vineri, 27 august 2021

ARDEALUL ! MINUNILE SUNT PROGRAMATE ÎN ARDEALUL URMĂTOR ,DIMITRIE !

 

                                                         Dragii mei,

Astazi in timp ce scriam aici pe Blog,
aud un glas care vine din Cerul sfant ,si care, spune ceva ca un anunţ. Citez :


             "Acum ,toţi oamenii minune !
      MINUNILE  sunt programate în Ardealul următor ,Dimitrie !"


Clipă în care, văd cu ochii închişi un Cer de noapte albastra, iar în camera mea, asa ca sub plafon, văd un nor alb-albastru stralucitor foarte, un nor pe care scria cu litere ca de Soare, litere ce sfârăiau precum uleiul încins în care picuram apă, asa ca in  citatul de mai jos :

                      "ARDEALUL !
        Acum,toţi oamenii  minune.
            Minunile sunt programate  în Ardealul următor, Dimitrie !"
Dragii mei, cu siguranta si fara niciun dubiu,vom avea parte de un al ARDEAL divin,dar numai dupa ce ARDEALUL ne va fi luat si apoi redat din nou Romaniei sfinte. Va spun aceasta ,deoarece ,ARDEALUL de-acum va fi rupt de inima ROMANIEI sfinte.
Peste doar câteva minute, aud din nou alt glas care spune ceva uimitor :
                     "Suntem purtaţi !
         Suntem purtaţi ca minerii !
         Suntem purtaţi ca MINUNEA cea dintâi, cea din veac
ascunsă !"

Dragii mei, eu nu ştiu şi nici nu am voie a tâlcui toate aceste Cuvinte Divine !
Ceea ce ştiu însă, este a le scrie după PORUNCA  LUI  DUMNEZEU, exact aşa cum îmi sunt ele descoperite mie, roabei Sale.
Dar fiecare dintre voi, după dragostea si Credinţa din sufletul vostru, puteţi să daţi sens CUVINTELOR trimise de BUNUL  DUMNEZEU , pentru noi Fiii Sai !
Sunt sigură că, acestea ne vor îndruma în viaţa noastră,pas cu pas, spre SCARA ce duce în ÎMPĂRĂŢIA  CERURILOR, şi pe care fiecare vom urca,dar numai după mulţimea faptelor noastre bune şi după CREDINŢA sufletului fiecăruia dintre noi !
Dar iata care este MINUNEA cea dintâi, cea din veac ascunsă :

Taina cea din veac ascunsă

Episcop Melchisedec Ștefănescu

Noi pomenim și serbăm acum, cu cucernicie, acea zi unică în curgerea timpului, acel moment mare, când s-a săvârșit taina cea mare a Bunei Vestiri. Dumnezeu în trup, nu numai prin cuvânt, ci și prin puterea Celui de Sus, a fost adus de Arhanghelul Gavriil pe pământ, S-a ascuns în inimă curată și S-a pecetluit în pântecele pururea feciorelnic al Preabinecuvântatei Marii, prin umila ei tăcere. După aceea, această taină, „ascunsă din veacuri și din neamuri” (Coloseni 1, 26) s-a prefăcut în slavă pentru toată lumea: însă cu toate acestea ea rămâne și acum o taină.

„Mare este taina creștinătății: Dumnezeu S-a arătat în trup”. S-au mirat, fără îndoială de această taină și cei din ceruri, când ea a fost descoperită acolo, atunci când Iisus Hristos, Care a înviat și S-a înălțat ca să stea de-a dreapta lui Dumnezeu Tatăl, S-a arătat îngerilor, într-o slavă de Dumnezeu-Om, pe care ei nu o văzuseră. Mirarea cerească, precum și toate cele cerești, au fost prea frumoase. S-au mirat îngerii de taina și de slava Dumnezeu-Omului. Dar nu s-au tulburat, ci întrebau: Cine este acest Împărat al slavei? Îngerii nu ispiteau și nu se îndoiau. Ei doreau să știe pentru ca să se cucernicească. Și înainte de a li se da răspunsul la întrebarea lor, ei L-au primit ca pre Împăratul slavei. Pentru că și strigau: „Ridicați, căpetenii, porțile voastre și vă ridicați porțile cele veșnice și va întră Împăratul slavei” (Psalmi 23, 7-8). Cu cât ei văd o taină mai neajunsă, cu atât o află mai vrednică de Dumnezeu Cel neajuns, cu atât mai mult se cucernicesc, cu atât mai mult slăvesc pe Dumnezeu, cu atâta mai mult se luminează de slava lui și sunt fericiți. Acolo, știința și slava nu se contrazic și nu pizmuiesc taina, iar taina înmulțește slava și lumina, până la nemărginit.

Dar pământul primește oare minunata taină a lui Dumnezeu în trup – pământul, pentru care special această taină, s-a aflat, s-a întrebuințat, s-a ascuns și s-a descoperit, s-a coborât și s-a înălțat, s-a prădat defăimării și s-a preaslăvit?

„Și cu adevărat, mare este taina dreptei credințe; Dumnezeu S-a arătat în trup, S-a îndreptat în Duhul, a fost văzut de îngeri, S-a propovăduit între neamuri, a fost crezut în lume, S-a înălțat întru slavă.” (1 Timotei 3, 16)

Episcop Melchisedec Ștefănescu, Cuvinte din cuvânt. Omilii inedite, Editura Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului, 2011


         Cu dragoste , MARIA.

10 comentarii:

  1. Revenirea talibanilor la putere crește cererea de armament rusesc. Rusia va livra arme și elicoptere țărilor vecine cu Afganistanul-craciunu

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa este craciunu vecinii Afghanistanului văzând că au venit la putere talibanii s-au gândit să treacă de la praștie la pușcă. Cât despre Iran sau Pakistanul putere nucleară au și făcut pe ei de frică.

    RăspundețiȘtergere
  3. Razboaiele chiar nu isi au rostul! Este loc pentru toata lumea pe lumea asta. Nici 10% din suprafata locuibila a Terrei nu este ocupata. Ar trebui sa nu mai fie razboaie. Nu aduc nimic bun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. https://www.facebook.com/iovamspus/videos/426693608745040

      Ștergere
  4. Asa este 23,53 ca spun ei ca nu mai este loc și e prea multa lume?
    La noi sunt sate,comuni nelocuite,case goale,sa fim seriosi ca nu numai la noi.
    Războiul porneste cu acordul Marilor Puteri
    Uita in schimb ca cel care deține puterea suprema este Dumnezeu.
    Cu mult drag tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Poate fi vb de canonizarea lui Arsenie Boca etc..

    RăspundețiȘtergere
  6. https://www.facebook.com/iovamspus/videos/426693608745040

    RăspundețiȘtergere
  7. Niciodată Ardealul nu va fi desprins de România. Nu înțeleg de ce se încearcă sa se creeze panica pe toate căile : cutremur, extraterestrii, război etc.
    De cine este plătită aceasta campanie de a înfricoșa poporul român?
    Ce interes au acestia sa sperie cetățenii țării noastre?
    Credeți ca este corect si cinstit față de Dumnezeu sa se întâmple acestea?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 16.49 asa se hranesc puterile intunericului, cu frica si teroare, cu umilinta si supunere din teama.

      Ștergere
  8. În ziua de 28 August 2021, la ora 14:20:44 (ora locală a României), s-a produs în STRAIT OF GIBRALTAR un cutremur puternic cu magnitudinea mb 5.1, la adâncimea de 10km. Urmează încă unul la fel de puternic in următoarea zile_

    RăspundețiȘtergere