luni, 16 august 2021

ROMANIA ,VRANCEA ! HARTA ROMANIEI STRABATUTA DE LA NORD LA SUD, DE O UNDA MARE !

                                                  16 August 2021,ora 0,17 !


                                  Dragii mei,


In aceasta noapte,in timp ce ma rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ,imi apare in fata ochilor sufletesti ,nu trupesti, un Cer senin la Rasarit,iar pe Cer, foarte aproape de pamant,a aparut HARTA ROMANIEI!


Harta Romaniei era exact asa cum o cunoastem cu totii,doar ca in partea de Sud-Est,o forta nevazuta a hasurat un dreptunghi maro,de marimea cuvantului hasurat.
Care era cuvantul hasurat? Vrancea !
Toata HARTA ROMANIEI era curata,doar VRANCEA era colorata in maro inchis.
.
Eu mi-am continuat Rugaciunea,iar nici la 10 minute distanta,vad din nou HARTA ROMANIEI ,dar de aceasta data era hasurata de la Nord la Sud,tot cu maro,exact pe mijloc pe o portiune de 25 %,in linie dreapta. 
.
Prieteni dragi, in mod special nu am adus in articol cuvantul "Cutremur", deoarece, nu am vazut nimic cutremurandu-se,iar eu nu pot da talcuiri revelatiilor pe care le primesc de la Duhul Sfant. Indeajuns am fost blamata de multe ori,ca induc panica cu Cutremurele,desi, eu intotdeauna am spus si scris ca acel Cutremur mare despre care vorbesc multi specialisti ca ar fi ba in toamna, ba in iarna, ba la vara, ba la primavara,ba anul acesta,ba la anul....etc.Si nu a fost! Exact asa cum am spus eu de fiecare data.
Acum insa, va voi spune doar despre HARTA ROMANIEI pe care, o forta nevazuta a insemnat,a hasurat exact asa cum v-am relatat.
Sa ne rugam BUNULUI DUMNEZEU si MAICUTEI  DOMNULUI,ca sa ne ocroteasca in continuare,iar noi sa-I daruim inima si sufletul nostru,si sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine.
Cu dragoste,Maria.



19 comentarii:

  1. Vor fi niste schimbari climatice in Vrancea si tot ceea ce va fi dupa voia lui Dumnezeu dar de cutremure nu vom scapa pentru ca pamantul este in continua miscare,asa cum oamenii se deplaseaza dintrun loc la altul cu un scop anume.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa ne apere Dumnezeu și Maica Domnului doamna Maria.
    Realitatea este că ne putem astepta la orice.
    Sper si ma rog la BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți.
    O zi binecuvântată tuturor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pop Viorel a ghicit ca anul acesta nu va fi cutremur. Asa a spus si anul trecut si a avut dreptate. Sunt curios anul acesta cine va avea dreptate.!?

      Ștergere
    2. Viorel Pop, nu ghicește...ce e primari aiurea....

      Ștergere
  3. Sigurat este vorba de un cutremur daca in mesaj spune de o undă.In ultima vreme sau cam înmulțit cutremurele in Vrancea și sunt tot mai dese.

    RăspundețiȘtergere
  4. Au fost prea multe cutremure in BaLcani din Grecia,Turcia pina in Bosnia inclusiv la noi in saptamina asta trei cutremure in Vrancea si Buzau in aceiasi ora pentru a nu fi si alte cutremure noi in viitor.
    De fapt schimbarile date de topirea ghetarilor vor aduce eruptii vulcanice si cutremure pe tot globul o data cu schimbarile climatice.
    Azi 40 de grade in Oltenia de Sud iar seceta arde porumbul reducind productia cu peste 50 la suta inclusiv la cartof si alte culturi de toamna in timp ce canalele de irigatii ale' lui' Ceausescu stau uscate de soare iar Cocostircul de Iohannis face pe suportul de haine si parada modei pe litoral cu repetentul puscarias Citu pe care il mai paste un dosar cu 10 000 datorie la o banca fraudata de el in SUA in timp ce scoala lui platita de evreii sorosisti a costat sute de mii de dolari fapt pentru care e obligat sa le livreze Romania la cheie supusa in datorii de miliarde , iar alte dosare depuse il urmaresc in Romania ca si Guvernatorul Alogen Iohannis care face politica Bruxelului si Nu cea folositoare romanilor sau a Romaniei.-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Suntem vanduti, steag nu mai avem, suntem colonie, tara suverana sub conducerea NATO.
      Bill Gate a spus clar ca se vrea depopularea lumii iar romanii primii 95%. Numai daca ei disyrug acest popor se duce planeta nu vor lua nimic. Sunt idioti. Acest popor este deosebit ca si tara de altfel de aia ne vor morti. Eu zic ca nu vor reusi dar depinde de fiecare cum gandeste si simte ot ca daca uram si si suntem violenti adta vom atrage. Intunericul este biruit numai cu lumina

      Ștergere
    2. foxy de ce stai tu in colonie si nu pleci afara daca nu-ti convine?

      Ștergere
  5. Urmează cutremurul mult așteptat?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. În ziua de 14 August 2021 la ora 15:29:12 (ora locală a României) s-a produs în HAITI REGION un cutremur puternic cu magnitudinea mb 6.6, la adâncimea de 10km.

      Ștergere
  6. Anonim 14:37 dar de ce ești așa disperată să vină cutremurul ?! Ai trait cutremurul din 1977 ? Ai sufletul așa de negru de întrebi mereu ,, vine cutremurul mult așteptat " ?!

    RăspundețiȘtergere
  7. Dupa ce Puterea Dictaturii Iohanniste a facut in valuri de fentare a romanilor- fenta I-cea cu falsificarea alegerilor
    -fenta nr II cu raportarile falsificate ale mortilor COVID
    -a urmat fenta III prin Citu cu conferinta sa virusata intentionat cu intrebari puse de oamenii sai programai pentru a consuma cu intrebari banale timpul conferintei pentru a nu atinge problema dezvaluirile cu fraudarea bancii americane sau cea cu arestarea sa.
    Regizorul Cristi Puiu spunea ieri pe TV;"
    ''Cind Tara e asediata ,trebuie strinse rindurile si luptat cu Inamicul.''-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. sunt ANONIM 5-am mai scris cu mai mult timp in urma ca am auzit de la duhovnicul meu asa-voi nu stiti cei din Vrancea pe ce foc stati -asadar pamantul este sub presiune mare si in interior se produce topirea mantalei-valabil pe tot pamantul-cutremure au fost si vor fi-nimeni nu stie momentul si locul sa ne apere DOMNUL SI MAICA LUI-sanatate si pace in suflet

    RăspundețiȘtergere
  9. Generalul Strainu;''Romania Poligon de incercare prin Cozi de Topor a Resetarii Mondiale,se vrea un haos generalizat mondial pentru a creea un OM Unic Global[renumit si ca omul NOU] cu eutanasia in masa a celor neproductivi ca pensionari etc''
    Europarlamentarul Terhes;'Paradigma neo -marxista a omului in slujba statului si nu cum ar trebui sa fie Statul in slujba omului''.-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. 22.19 Pentru ca vrea sa salveze Romania din interior ca sa-l parafrazez pe premierul Ungariei care la invitatia celor de la Bruxell sa paraseasca UE a spus ca 'v-a ramine in UE pentru a o salva din interior'-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma,io am impresieea ca Kwj io dat lu Catu meditatii la fizica lui.Pe principiul ca nimik nu se piede,totul se transforma in dorinta de putere.A trebuit sa moara oameni ka sa ajungem sus si tari.Si acum vine al patrulea wal ce bate la usele si pnle noastre sprijinit cu fortele armate dislocate supt comanda lui alesului Gheorghita si a epilatoarei ministrese si a waranuiui harafat.Pa.pa.

      Ștergere
  11. Eu cred,ca se va descoperi adevarata Biblie Cereasca,ce are legatura cu Sfintele Manastiri din Moldova si Catedrala Mantuirii Neamului.

    RăspundețiȘtergere
  12. În ziua de 17 August 2021 la ora 04:51:40 (ora locală a României) s-a produs în ZONA SEISMICA VRANCEA, VRANCEA un cutremur slab cu magnitudinea ml 2.8, la adâncimea de 130km.

    RăspundețiȘtergere
  13. 17 august-cum de l-ai simtit? ca in Vrancea se simt de la 4-4,5 pe Richter citesti pe net si scrii pe blog!

    RăspundețiȘtergere