miercuri, 18 august 2021

MAICA DOMNULUI CU PRUNCUL IISUS IN BRATE, IN INIMA ROMANIEI SFINTE !

 

.
17 August 2021,ora 23,49 !

Dragii mei, 

In aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe Blog, vad la un moment dat inspre Rasarit,vad in aer HARTA ROMANIEI sfinte,asa ca in imaginea de mai jos:
Harta Romaniei era impartita in trei parti de sus in jos: prima parte cea vestica era asa precum o vedem, a doua parte ,cea Estica era tot la fel precum este pe Harta, iar a treia si cea din urma parte,era la mijlocul Hartii Romaniei sfinte.
De sus in jos, mijlocul Romaniei sfinte arata precum fagurele de miere la culoare.Iar chiar in mijloc, statea ca pe un Tron Imparatesc Insusi Maica Lui Dumnezeu cu Pruncutul Iisus in brate.

.
Maicuta Domnului ,Imparateasa Cerului si a Pamantului se bucura cu Fiul Său Prea Iubit,in inima Romaniei sfinte.
Prieteni dragi, stim cu totii ca Romania este de foarte multi ani, GRADINA MAICII DOMNULUI dar si Viitorul al Doilea Nou Ierusalim.
S-au apropiat vremurile si vremile ! Toate se vor implini asa precum este scris!
Sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului,ca sa aiba mila de noi si sa ne ierte pentru toate cate am gresit cu voie sau fara de voie.
Cu dragoste,Maria.



3 comentarii:

  1. Doamne Ajuta doamna Maria
    Ma uitam aseară la tv.un student a avut o cuvântare despre poporul roman a îndemnat la credința și unitate,păstrarea valorilor naționale și să ne luăm tara înapoi.
    Am plâns și am mulțumit lui Dumnezeu ca mai sunt tineri care vad ADEVARUL și credința.
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți doamna Maria
    Va pup si multa sanatate va doresc.💐🥰💐

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne Iisuse Hristoase si Măicuța Domnului jută-ne pe toți copiii Tăi!Amin!

    RăspundețiȘtergere
  3. MAICUTA SFANTA,MAMA noastra a tuturor,tie vin sa iti cer ajutor,roagate la FIUL TAU IISUS HRISTOS,sa ne ierte pe noi pacatosii acestei tari,cu totii am gresit cand de rau am vorbit ca tara noastra este cea mai rea de pe pamant,am uitat ca ea este numita Gradina Maicii Domnului de intreaga lume,si minunile incep sa fie si mai multe in fiecare zi,ca tara este aleasa de Divinitate sa fie Sfanta.Am auzit ca multe persoane din tara,nu doresc functii importante,nu doresc sa devina foarte bogati,sau foarte apreciati,de semenii lor,ei doresc numai Divinitatea sa stie de puterea lor,ei isi doresc numai sanatate si sa lucreze numai pentru dreptate si adevar,si tot ce este rau sa distruga cu puterea Divina,si toata tara sa se inchine la IISUS HRISTOS.

    RăspundețiȘtergere