miercuri, 18 august 2021

DOUA AVIOANE SE VOR CIOCNI IN AER ?

                                                   18 August 2021,ora 6,18 !

                                                  

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  

.


                               Dragii  mei,


Astazi dimineata m-a trezit un glas foarte cunoscut,un glas caruia ii place ca sa ordone,pentru ca Romania sa devina Tara lucrului bine facut. Si chiar vad si persoana cum da explicatii cuiva nevazut de mine. 

Si-i spune rar si clar asa:

                   "A intrat in Petrom!

                 Practic,a intrat in coleziune...!"

Clipa in care dragilor, vad un Cer senin de ziua, si brusc,vad cum se ciocnesc doua Avioane in zbor,deci,au intrat in coleziune asa cum explica acea persoana a lucrului bine facut.

Dragilor, din pacate,vom auzi de un astfel de incident,dar sa speram ca nu vor fi si victime. 

Cand anume sau in ce loc anume,eu nu stiu a va spune. Dar,din nefericire,vom auzi de ciocnirea a doua avioane in zbor.

                         Cu dragoste,Maria.

6 comentarii:

  1. La mare unde Petrom exploateaza titei si unde deasupra zbura zilele trecute un avion provocator rus la 40 km alungat de un englez si unde isi face veacul ospatarul cu haina alba pe post de manechin care nu-i in stare sa-si poarte paltonul si are nevoie de lachei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mândria este cel mai greu păcat,
    Ingamfarea, ca mine nu mai este nimeni duce la prăbușire drastică crăciun.
    Acest gen de oameni,nu au mama nu au tată sunt numai pentru ei.
    Dar când vor cade, cad rau de tot.
    Satana este mândru,ingamfat,dar Mântuitorul la trântit la pământ.
    Sa avem răbdare,acesti oameni se bucură de viață aceasta scurtă și uită de viață veșnică.
    Sincer îi compatimesc.
    O zi binecuvântată tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ziarul National scrie articolul''Banii lui Banii lui Iohannis plasati de Van Groningen la Viena''[seful Raffaiasen Bank care l-a imbogatit pe Iohannis si cu chiria in imobilul detinut ilegal] insinuind ca presedintele se pregateste de fuga ca si cel din Afganistan iar serviciile-i cauta un inlocuitor printre talibanii locali-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Observ cât de tulburată lumea zilelor noastre...
    Suntem într-o goană nebună către nicăieri. Nu mai știm să zâmbim, nu mai știm să iubim, nu mai știm să murim!
    Unii dintre noi, chiar dacă sunt vii,au exersat cu procesul muririi mult mai devreme. Îi vezi că se mișcă,merg,dar nu sunt în firescul lor. Țipă, urlă, se manifestă împotriva semenilor într-o manieră care îți dă mult de gândit.
    Unde mai sunt părticelele de Dumnezeu din fiecare dintre noi? Îi plângem pe cei obidiți, dar nu facem nimic pentru ei!! Sunt unii care chiar au nevoie de ajutor și ne mulțumim să dăm slavă Domnului că nu am ajuns și noi așa! Lecția de viață se scrie cu fiecare dintre noi, indiferent pe ce nivel al scării ne aflăm la un moment dat... Fiecare poate urca sau coborî cu acceași măsură, dar vrednicia noastră este de fapt smerenia în fața momentului! Nostalgia pentru vremurile în care am fost ceva sau cineva va păli precum o adiere de vânt a frunzelor bătute de rugina toamnei! Doamne, înțelepțește-ne să facem voia Ta, cea lucrătoare și sfințitoare!
    Amin!

    RăspundețiȘtergere
  5. O noua scrisoare trimisa de Dinca traficantul fetelor din Caracal in care acesta pe multe pagini le spune parintilor fetelor ca stie unde sint fetele,il fac pe bunicul lor sa acuze autoritatile de complicitate la trafic de persoane de la procurori ,politicieni pina sus la presedintele Romaniei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce fel de avioane erau? Avioane de pasageri, militare? Mulțumim!

    RăspundețiȘtergere