luni, 16 august 2021

DUMNEZEU TATAL SE VESELESTE !

                                                   15 August 2021,ora 4,18 !


                                  Dragii mei, 


In aceasta dimineata in zori de zi, ma trezeste o lumina alba si stralucitoare foarte,lumina ce-mi lumineaza Cerul ca un amurg, doar o parte a Cerului care era deasupra mea, si astfel, am in fața ochilor inchisi,un nor mai mare bleu senin,nor ce tinea in mijlocul lui ,un alt nor alb ,dens si orbitor de stralucitor.

Aici, in norul alb orbitor de stralucitor,sta DUMNEZEU TATAL CEL CERESC care arata exact asa ca in imaginea de mai jos:

DUMNEZEU TATAL CEL CERESC ,avea vesminte albastre,precum norul bleu senin ce inconjura norul alb orbitor..

Doar Chipul TATALUI CERESC era roziu,asa ca in Sfintele Icoane,Mainile Sale erau tot bleu albastre, de la Vesmintele din Lumina albastra.

DUMNEZEU TATAL CEL CERESC doar priveste la norul alb orbitor,in mijlocul caruia se afla, ca acesta s-a si transformat in Apă cristalina,in Apă ca roua diminetii asa stralucea. In acest moment DUMNEZEU TATAL Isi strange palmele Sale căuș si le umple cu Apa cristalina ca roua diminetii. Apoi,Apa din palmele Sale si-o arunca pe Fața Sa,pe Chipil Său dumnezeiesc.

In clipa in care Apa s-a imprastiat pe Chipul Lui Dumnezeu Tatal, Il vad pe DUMNEZEU cum râde,da,râdea asa cum râdem noi, se veselea,Îi placea Apa ce stralucea ca roua diminetii.

DUMNEZEU TATAL se veselea in CERUL SĂU!

Desi era intr-un nor alb orbitor de stralucitor,DUMNEZEU TATAL doar si-a aplecat privirea spre Norul in mijlocul caruia statea,iar acesta s-a transformat in Apa cu stralucire de roua.

Ce pot sa va mai spun dragilor? Stiu ca se spune ca pe DUMNEZEU TATAL nimeni nu-L poate vedea,dar eu va spun ca IL putem vedea,deoarece,numai DUMNEZEU hotaraste cum,cand si cu sa se arate.

Eu L-am vazut de fiecare data,cu CHIP de OM,asa precum suntem noi,asa precum este in SFINTELE ICOANE.

Sa ne veselim si noi dragilor, pentru faptul ca ,ni se ingaduie ca sa vedem asemenea TAINE si MINUNI ,si sa ne rugam cu toata fiinta noastra atat Lui Dumnezeu Tatal,Lui Dumnezeu Fiul si Prea Sfantului Duh,ca sa ne ierte pacatele noastre si sa ne indrepte inima si sufletul pe calea mantuirii.Sa ne rugam si MAICII LUI DUMNEZEU care se roaga pentru noi acolo SUS in CERURI,pentru ca noi sa fim sanatosi si ocrotiti!

                               Cu dragoste,maria.

7 comentarii:

  1. Vor cadea ceva ploi in zilele urmatoare pe pamintul crapat,apa inseamna viata,speranta venita de sus.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. ..Eu L-am vazut de fiecare data,cu CHIP de OM,asa precum suntem noi,asa precum este in SFINTELE ICOANE.. Si eu cred ca asa arata. Si Petrache Lupu cat si altii care l au vazut il descriu la fel de asta il și numeau ,,Moșul,, ,,Dacă îi vom respecta poruncile, vom ține duminica ca zi de odihnă și vom merge la sfânta biserică Moșul ne va da pâine și pace,, spunea Petrache Lupu . In plus chiar in biblie scrie ,,să facem om după chipul și asemanarea Noastră,, deci Dumnezeu asa arată ca un om mai in vârstă . Figura unui om în vârstă cu plete si barba mare albă ca neaua nu este întâmplătoare ea exprimând varsta înaintată care implică înțelepciune și respect. Deși are capacitatea de a își schimba înfățișarea și coexistă în același timp în trei stări diferite bătrân (tată) tânăr (fiu) și imaterial (duh) pe lângă alte capacități , ubicuitate etc imposibile pământenilor nu sunt de acord cu descrierea bisericii prin care Dumnezeu este prezentat ca un abur ceva ce este dar nu este etc.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa va audă Dumnezeu crăciun si sa ne dea ploaie dătătoare de viață.
    La noi a mai plouat dar totusi este secetă.
    Bunul Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți, sa ne bucuram si sa ne veseli o dată cu Tatăl Ceresc.
    Nimic nu este mai mare bucurie pentru mine când văd oameni fericiți.
    Bunul Dumnezeu și Maica Domnului să ne dea bucurie și fericire pentru fiecare.
    O zi frumoasa si binecuvântată va doresc la toata lumea 💐💐

    RăspundețiȘtergere
  4. Tocmai acum a inceput prima ploaie la Sibiu pina diseara spre dimineata vor ajunge norii veniti din vest si in sudul tarii si in rasarit unde de obicei in zilele prea calde se mai imprastie norii daca e prea cald si nu se racoreste atmosfera suficient pentru a putea face condensul picaturilor.
    Dar noaptea e si rece cu sanse mai mare de ploaie exact cum este in mesaj si racirea e produsa si de norul intes si aerul mai rece adus odata cu el.-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stai pe aproape, Crăciun...stai sa vezi, peste Arhitecților a fost doar o stropeala, 10 min. Craciunita 😄

      Ștergere
  5. Da 18,52 pentru ca nu se atinse-se punctul -temperatura de roua-condens egal cu 17 grade, dar acum in noapte da ,ploua serios la Sibiu si va trece si dincolo de Carpati tot noaptea asta cind s-a racorit bine de tot iar norii sint masivi cu fulgere si tunete.
    O sa fie ploua puternic pe arie extinsa si de durata-craciun.

    RăspundețiȘtergere