luni, 30 august 2021

SFANTA TROITA A MAICII LUI DUMNEZEU,IMBRACATA IN HAINE DE MARE SARBATOARE !

 


                                                         Prieteni dragi,

A venit momentul ca sa ne bucuram cu totii,a venit momentul ca sa fim fericiti sufleteste! Iata dragilor frumusetile divine la care am contribuit cu totii, iata cum stralucesc in BUCURIA sfanta a MAICII LUI DUMNEZEU si a PRUNCUTULUI Iisus Hristos.
Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa va ocroteasca dragilor,impreuna cu toti cei dragi si scumpi ai inimii voastre,si sa va daruiasca sanatate,bucurii si mantuire !
..
.

Avem o problema cu acoperisul,deoarece ,este facut dintr-un material usor,din plastic,si ploua inauntru cand ploua mai tare.Ar trebui sa-l schimbam,sa punem Lindab ,iar pe mijlocul acoperisului metalic vom pune si o Sfanta Cruce inalta de 1 metru,facuta din fier forjat,pe care vom pune beculete electrice,ca sa se vada si noaptea de la distanta.
Daca doriti ca sa realizam impreuna si acest minunat si binecuvantat lucru,o puteti face asa ca pana acum.
GHIORGHIU MARIA
Tecuci.
Telefon unic cu publicul, la care raspund doar eu

:0747226236 !

RAIFFEISEN BANK :
Cod IBAN:
RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307 !.
                      
Imi doresc din tot sufletul ,ca sa va bucurati si sa fiti fericiti cu totii, cei care,ati pus o caramida sau mai multe la ridicarea Sfintei Troite a MAICII LUI DUMNEZEU. Din zori si pana in noapte,multi trecatori,multi credinciosi ,batrani,tineri si copii,se opresc cateva clipe in fata Sfintei Troite, fac semnul Sfintei Cruci si inchina pana la pamant. Sunt zeci de suflete zilnic! Primesc din partea unor credinciosi cuvinte de suflet,cuvinte de iubire si de apreciere,pentru faptul ca, am facut un Lucru divin,un Lucru minunat de care aveau atata nevoie in acest loc pe care au inceput sa-l iubeasca,sa-l divinizeze. Chiar daca oamenii sunt pe bicicleta,se opresc o clipa si cu smerenie se dau jos si se inchina;chiar daca au bagaje, le pun jos si se inchina;iar daca trec cu masina si au acea flacara vie a Credintei incetinesc sau chiar se opresc si se inchina cu dragoste pana la pamant.                       
.
  Prieteni dragi, sunteti ctitori ai acestei Sfinte Troite a Maicii Lui Dumnezeu,aleasa chiar de MAICA DOMNULUI  pentru a fi ridicata intr-un anume loc, si sa arate, asa cum arata acum. Fiecare dintre voi ati ajutat la infaptuirea dorintei MAICII LUI DUMNEZEU ,iar rasplata dragilor se revarsa si se va revarsa vesnic asupra voastra si a celor dragi inimii voastre.

Bucurati-va ,ca multe suflete isi gasesc alinare in clipa in care fac plecaciuni pana la pamant in fata Sfintei Troite a Maicii Lui Dumnezeu!

Bucurati-va , ca sunt suflete cu fierbinte Credinta,care se opresc sa aprinda o lumanare si s-o puna in fata usii Sfintei Troite sau lasa chiar si cate o floare dupa ce o strang cu lacrimi fierbinti la pieptul lor.
Bucurati-va ,ca sunt si suflete care -mi bat in poarta, rugandu-ma sa le deschid usa Sfintei Troite ca sa se inchine;ca sa atinga Sfanta Cruce pe care sta rastignit Domnul si Mantuitorul nostru IISUS HRISTOS;ca sa atinga pe MAICA LUI DUMNEZEU cu PRUNCUTUL Iisus Hristos in brate;ca sa atinga Duhul Cel Prea Sfant din varful Sfintei Cruci;ca sa atinga pe Sfintii Voievozi Mihail si Gavriil;ca sa atinga Heruvimul de deasupra MAICII LUI DUMNEZEU,si nu in ultimul rand,ca sa atinga pamantul sfant din interiorul Sfintei Troite si sa puna o floare in vaza si un Pomelnic in locul special facut in Sfanta Cruce. Aici,le va citi Maica Lui Dumnezeu,Fiului Ei Iisus Hristos,le va citi Ceata de Ingeri din Cerul Sfant,ca doar este alegerea IMPARATESEI CERULUI ,Pururea Prea Curata Fecioara Maria,Nascatoarea de Dumnezeu,ca aceasta TROITA SFANTA sa existe in acest loc,sa arate in acest fel cum arata acum ,dar si in acest timp pe care -l traim.
Prieteni daca doriti si voi ca sa puneti o floare in Sfanta Troita,un POMELNIC de vii sau pentru cei adormiti, stiti deja cum trebuie sa procedati;adica,exact ca la ridicarea Sfintei Troite. Telefonul meu,unicul meu numar de telefon pentru voi cititorii si prietenii mei,este acelasi:0747226236 . La acest numar de telefon unic,raspund doar eu si nimeni altcineva.Sa fiti binecuvantati dragii mei, sa fiti fericiti,sa fiti si sa ramaneti tari in Credinta,ca numele vostru si a celor dragi voua,este scris in CARTEA - POMUL VIETII din CERUL SFANT.
Cu dragoste si cu multumire,Maria!

5 comentarii:

 1. Ma rog la BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să-mi ajute sa vin din nou la dv.
  Abia astept sa vin sa ma închin la Troita Sf.
  Va pup

  RăspundețiȘtergere
 2. Furtunile solare geomagnetice ataca pamantul!? Iar oculta mondiala folosește bomba sonica

  RăspundețiȘtergere
 3. Lucian Bode anunță că România e pregătită să primească migranți din Afganistan și, fără să consulte opinia publică,spune că își va asuma în numele României această poziție și la Bruxelles!
  Dragi conducători ai țării,
  Nu vă aventurați pe această cale fără ieșire și nu importați conflictele pe care nu România le-a provocat!
  Ocupați-vă de țară, unde românii nu mai fac față scumpirilor și renunțați la aranjamentele stupide care îi vor aduce României doar probleme și costuri pe care nu o să fiți în stare să le gestionați!

  RăspundețiȘtergere