luni, 23 august 2021

FURTUNI CUMPLITE ? URAGAN?

                                     23 August 2021, ora 15,23 !


                                Dragii mei,


In aceasta dupa amiaza,in timp ce scriam aici pe Blog,vad de parca asa mai fi avut inca un ochi la ceafa,vad inspr Sud- Est, cum se apropie o furtuna groaznica,poate chiar un Uragan. 

Vedeam cum Cerul de zi ,s-a transformat intr-un Cer precum nisipul uscat.

Prin aer dragilor, zburau tot felul de obiecte,copacii se rupeau si nori de praf ,nori de nisip precum caierele de lână doar ca erau foarte lungi si dense.

Dragii mei, eu nu stiu daca aceste Furtuni sau posibil Uragan, vor devasta Romania,dar pot sa va spun ca pe acolo pe unde va trece,va face prăpăd,din pacate.
.
Sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicii Domnului dragilor, ca sa fim apărati si ocrotiti de asemenea dezastre, si sa nu uitam ca sa fim buni si milostivi,si nu in ultimul rand,sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine.
Cu dragoste,Maria.


3 comentarii:

  1. uraganele am mai spus se formeaza in oceanul ATLANTIC iar cicloanele in MARI-uragan este in AMERICA s-a vazut la tv dar este la vest

    RăspundețiȘtergere
  2. Inceniul din muntii Capatinii virful Folea linga Olanesti la 1700 metri in loc greu accesibil pompierilor,ce mai conteaza fata de cit taie ''Dictatura Anti-comunista''-cum era in mesajul din 20 noiembrie anul trecut,dar e Aici e Implinit alt mesaj interpretat de multi gresit cu Muntii Capatinii pe a carui virf se va intimpla ceva-asta era incendiul de la noi, nu de la Ierusalim cum erau multe comentarii pe blog-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. În ziua de 25 August 2021 la ora 13:18:20 (ora locală a României) s-a produs în IZU ISLANDS, JAPAN REGION un cutremur puternic cu magnitudinea mb 5.6, la adâncimea de 40km. Urmează inca unul foarte puternic

    RăspundețiȘtergere