vineri, 20 august 2021

AM VĂZUT PUNEREA ÎN RACLĂ , A SFÂNTULUI ACOPERĂMÂNT AL MAICII DOMNULUI !

 


Astăzi dimineaţă dragii mei, m-a trezit O  Lumina alba orbitor de stralucitoare.
Am deschis ochii şi vedeam în plafonul camerei mele o umbra densă şi mare, umbra care se mişca continuu.
Închid ochii mei, căci eu aşa văd cel mai bine cu ei, şi astfel ,văd  un Cer de noapte albastră catifelată, iar în Cer văd fraţilor, văd cu ochii închişi ,un Pat de lumină albă,orbitor de stralucitoare.
Pe acest pat de Lumină orbitoare, statea întinsă Măicuţa Lui Dumnezeu.
La căpătâiul MAICII  DOMNULUI , de-a drepta Maicii, văd o persoană care este în picioare, nu-i văd Chipul ,dar are în mâinile Sale, PREA  SFÂNT  ACOPERĂMÂNTUL  MAICII  DOMNULUI. 

                           ...

Această persoană dragilor, se apleacă şi aseaza în dreapta Maicii ,Prea Cinstitul Brâu care era mai alb decât Lumina.
Acum ,vedeam cu ochii închişi pe MAICA  DOMNULUI, întinsă pe patul de Lumină albă orbitoare, şi lângă Măicuţa Domnului stralucea orbitor de puternic, Brâul Maicii  îndoit în două .
După ce l-au pus lângă Mâna Maicii , totul strălucea cât 10  Sori albi la un loc. 
Totul a durat doar câteva clipe dragilor,după care a disparut ca si prin topire.
Nu am cuvinte dragii mei, ca să mulţumesc Lui Dumnezeu şi Maicii Domnului,pentru toate aceste MINUNI  dumnezeiesti.
Dar cu mare dragoste sufletească fratilor, le împărtăşesc şi vouă, pentru ca şi voi să cunoaşteţi toate acestea, c-au fost şi sunt adevărate. 
Să ne închinăm fratilor, MAICII  LUI  DUMNEZEU şi să-i aducem prinos de mulţumire si de dragoste sufleteasca, în Rugăciunile noastre.
Dar iata cand sarabatorim noi PUNEREA in Racla a Braului Maicii Lui Dumnezeu :

Punerea in racla a braului Maicii Domnului

Icoana Asezarea Racla Braul Maicii DomnuluiBiserica Ortodoxa cinsteste Punerea in racla a braului Maicii Domnului in fiecare an pe 31 august.

Conform traditiei, Sfantul Apostol Toma, care nu a fost prezent la inmormantarea Maicii Domnului, primeste Sfantul Brau ca dovada a invierii si inaltarii Fecioarei Maria cu trupul la cer. Braul a fost tesut de Maica Domnului din par de camila. Pana in secolul al IV-lea, acesta a fost pastrat cu mare cinste in cetatea Iersualimului, pana cand Arcadie, il va duce la Constantinopol in anul 395.

Fiul imparatului Teodosie cel Mare, Arcadie, luand Sfantul brau al Presfintitei Nascatoare de Dumnezeu Fecioara din Ierusalim, fiind acolo pastrat cu mare cinste si sfintenie alaturi de cinstita ei haina de o credincioasa, il duce la Constantinopol unde il va aseza intr-un sicriu luminat, caruia ii da denumirea de sfanta racla.

Trecand astfel circa patru veacuri, acea racla este deschisa de imparatul Leon cel intelept, pentru sotia sa, Zoe, femeie chinuita de un duh necurat. Prin vedenie dumnezeiasca aceasta ii cere imparatului sa deschida racla, pentru ca sfantul brau sa fie pus pentru ea pentru a se lecui.

Imparatul, sarutand braul sfant si punandu-l peste imparateasa prin mana patriarhului din acele timpuri, o minune avu loc, iar imparateasa scapa de indata de acea boala. Toti cei prezenti incepura a il slavi pe bunul Dumnezeu, pe Mantuitorul Iisus Hristos, aducand cuvinte de multumire Preacuratei Fecioare Maria. Mai apoi, acestia vor pune sfantul brau in sicriul luminat.

Tot in aceasta zi, Biserica Ortodoxa ii praznuieste si pe Sfantii Mucenici Andrei, Iraclie, Faust si Mina.

                                  Cu dragoste,

                                                     Maria.

7 comentarii:

  1. Zicea cineva pe aici în trecut că în 2026 cade un asteroid pe pământ și face ravagii.E adevărat?De unde știe?

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce mi-aș dori și eu să iau Sf.Impartasanie ,nu am mai luat-o din 2013.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dumnezeu sa va ajute si sa incercati sa luati cat se mai poate.
      Urmariti filmele "Inger rus - Otroc Veaceslav" si "Sarea pamantului". Vor fi vremurile din urma si nu se va mai putea sa va impartasiti cu Prea Sfant Sangele lui Iisus dupa ce va spovediti. Va exista o singura biserica condusa de Antihrist si atunci nu va mai trebui sa mergeti la Biserica.

      Ștergere
  3. Cine citeste Acatistul Maicii Domnului,stie ca are o putere foarte mare asupra celor care cred cu adevarat in putetea Maicii Lui Dumnezeu.Stiu de la mama si femeile din sat,ca purtau brau cand lucrau sau aveau dureri de spate,ca braul are o putete foarte mare de vindecare ca a fost tesut chiar de Maica Domnului,in cele trei culori ca steagul Romaniei.Nu mai stiu daca si in zilele noastre in Moldova se mai poarta brau,in semn de respect pentru Maica Domnului,si ajutorul Ei,asupra femeilor.

    RăspundețiȘtergere
  4. d-na Maria sigur ca aveti acces la viziuni din asa cum spun orientalii AkASHA=loc unde sunt adunate toate informatiile din universuri-totusi d-stra nu aveti informatii precise despre evenimente-eu cred ca viata trebuie sa fie extrem de curata a aceluia care este vizionar-ma refer la sfintii care au proorocit

    RăspundețiȘtergere