vineri, 27 august 2021

DOAMNA MARIA HANDIC ne roaga,ca s-o ajutam sa-si cumpere reteta medicala! La RMN i-au fost gasite mici tumori tiroidiene !

 


                                      Prieteni dragi, 

Iata,mesajul ingrijorator foarte ,de azi 27 aug.2021,al dnei MARIA HANDIC,l-am preluat de pe fb:Maria Handic

Oameni buni,Va rog frumos,nu reusesc ssa-mi cumpăr reteta!! S-au adunat foarte puțini bani! Va rog frumos,cine poate,sa ma ajute! Bunul Dumnezeu sa va binecuvinteze! Cu respect Maria H

Mi/a scris dna MARIA HANDIC si chiar am vorbit cu dansa la telefon, si cu lacrimi in ochi m-a rugat ca sa public din nou rugamintea ei, deoarece, medicul i-a dat o reteta si costa mult,nu are bani ca sa o cumpere.

Eu cu mult drag am publicat rugamnintea sa, si cine poate dragilor ,cine are mila si inima buna,o poate ajuta asa precum vedeti in articolul de sub mesajul dnei Handic,care l-am preluat de pe pagina mea de facebok, acolo a scris dna Handic.

Va multumesc din toata inima prieteni,si sa fiti siguri ca Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului o sa va daruiasca inzecit fata de cat veti darui voi pentru dna Handic si nu numai. 

Iata Prieteni dragi cu suflet bun si cu inima mare,iata cum o putem ajuta pe dna MARIA HANDIC:

Maria dragă,Nu stiu daca am postat bine! Acum postez ,unde scrieExplozie uriașă! Imi ieste tare rusine ca,apelez din nou la bunăvoința acelora care,mi-ati ajutat! Bunutul Dumnezeu sa va întoarcă INSUTIT! Am cumparat numai un medicament din trepte.ca mi-a spus de-al,ca isi face efectul mai repede! Mai am ptr.2 zile din picături,după aceea o săptămână pauza!Ma bucur ptr.ca,am început să înghit mult mai usor!! Va rog din suflet nu ma lăsați!! Probabil ca;a dizolvat din noduli! Va rog mult,nu ma condamnați! Va multumesc din suflet si ma rog ptr.toti! Cu respect Maria H

3 comentarii:

  1. Mesaj Divin - Domnul Dumnezeu ne porunceste catre copii creatiei Lui sa nu ne lasam influentati de fiinte malefice precum Reptilienii din Draco care sint in legatura cu masoneria, care ne este alaturi Ashtar si alte fiinte de lumină pentru a găsii echilibrul in buna armonie cu Sfântul Duh,caci planeta Pamant este in dezechilibru si oamenii sint dezorientati asupra faptele lor care le intuneca mintile si umbla in nestire.De aceea trebuie de a ne apara de un dusman invizibil pentru a nu ne lasa coplesiti si sa cerem ajutorul cind sintem in dificultate de la Bunul Dumnezeu si sfinta Treime. Trimiteti acest mesaj pentru toti copii lui Dumnezeu pentru as găsii linistea sufleteasca.

    RăspundețiȘtergere
  2. În ziua de 27 August 2021 la ora 05:30:22 (ora locală a României) s-a produs în ZONA SEISMICA VRANCEA, VRANCEA un cutremur slab cu magnitudinea ml 3.2, la adâncimea de 121km.

    RăspundețiȘtergere
  3. Iran, Rusia şi China pregătesc exerciţii militare în Golful Persic-craciunul

    RăspundețiȘtergere