luni, 30 august 2021

SA SCHIMBAM SOARTA ROMANIEI ! A VENIT TIMPUL ,CA SA - NCEPEM SA SCHIMBAM SOARTA ROMANIEI !

              


                                                         
.

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  

.
29 August 2021,ora 23,50 !

Dragii mei,

In aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe Blog,aud un glas care spune asa:
"E bine sa incepem chiar de-acum ,ca sa schimbam soarta Romaniei!"
Dupa care, glasul dispare.
Prieteni dragi,multi s-au perindat de la Revolutia din 1989 incoace ca sa schimbe soarta Romaniei. Toti care au fost la conducera Romaniei,absolut toti care au avut un cuvant de spus cu privire la soarta Romaniei,toti au facut-o doar ca sa le fie lor bine si familiilor lor.Nicidecum nu s-au gandit la poporul roman,la un trai mai bun,la a tine tinerii si mamele,tatii in casele lor din Romania,sa stea alaturi de familie si sa nu fie obligat de imprejurari ca sa manance o paine amara inafara.
Daca se gandeau si la poporul roman,ar fi platit corect munca celor care muncesc in Romania si pentru Romania,iar romanii nostri harnici si ceruti infara ca mana de lucru,nu ar fi fost despartiti de cei dragi inimii lor.
Daca exista Cineva care sa schimbe in Bine soarta Romaniei si a poporului roman,atunci, Acela este numai Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului.
Deci,sa ne rugam la Prea Sfanta Treime si la Prea Sfanta Nascatoare de Dumnezeu,ca sa inceapa inca de pe acum a schimba soarta Romaniei sfinte ,si sa n-o mai lase in mainile celor care au distrus-o,au adus-o la sapa de lemn cu incompetenta de care au dat dovada.
Toti au facut averi pe spatele Romaniei sfinte de la revolutie incoace,iar bietii romani s-au indepartat de familie muncind inafara pentru a-si putea intretine familia iubita din tara.
Fie ca SOARTA ROMANIEI SFINTE sa fie schimbata de DUMNEZEU PREA BUNUL si PREA MILOSTIVUL,precum si de MILA si LACRIMILE MAICII LUI DUMNEZEU,Amin.
Cu dragoste,Maria.

14 comentarii:

  1. Dumnezeu ne da dar nu ne baga si in traista,el ationeaza orin oamenii Activi nu prin cei pasivi si fatalisti.
    Am vazut tot mai multi preoti tot mai activi-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se tem de A Doua Venire si de faptul ca vor fi si ei Judecati pentru ca au lasat turma in delasare si lene mioritica. Nu ma refer la lenea la munca, pentru ca foarte multi romani sunt harnici, dar sunt doar pentru ei. Iar crestinismul este iesirea din Ego. Nicio comunitate crestina nu rezista fara empatie, implicare. Si o spun din nou: ati vazut biserica si enoriasii iesind in strada ca sa fie oprit abuzul asupra copiilor? Abia acum, cand intentiile demonice au devenit atat de explicite, incat vad si orbii ca se incearca pervertirea copiilor. Numai ca pervertirea copiilor a inceput de mult timp. Toata istoria, inclusiv a crestinismului, au fost copii ce au murit de foame, au murit in cruciade adeseori, au fost abuzati inclusiv sexual de catre toate religiile. Iar religiile de fațadă au inceput sa pută. De aceea devin oamenii atei. Pentru ca reprezentantii religiilor nu si-au dus treaba lor pana la capat. S-au cam dat cu stapanii vremelnici si le tremura acum izmenele ca vine si Judecata. Martori vor fi copiii...
      Eu zic ca Dumnezeu a avut răbdare destul timp. Oricat timp in plus le-ai da oamenilor, ei tot il vor pierde cu prostii.

      Ștergere
  2. Sa nu fie în și mai rău

    RăspundețiȘtergere
  3. Persoanei care cauta sa imi raspunda la comentarii intr-un mod pretins moraliztor "inteligent":
    Te rog nu mai cauta conversatie cu mine!
    Esti dezgustator, agresiv, si violent.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. C ce pot sa iti zic? Nimic, ca de unde nu e nici Dumnezeu nu are pretentii

      Ștergere
    2. Dacă îți răspunde la comentarii nu înseamnă că și caută conversație cu tine. Îți răspunde și atât. În cazul tău prostul până nu-i fudul parcă nu e prost destul. Stai linistit(ă) că nu prezinți un mare interes în ce privește discuțiile, cine îți știe comentariile si-a dat seama de prostia fudulie pe care o împrăștii pe aici.

      Ștergere
    3. C, nu-ti mai pierde pretiosul tau timp si sa stai sa intri pe un site cu care nu rezonezi, adica nu are legatura cu credinta tot ce faci, toate jignirile, vorbele murdare la adresa Fecioarei Maria, a Divinitatii, religiei, la adresa doamnei Maria Ghiorghiu si a celorlalti cititori ai blogului.
      Nu te obliga nimeni sa intri aici. Sau da?

      Ștergere
  4. Bei gata a trecut sezonul estival si vine covidul din vacanta si se intra iar in case. Ca sa nu iasa iobagul in strada ca i s au marit facturile se vor continua cu blocajele in casa si fugaritul militienilor al iobagului suspect covid. Bine, ce fac astia este mai rau ca in dictatura comunista dar nu ca ar conta la vremuri noi dictaturi noi. Apropo afghanistanezilor fugiti de regimul taliban,aveti grija sa nu nimeriti pe aici ca mai ieri militia la ordinul pnl fugarea lumea pe strada cu amenzi ii tara de par la metrou cei internati cu forta erau deposedati de telefoane si maltratati de cadrele medicale iar cei care nu au scapat din calvarul neonazist erau ingropati dezbracati ca niste caini. Unde astea ? In dictatura Iohannis pnl romania . Ramaneti ba acolo ca regimul taliban este parfum pe langa dictatura din romania. Asta ca sa stie Iohannis Orban pnl si rares bogdan lumea nu a uitat tratamentul vostru neonazist.

    RăspundețiȘtergere
  5. Un scriitor din Cluj scrie ca Augustin Lazar calaul de la inchisoarea Aiud si pus procuror sef pentru ca l-a scapat pe Iohannis de cele 47 Dosare penale a iesit la pensi acum doi ani cu circa 6 000 Euro lunar si ca el sau copii ai astora sint multi prin noua Putere sexo-marxista dar copii de detinuti politici NU -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Victor Costache ministrul sanatatii la inceputul pandemiei, ataca pe Orban spunind ca a demisionat pentru ca nu se dorea de acesta Testarea in masa,dar nici un cuvint despre Iohannis cel ce argumenta atunci ca nu e nevoie de Testare pentru COVID'-Gripa banala' ,de care acum aflam ca au murit peste 4 milioane pe Glob iar Sibiul se pare ca e in top la imbolnaviri cu 3 la mie din cauza circului de pe strazi numit Festivalul de Teatru infintare atribuita propagandistic lui Iohannis-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. DOAMNE,iarta-ne pe noi pacatosii care nu stim sa Te rugam,sa ne da-i sanatate si spor in toate,Crucea sa o luam,si pe Tine sa te urmam,in rugaciune si fapte bune,sa ne deblochezi toate drumurile si la toti dusmanii nostrii vazuti si nevazuti,stiuti si nestiuti de noi,toti vrajitorii si vrajitoarele si toti cei care au cerut si platit pentru duhuri rele,pentru sa ne puna pe noi la pamant,DOAMNE,IISUSE HRISTOASE,la Tine venim sa iti cerem ajutorul,sa ne dezlegi de tot raul,si sa ne Miluiesti si sa ne Mantuiesti pe noi pacatosii Romaniei.

    RăspundețiȘtergere
  8. DESTINUL FIECAREI TARI ESTE SCRIS si urmeaza drumul cu sau fara voia lor-DUMNEZEU ESTE ARBITRU SI ATAT-gandurile ,cuvintele si faptele lumii vor forma un tot la judecata pe popoare-ROMANIA NU ESTE SCUTITA

    RăspundețiȘtergere
  9. Cu noile cresteri abuzive dar si programate la Energie ,Romania pare mai mult aproape de Faliment si Ingroparea definitiva decit de o Scimbare pozitiva.
    Iar Energia e in toate ce sint [produsele],iar pensiile sint blocate si se pare ca si salariile cu exceptia celor de Parlamentari crescute de 8 ori in ultimii ani pe la 8000 dolari pe luna si Total ineficienti in Noua Dictatura Coloniala minoritara de Marionete a Bruxelului si Oarba la Problemele economice ale Romaniei si Romanilor,a se vedea productiile de legume ce se arunca la Gunoi din lipsa accesului la Supermarcheturi si deci la Vinzare populatiei ca doar nu toti pot trai din comisioane de tradatori precum Citu et Company Iohannis-craciun.

    RăspundețiȘtergere