joi, 19 august 2021

DOAMNA MARIA HANDIC ne roaga,ca s-o ajutam sa-si cumpere reteta medicala! La RMN i-au fost gasite mici tumori tiroidiene !

 


DOAMNA MARIA HANDIC ne roaga,ca s-o ajutam sa-si cumpere reteta medicala! La RMN i-au fost gasite mici tumori tiroidiene !

                                      Prieteni dragi, 


Mi/a scris dna MARIA HANDIC si chiar am vorbit cu dansa la telefon, si cu lacrimi in ochi m-a rugat ca sa public din nou rugamintea ei, deoarece, medicul i-a dat o reteta si costa mult,nu are bani ca sa o cumpere.

Eu cu mult drag am publicat rugamnintea sa, si cine poate dragilor ,cine are mila si inima buna,o poate ajuta asa precum vedeti in articolul de sub mesajul dnei Handic,care l-am preluat de pe pagina mea de facebok, acolo a scris dna Handic.

Va multumesc din toata inima prieteni,si sa fiti siguri ca Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului o sa va daruiasca inzecit fata de cat veti darui voi pentru dna Handic si nu numai. 

Iata Prieteni dragi cu suflet bun si cu inima mare,iata cum o putem ajuta pe dna MARIA HANDIC:

Maria dragă,Nu stiu daca am postat bine! Acum postez ,unde scrieExplozie uriașă! Imi ieste tare rusine ca,apelez din nou la bunăvoința acelora care,mi-ati ajutat! Bunutul Dumnezeu sa va întoarcă INSUTIT! Am cumparat numai un medicament din trepte.ca mi-a spus de-al,ca isi face efectul mai repede! Mai am ptr.2 zile din picături,după aceea o săptămână pauza!Ma bucur ptr.ca,am început să înghit mult mai usor!! Va rog din suflet nu ma lăsați!! Probabil ca;a dizolvat din noduli! Va rog mult,nu ma condamnați! Va multumesc din suflet si ma rog ptr.toti! Cu respect Maria H

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu