sa o controlati, o sa va blestemati zilele. O sa va arda capul pieptului si daca nu o inchideti veti afecta inima si boala se va numi "atac de cord". Chakra 3 se raceste cu ajutorul chakrei 2 si 4. Sa nu uitati ca chakra 1 este inpamintarea sau reciclarea si trebuie deschisa inainte de tot.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu eram cea curioasa de un link pt retete vegane, ceva mai interesant, mai bine "preparat" ca sa zic asa. Nu sunt adepta deschiderii chakrelor, am practicat reiki, am fost pasionata de buddhismul tibetan etc dar am ramas la ortodoxism.Stiu si ca din biblie multe lucruri au fostscoase sau traduse nu intocmai, dar totusi cred ca ortodoxismul ramane cel mai aproape de adevar. Stilul vegetarian (pt mine) e cel mai bun, sunt om normal si asa vreau sa raman, problema ar fi exploatarea bietelor animale in "regim de puscarie"( fara o viata libera normala )

      Ștergere
    2. https://www.youtube.com/watch?v=UeBGp9PwS6M

      Ștergere
  5. Cred ca este vorba de federalizare a României.
    Acest lucru se încearcă de mult să se facă.
    Acum numai stii ce le bubuie mintea sa facă.

    RăspundețiȘtergere
  6. Înseamnă regionalizarea administrativ teritorială

    RăspundețiȘtergere
  7. Ajunsi la putere in conditiile date de Pandemia de gripa a COVID-ului si prin falsificarea Dovedita a Alegerilor actuala Putere a minoritarilor in lupta lor pentru putere Absolutista se Tradeaza intre ei la greu acuzindu-se ei insusi intre ei de Tradare si Tradatori.
    Europarlamentarul Terhes se intreba;''
    ''Ce incredere putem avea in ei ca Tradatori ca vor putea sa reprezinte Romania si pe romani in fata strainilor.''
    Parafrazindu-l as putea sa spun ce incredere pot avea Romanii ca Regionalizarea visata si Grabita'' de ei care se tradeaza intre ei nu este decit o hacuire a Romaniei si a romanilor pe la spate cum au procedat si cu Falsificarea alegerilor prin toate metodele??
    ''Falsificarea vointei electoratului de catre Iohannis inca inainte de alegerii-vorba din scrierile lui Marga de la Cluj inca inainte de alegeri.
    Impunerea unor precedente periculoase precum a unor candidati straini neconstitutionali si nelegali ca spionul Germaniei Fritz de la Timisoara sau prin masluirea VOTULUI si anularee de Voturi filmata in favoarea frantuzoaicei Clotilde la sectorul I Bucuresti.
    Introducerea programata dupa o saptamina in centralizarea VOTULUI de procese verbale FALSIFICATE-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ajunsi la putere in conditiile date de Pandemia de gripa a COVID-ului si prin falsificarea Dovedita a Alegerilor actuala Putere a minoritarilor in lupta lor pentru putere Absolutista se Tradeaza intre ei la greu acuzindu-se ei insusi intre ei de Tradare si Tradatori.
    Europarlamentarul Terhes se intreba;''
    ''Ce incredere putem avea in ei ca Tradatori ca vor putea sa reprezinte Romania si pe romani in fata strainilor.''
    Parafrazindu-l as putea sa spun ce incredere pot avea Romanii ca Regionalizarea visata si Grabita'' de ei care se tradeaza intre ei nu este decit o hacuire a Romaniei si a romanilor pe la spate cum au procedat si cu Falsificarea alegerilor prin toate metodele??
    ''Falsificarea vointei electoratului de catre Iohannis inca inainte de alegerii''-vorba din scrierile lui Marga de la Cluj inca inainte de alegeri.
    Impunerea unor precedente periculoase precum a unor candidati straini neconstitutionali si nelegali ca spionul Germaniei Fritz de la Timisoara sau prin masluirea VOTULUI si anularee de Voturi filmata in favoarea frantuzoaicei Clotilde la sectorul I Bucuresti.
    Introducerea programata dupa o saptamina in centralizarea VOTULUI de procese verbale FALSIFICATE-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. https://alephnews.ro/guvern/nasa-traiectorie-asteroid-bennu-ciocnire-pamant/

    RăspundețiȘtergere
  10. Sa nu uitam ca dupa Alegeri Iohannis a ridicat in grad pe seful de la STS si ca tot actuala Putere ''liberala''este cea care in frunte cu Iohannis au demolat statuile Marilor Romani de pe latura de vest a Salii Unirii din Alba Iulia si altele, in timp ce UDMR-istii ridicau la Paleu in nordul Oradiei statuia lui Horty si multe altele de genul asta prin toate judetele Transilvaniei.-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. https://m.businessmagazin.ro/actualitate/iadul-pe-p-mant-orasul-european-care-astazi-a-inregistrat-aproape-50-20227517
    Toti ghicitorii au ras cand am anuntat de anul trecut ce va fi, insa temperaturile extreme au avut loc in toată lumea. Din nou au luat țeapă...

    RăspundețiȘtergere
  12. Sa nu uitam ca pe linga Regionalizare se mai coace o dandana,Desfintarea multor comune ale Romaniei dar si a consiliilor Judetene-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. La capitolul Pro-MEMORIA.
    Cancelarul Germaniei s-a deplasat la Budapesta,in perioada 23-25 august 1989 si a incheiat Acordul Bonn-Budapesta privitor la angajamentele de sprijin al Ungariei pentru Reunificarea Germaniei si a Guvernului de la Bonn pentru reunificarea Ungariei cu Transilvania cea ce a Dererminat Ungaria sa se implice din plin in actiunile din Romania din Decembrie 1989 alaturi de serviciile altor state ca Uniunea Sovietica care sprijinea din umbra organizatiile revizioniste maghiare din emigratie care revendicau Transilvania si a bulgarilor fata de Dobrogea.
    Daca asta nu s-a putut reliza e meritul generalului Guse pentru care acesta a platit cu viata prin cancerul din radiatii si pentru care ar trebui sa i se faca statui la Bucuresti si in judetul natal Buzau. -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. Cocostircul Iohannis in haina Alba a facut senzatie azi la mare de Ziua Marinei impreuna cu febletea sa repetentul Citu cel care a avut nevoie de 9 ani pentru a face facultatea din SUA ,de nivelul scolilor profesionale din Romania-craciun.

    RăspundețiȘtergere