sâmbătă, 21 august 2021

PLANETA PAMANT ÎNCONJURATA DE GHETARII CARE SE TOPESC ? SAU ESTE VORBA DE O ALTA PLANETA ???

 


                                              Dragii mei,

Astazi dimineata,m-a trezit o lumina alba si orbitor de stralucitoare, si astfel ,vad o PLANETA albastra,asemanatoare PLANETEI PĂMANT, PLANETA care era inconjurata,scufundata pana la jumatate in nori albi si densi ,ca intr-o baie de zapada sau de ghetari care se topesc.


pamant
Imagini pentru GHETARI.

Aceasta PLANETA albastra, scufundata in nori albi si densi foarte stralucitori,se invartea incontinuu de la stanga la dreapta ,asa precum se invart acele de ceasornic.
PRIETENI dragi, inchipuiti-va o PLANETA albastra, asemanatoare foarte cu TERRA,care ar fi scufundata pana la jumatate in nori albi si densi,multi foarte, sau, posibil ghetarii topiti si care ,se invarte de la stanga la dreapta ,fara a conteni vreo clipă.
Ce este sau ce va fi cu certitudine,eu nu cunosc. Dar cu siguranta DUMNEZEU ne va descoperi in timp si aceasta TAINA a SA ! 
                                  Cu dragoste,Maria.

4 comentarii:

  1. Acum doua zile a plouat prima data in Groenlanda ducind la topirea accelerata a trilioane de tone de gheata .
    Se intimpla mult mai repede decit in cele mai negre estimari,incalzirea globala a topit 29 de trilioane de tone de gheata si cresterea oceanului planetar cu 20 cm dar si inceperea deplasarii polilor din cauza ca la polul nord incalzirea ,topirea ghetii e mult mai intensa decit la polul Sud si duce la Dezechilibru climatic din emisfera nordica cu incendii in jurul Mediteranei,SUA si Siberia de Vest=Yakutia.
    Asta ar fi explicatia si efectul ploii din Groenlada polul nord se deplaseaza in sens opus spre Kamchiaka ruseassca,desi viziunea e simbolica si da de gindit-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Maria, am vazut si eu aceasta planeta in timp ce dormeam, doar ca nu se invartea. Era foarte frumoasa asa cum ai descris-o. Nu am stiut cum interpretez acest vis.Poate ca vom fi dusi acolo dupa ce murim?

    RăspundețiȘtergere
  3. Un pământ nou,pregătit de la Dumnezeu pentru cei buni și credincioși.
    Cum spune Mântuitorul,ca va căreia un pământ nou si pe cei buni îi va muta din locul care suntem acum in alt loc.
    Doamna Maria mari sunt tainile Domnului si Mântuitorului Nostru Scump si DRAG Sufletelor Noastre.
    Sau va veni o era de glaciatiune?
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți

    RăspundețiȘtergere
  4. Un alt pamant fizic nu va fi ci noua situatie.
    Cel fizic cu o mare litorala lipsa si un cer nou prin diferenta mica de unghi al axei de rotatie fata de cel de acum.

    Din Iex.39 trebiia inteles ca nu dispare planeta.

    Albastru reprezinta iubirea iar daca e in ton deschis ca cerul srnin reprezinta aspectele mercuriene din adtrologie cu detasarea in centru si alte calitati cum ar fi simtul colectiv si vorbirea auspicioasa.

    Se poate referi si la viitoarea situatie fericita planetara si la faptul ca planeta va fi perceputa ca ceva viu dincolo de partea ei fizica ca o parte din manifestarea divina care da unele binecuvntari.

    RăspundețiȘtergere