duminică, 22 august 2021

MAICA DOMNULUI ÎN ROMANIA DUHULUI SFANT , CU TRICOLORUL ROMÂNESC ÎN MÂNA SA DREAPTĂ !

 


                                        Dragii mei,

În aceasta dimineata, ma trezeste o lumina alba si orbitor de stralucitoare, si astfel,vad inspre Rasarit ceva Divin,ceva dumnezeiesc de minunat.
Vedeam un varf de munte fratilor, iar deasupra varfului de munte , vedeam un Cer foarte aproape de Pămant,un Cer alb de lumina si foarte stralucitor.
Pe varful muntelui inverzit, de parca atunci coborâse din Cerul alb si stralucitor ,vad cum sta in picioare in carne si oase,MAICA LUI DUMNEZEU, Pururea Prea Curata Fecioara MARIA,IMPĂRĂTEASA CERULUI si a PĂMANTULUI.
MAICA DOMNULUI tinea Pruncul pe bratul Său stang,si-L legana sorbindu-L din priviri. Îi cânta Pruncului IISUS care plangea.
Iar în Mâna Sa dreapta,MAICA LUI DUMNEZEU tinea un mic Stegulet in trei culori. 
Aceste culori erau:
ROŞU,GALBEN si ALBASTRU !
Era TRICOLORUL ROMANIEI SFINTE !
Da,fratilor ! MAICA DOMNULUI coborâse din CERUL SFANT, pe PĂMANTUL SFANT numit ROMANIA DUHULUI SFANT.

Imagini pentru MAICA DOMNULUI CU PRUNCUL IN IESLE.

Maica Domnului imbracata cu vesminte lungi  de culoare rosii -grena,statea in picioare pe varful muntelui si -L legana pe Pruncutul IISUS HRISTOS,doar cu bratul stang pe care statea Pruncul.
Apoi ,MAICA LUI DUMNEZEU priveste in jos spre baza muntelui ,Îsi aseaza Pruncul mai bine pe bratul stang, iar in Mana Sa dreapta vad ca are un mic Stegulet cu Tricolorul Romaniei. 
       Imagini pentru steagul romanieiImagini pentru MAICA DOMNULUI CU PRUNCUL IN IESLE.

Si -O vad pe MAICA LUI DUMNEZEU cum coboara la pas ,cu Pruncul pe bratul stang si cu Steguletul Romaniei Sfinte in Mâna SA dreapta,coboara privind foarte atenta in jos printre copacii muntelui care ,i-a primit pe amândoi in NOUL IERUSALIM.
Prieteni dragi, sa ne pregatim si noi pentru VENIREA LUI IISUS HRISTOS si a MAICII LUI DUMNEZEU in GRADINA SA,in GRADINA NOULUI IERUSALIM!
Sa dam dovada de iubire faţă de Aproapele nostru,sa dam dovada de bunatate si mila faţă de cei necajiti ,oropsiti si bolnavi,sa multumim DOMNULUI si MAICII DOMNULUI pentru ca ne-am trezit si am mai vazut inca un rasarit de Soare si pe cei dragi langa noi,si nu in ultimul rand,sa ne impăcam si cu cel mai aprig dusman al nostru, pentru ca sa nu ne prinda VENIREA LUI IISUS HRISTOS in NOUL SĂU IERUSALIM ,numit ROMANIA DUHULUI SFANT, cu inima impietrita de rautate si cu sufletul intunecat de păcate si griji.
Sa ne spovedim la Părintele Duhovnic,ca apoi, sa putem primi SFANTA si DUMNEZEIASCA IMPĂRTASANIE cu PREA SCUMP si PREA SFANT TRUP si SANGELE DOMNULUI nostru IISUS HRISTOS,Caruia I se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin!
                                    Cu dragoste,Maria.

4 comentarii:

  1. Ce minunat doamna Maria.
    Am ajuns de la sf.biserica si sunt bucuroasă că a fost biserică plină de credincioși.
    Ma bucur din suflet ca românii noștri de și suntem hulit avem pe Dumnezeu și Maica Domnului.
    Doamne Ajuta poporului român și lumii întregi.
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți.💐👏

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu se vede deloc,ajutorul!Dimpotriva...

      Ștergere
    2. Despre ce ajutor vorbiti, 18.20? Doar nu vrei sa vina Dumnezeu si sa iti faca cumparaturi. Stiti cum se zice: Dumnezeu iti da, dar nu iti baga si in traista.

      Ștergere
  2. Uneori Dumnezeu te ajuta si cu necazuri ..
    Vor veni si mai mari necazuri nationale dar si lucruri bune ..iar apoi cele bune vor inlocui necazurile . in doua trei faze.

    RăspundețiȘtergere