luni, 23 august 2021

SFINTII DIN CER AU INGENUNCHEAT LA AUZIREA GLASULUI PREOTULUI, CARE CITEA SFANTA SI DUMNEZEIASCA EVANGHELIE, AICI PE PAMANT!

 

                 
           



                              Dragii mei,

Eram la Sfanta Biserica,mai precis ,in Strana alaturi de Dascalul care dadea raspunsurile la Parintele din Sfantul Altar.
Nu o spun spre lauda,dar cânt şi eu în strană, citesc, dau răspunsurile alaturi de dascăl,iar astăzi asta făceam.
Când Parintele citea  Sfanta şi Dumnezeiasca  EVANGHELIE ,nu stiu cum ,dar ochii mi se închid pentru o clipă, şi astfel, vad o mare MINUNE !
Văd un CER ca un amurg, un Cer în care a mai apărut  un alt CER ! Era  un CER senin bleu strălucitor, un CER care îţi aducea multă pace si liniste în suflet. 
În CERUL bleu senin din CERUL ca un amurg ce aparuse de sub Pământ, printr-o rotaţie de la stânga la dreapta a CERULUI bleu din CERUL ca un amurg, se formează  o Masa  rotundă,o Masa bleu ce parea ruptă din CERUL  bleu.
Pe Masa  rotundă bleu senin, a apărut un Soare adevărat, un Soare cu raze precum fagurele de miere. 
Soarele acesta, era acoperământ Mesei rotunde bleu.
În jumătatea din stânga a Mesei rotunde bleu si care avea Soarele pe ea, se aflau mulţi SFINŢI imbracati în vesminte roşii-grena cu albastru, Sfinti care stăteau fraţilor, stateau în genunchi şi cu capul plecat pe Masa rotunda bleu .


Da ! SFINŢII  din CERUL  LUI  DUMNEZEU, stau în genunchi atunci când ,pe Pământ în SFINTELE  BISERICI se citeşte SFÂNTA  şi DUMNEZEIASCA  LITURGHIE.
Sfintii erau smeriţi şi cu capul plecat, iar în jurul lor, era CERUL  ca un amurg, precum şi CERUL  bleu senin care luase forma MESEI  rotunde cu SOARELE  ADEVĂRAT pe ea, ca şi acoperământ.
Am citit  chiar ieri ,undeva într-o CARTE  SFÂNTĂ  folosită de Preoţi la SFANTA  SLUJBĂ : "şi acolo era scris CERURI", iar cineva care folosea CARTEA, a tăiat cu creionul, şi a scris CER !
Greşit ! Nu există numai un singur CER !!! 
Ci sunt mai multe CERURI ! 
Chiar acum ,un glas ce a venit de sus, mi-a spus aşa :
          "Pana la al 9 -lea Cer !"

Rămân şi eu uimită dragilor, cum de SUS îmi este vegheată fiecare clipă cu tot ce fac si cu tot ce spun şi scriu. Ca şi acum, când mi s-a spus : 
"Pana la al 9 -lea Cer !"
Dragii mei, nu vă lipiţi inima şi sufletul vostru de bunurile materiale ,de bani! Acestea folosiţi-le cât să puteţi trăi modest ,iar cu restul, faceţi fapte bune.
Un exemplu extrem de bun,că nu suntem veşnici  , este dispariţia bruscă  a milionarilor si miliardarilor în euro şi-n dolari sau îmbolnăvirea  lor cu boli incurabile.
Şi atunci, mă întreb eu, de ce acesti oameni nu cumpără sănătate şi zile de la DUMNEZEU cu banii lor ???
Si stiti de ce ?Pentru că la DUMNEZEU nimic nu e de vânzare ! La DUMNEZEU toate ne sunt date în DAR, şi în DAR trebuie să le dăm semenilor noştri, aflaţi la necaz şi suferinţă. Suntem trecatori pe acest pamant,viata este foarte scurta si nu stim de la o zi la alta,daca mai apucam ziua de maine.
Asadar,haideti sa ne bucuram de cei dragi noua,haideti sa facem fapte bune,sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine,si nu in ultimul rand, sa nu ne pierdem niciodata Credinta in Bunul Dumnezeu si-n Maicuta Domnului.
                            Cu dragoste , Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu