luni, 9 august 2021

CALIFORNIA ! CUMPLIT S- A ADEVERIT ! INCENDII URIASE !

                                                              Dragii mei,


Scriam in urma cu 5 zile, ca vom auzi de Incendii uriase in CALIFORNIA. Mai precis ca va arde din temelii un sat sau un orasel.

Iata articolul meu:

CALIFORNIA ! URMEAZA NOI INCENDII IN CALIFORNIA !

                                                          August 2021,ora 6,45 


                                     Dragii mei,


Tot astazi dimineata,am auzit un glas care spunea ceva despre CALIFORNIA,posibil despre un sat din California.

.
Glasul spunea asa:

"Au izbucnit incendii in California!
Au izbucnit Incendii, intr-un sat din California!"
Dragii mei, din pacate,vom auzi din nou de California ,si nu va fi bine deloc.
CALIFORNIA se va confrunta din nou,din pacate,cu INCENDII dezastruoase.
Sa nadajduim insa,ca oamenii vor fi salvati din calea infernului.
Cu dragoste,Maria.

Iata si ce se intampla acum in CALIFORNIA :


Incendii în California: Al doilea cel mai mare incendiu din ...


acum 5 ore — Denumit ''Dixie Fire'', incendiul care arde la nord-est de San Francisco s-a extins pe circa 200.000 de hectare de la aproximativ 110.000 de ...

Incendiile din California continuă să facă ravagii. Un oraş istoric a ars din temelii

Incendiile din California continuă să facă ravagii. Un oraş istoric a ars din temelii

Autor: Georgiana Oprea

07.08.2021, 11:15 2309

Unul dintre cele mai mari incendii din istoria Californiei continuă să facă ravagii. Un oraş istoric a ars din temelii. Orăşelul Greenville a fost lovit de „Dixie”, al treilea cel mai puternic şi mai întins incendiu din istoria Californiei.

Incendiul „Dixie” a distrus peste 100 de mii de hectare, iar meteorologii avertizează că situaţia se va agrava din cauza caniculei şi a secetei.

Aproape 5.000 de pompieri luptă cu incendiul. Până în prezent, doar 35% din suprafaţă este ţinută sub control.

Flăcările au distrus locuinţe şi clădiri administrative din centrul istoric al orăşelului Greenville, în doar câteva ore.

Cei 1.000 de locuitori din Greenville au fost evacuaţi la începutul săptămânii.

Greenville este un orăşel din Indian Valley, ce datează din perioada cunoscută drept „Goana după aur”, de la mijlocul anilor 1800.

„Am pierdut totul”, a spus Jose Garcia, în vârstă de 34 de ani, pentru „New York Times”, care şi-a evacuat familia, însă a rămas alături de tatăl său, Juvenal Garcia, în vârstă de 70 de ani, pentru a doborî copaci, într-o încercare de a opri focul.

„Am încercat să-l apăr (n.r. orăşelul Greenville) până în ultima secundă”, a spus Jose Garcia, care a descris momentul în care şi-a dat seama că are doar câteva minute să îşi pună cei trei câini în maşină şi să adune documentele importante pe care le avea în casă, pe măsură ce incendiul se apropia din ce în ce mai mult: „Focul m-a obligat să plec”.

Casele familiei Garcia au fost distruse de incendiu, la fel ca multe alte clădiri din Greenville.

„Nu cred că o să le reconstruim”, a spus Garcia, care şi-a pierdut în incendiu şi restaurantul pe care îl deţinea.

29 de comentarii:

  1. Pompierii romani laudati in grecia in timp ce in Mehedinti un incendiu a afectat zeci de gospodarii din care doua case au ars complet-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Câțu își dă demisia?! Sau urmează schimbarea?

      Ștergere
  2. Nu e nevoie de voi, paraziti venosi, secaturi morale! Duce-ti-va dracului de unde ati venit!

    RăspundețiȘtergere
  3. https://www.digi24.ro/stiri/externe/sua/dixie-fire-cel-mai-mare-incendiu-din-california-in-2021-isi-genereaza-propria-clima-care-alimenteaza-flacarile-1611333
    Dezastru anuntat din iunie?!
    https://www.agerpres.ro/planeta/2021/06/14/incendii-de-padure-in-california-evacuari-obligatorii-si-autostrazi-inchise--730633

    RăspundețiȘtergere
  4. Intre timp a ajuns cel mai mare incendiu din istoria statului California: https://www.livescience.com/dixie-fire-largest-california-wildfire.html

    RăspundețiȘtergere
  5. https://www.realitatea.net/stiri/actual/avertizare-de-instabilitate-atmosferica-luni-averse-vijelii-si-grindina-in-jumatate-din-tara-harta-zonelor-vizate_6110d69af304ad5b4a2b9f66

    RăspundețiȘtergere
  6. Conform unui Raport ONU ultimii cinci ani au fost cei mai calzi din ultimii 170 de ani din 1850 pina acum temperatura medie globala a crescut cu 1,1 grade,in Kazahstan animalele domestice caii mor de foame din lipsa vegetatiei iar astazi in sudul Italiei sint temperaturi de 48 grade-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Siberia?! devastată de incendii. Focul a cuprins planeta. Anul incendiilor asa cum au prezis de anul trecut samanii bolivieni

    RăspundețiȘtergere
  8. Italienii au botezat Lucifer anticiclonul african care le-a adus astazi temperaturi de 45 de grade,in timp ce in centru-nord al americii in Ilinois bintue Tornade iar in vest FOCURILE iar doua lifturi cu persoane au coborit in subsoluri inundate-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Astazi 3 ani de la manifestatia de la 10 august 2018 iar Iohannis in Noiembrie 2018 decora pe cel de la Ministerul de interne care a condus atunci operatiunea prin care a dus la instaurarea actualei PUTERI a DICTATORului prin repetentul Citu in Romania lui Educata de tot Risu-Plinsu,asta ca sa nu spun ca este Ne-nasuta de 6 ani ca Avortata in ciuda dublarii datoriei externe cu cel mai mic numar de angajati la firme de 4 milioane,ceilati paramerii ii gasiti in presa de Cluj doar Inflatia in crestere record-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce se fac ca nu stiu autoritatile romane e ca la manifestatia din 10 august 2018 au participat si ambasadori de la Bucuresti ai unor tari straine si motivele pentru care organizatorii 'Diasporei' care au solicitat organizarea s-au retras cererea de organizatori cu o saptamina inaintea evenimentului.
    Atunci are dreptate europarlamentarul roman Terhes care spunea ca a fost o comanda a celor de la Bruxell dar si cei de la Guern care spuneau ca erau amenintati inainte de incendiul de la COLECTIV ca l-i se pregateste ceva.-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. În ziua de 11 August 2021, la ora 12:31:21 (ora locală a României), s-a produs în ZONA SEISMICA VRANCEA, BUZAU un cutremur puternic cu magnitudinea ml 4.2, la adâncimea de 134km. In final a venit și cutremurul a anunțat de burculet, insa cel mult așteptat nu a venit încă...

      Ștergere
  11. Pai nu mai putem de hamercani,da cu grecii cum ramane?Am trimis doar cinci masini cu o suta de pompieri.In Hafganistan, de ce am trimis mii ani de zile si ranitilor si familiilor lor nu li_i sa facut dreptate?Kosta statul de drepti prea mult?Pa.pa..

    RăspundețiȘtergere
  12. Alin Stanciu din Danemarca acum pe Tv;
    ''Am venit atunci in tara din Danemarca cu sperantte pentru manifestatia din 10 August 2018,cind am vazut cine s-au cocotat si au fructificat manifestatia mi-am dat seama ca AM PARTICIPAT la o Mare MANIPULARE''-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anul presedintelui sau anul premierului!? Ce președinte mai urmează să se ducă!?

      Ștergere
  13. Terhes europarlamentar;''Vor putea liberalii care l-au Tradat pe Orban, care i-a adus la putere,sa-i reprezinte pe romani in fata strainilor'??=craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da de unde. Acum a iesit la iveala si faptul că-câțu a facut pârnaie prin sua că a fost prins conducand masina beat. Dupa cum conduce romania nu cred ca s-a trezit de atunci din betivaneala. S-au poate ca este treaz dar la el nu se cunoaste când este beat sau treaz . Din ciclul romania pas cu pas etilic, parnaistii ajung premieri la noi. Ceva normal mai ales că dupa '89 toti ratatii si escrocii au venit la noi cu titluri de conti , printi etc si au jefuit romania apoi au intins-o englezeste cu sprijinul serviciilor romane patriote bineinteles.

      Ștergere
  14. În ziua de 10 August 2021 la ora 19:27:39 (ora locală a României) s-a produs în EAST OF THE KURIL ISLANDS un cutremur puternic cu magnitudinea mb 5.3, la adâncimea de 10km.
    Urmează inca un cutremur puternic

    RăspundețiȘtergere
  15. Au spus azi si ca august e mai fierbinte ca iulie ,acest lucru l-ati spus si s-a adeverit.

    RăspundețiȘtergere

  16. În Grecia mor oameni arși de vii, japonezii mor din cauza caniculei, la italieni ninge la 3000 de metri, la Cercul Polar de Nord sunt 34 de grade Celsius (Suedia arde!), Europa e din ce în ce mai mult lovită de tornade, în România inundațiile/vijeliile și dezastrul creat de ele nu încetează! Doamne ajută-ne ! 🙏🏻
    Doamne iartă-ne și ne miluiește că suntem păcătoși!

    RăspundețiȘtergere
  17. 😂 ȘAPTE COMENTARII = craciun ????

    RăspundețiȘtergere
  18. Stie cineva pe aici, pe simplu, dif. dintre gen si sex ;care este exact, fix, capcana ?
    ( Untoldisti, nu va temeti, sant cuochii pe voi )

    RăspundețiȘtergere
  19. Citu-Mitu zis de prieteni' Drogatul' a recunoscut acum pe TVR in direct ca a fost prins 'baut' la volan si a platit amenda in SUA.
    Dar ce nu stiu romanii e ca in SUA pentru conducere sub influenta drogurilor e aceiasi amenda ca si pentru alcoolul taxat ca si Drog,deci ei nu fac diferenta dar numai pentru asta 'Drogatul'repetent ar trebui sa-si dea DEMISIA.-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  20. Focul se extinde?! Eoliana incendiată_

    RăspundețiȘtergere
  21. Puterea s-a mutat în China și se va muta în India în următorii ani.
    Urmează o criză economică sau financiară care ar afecta economia globală?!

    RăspundețiȘtergere
  22. Sa ne apere Dumnezeu și Maica Domnului De asa dezastre doamna Maria.
    Bunul Dumnezeu sa le dea putere acelor care sunt in suferinta indiferent unde se afla.
    Toti avem suflet si ma gandesc cat de rau le este.
    Bunul Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți.😭

    RăspundețiȘtergere
  23. S-au adeverit mai multe prezise aici : Tsunami urmeaza 4 august, ,,Un puternic seism cu magnitudinea 7,1 potrivit Institutului de geologie al SUA s-a produs miercuri la ora 17.46 GMT (joi, 01.46 ora locală) în apropierea coastelor filipineze, informează Agerpres, citând Reuters. Cutremurul a determinat Sistemul de avertizare al SUA să lanseze o alertă de tsunami.
    ,, O explozie uriasa 5 august , explozie astazi la uzina Tohan din Brasov.

    RăspundețiȘtergere
  24. Record de temperatura astazi de 48,7 grade in sudul Italiei cei care au botezat anticiclonul african vinovat Lucifer.-craciun.

    RăspundețiȘtergere