vineri, 27 august 2021

MARIA ! FII CURATA SI LIBERA ! FII CU INTREG SUFLETUL PENTRU HRISTOS !

                                         

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  

                                .                                          

                                                  Dragii mei,

In aceasta seara,in timp ce ma rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului,aud un glas care striga foarte tare asa:

                             "Tot Pamantul strigaaaaaa!

                        Tot Pamantul striga!
                     Spi un cuvant,si....
                    Daca spui azi un cuvant,ajungi in pamant."

                  

Da,fratilor ! 
Tot Pământul strigă , tot Pământul strigă si se cutremură  la CUVÂNTUL  LUI  DUMNEZEU.
Dar, imi reiau Rugăciunea si iarăsi, aud alt glas care spune asa :
                       "Nu- i vorba de avant. 
                       E vorba de fericire intru Hristos,Fericire care I-ai dat tu,cel mai mare strategic al strategiei.            

Iar după ce am apucat sa-mi notez repede in caiet cele auzite, aud un alt glas care spune pe un ton poruncitor :
              "Sa scrie! Da,sa scrie mult!
          Ca dupa o Carte dupa Adam,dupa Adam ,unde succesul posibil...!"
              
Iar glasul se termină  ca un ecou ! 
Şi eu rămân trista si gânditoare, si mă frământam sufleteste pentru ca eram doar eu cu mine si cu DUMNEZEU si Maica Domnului si nimeni altcineva. Stateam ganditoare si chiar un pic trista,cand,aud din nou un glas care-mi spune asa:
                      "Nu,nu,nu sta asa!
                   Alunga de la tine,toata intristarea si suspinul!
            Mari,in aceste zile mari!
             Mari sunt zilele tale!
          Fii curata si libera,cu sufletul intreg pentru Hristos!"

Iar in acest moment, am stiut ca DUMNEZEU nu ma va părăsi niciodata, si ca are un gand mare in ceea ce mă priveste pe mine roaba Sa !
Dragii mei, sa iubiţi pe DUMNEZEU şi MAICA  DOMNULUI ! 
Să iubiţi pe SFINŢII LUI  DUMNEZEU !
Să iubiţi nemărginit  SFANTA  BISERICĂ  a LUI HRISTOS !
Duminica nu va duceţi la piaţă, ci mergeţi mai inatai în SFÂNTA  BISERICĂ si uniţi-vă sufletul cu SFÂNTA  şi DUMNEZEIASCA  LITURGHIE, ca după săvârşirea Ei de catre Preot , sa va simţiţi curaţi si uşuraţi la suflet şi vrednici de o SPOVEDIRE  dreaptă,fara ca sa ascundeti vreun păcat. Iar dupa sfanta Spovedanie, să primiţi din mâinile PREOTULUI, Sfânta şi Dumnezeiasca Împărtăşanie cu PREA  SFÂNT şi PREA  SCUMP  TRUP şi SÂNGE al MÂNTUITORULUI  nostru IISUS  HRISTOS,Caruia I se cuvine toata cinstea ,slava si Inchinarea,Amin !
                            Cu dragoste , Maria.

16 comentarii:

  1. Expertii la Petrosani au ajuns la concluzia ca incendiu de la Spitalul din Piatra Neamt in care au murit 5 oameni la ATI a fost provocat de o Candela pusa pe o noptiera de lemn prea aproape de un ventilator-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pompierii romani au reusit in Grecia sa salveze de incendiu din calea flacarilor o manastire din zona Vilia-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. d-na Maria cate glasuri auziti ?daca DUHUL SFANT ESTE UNUL SI STIE TOATE LIMBILE PAMANTULUI-chiar va intreb

    RăspundețiȘtergere
  4. Cate doreste DUHUL SFANT ca sa aud! Cu Voia si cu PUTEREA SA,pot auzi infinite glasuri ale oamenilor simpli sau cu functii in STAT,indiferent de ce limba vorbesc ei,eu le inteleg cu PUTEREA DUHULUI SFANT care-mi graieste pe limba mea.La DUMNEZEU toate sunt cu putinta

    RăspundețiȘtergere
  5. Comfirm cele spuse de Doamna Maria,in luna februarie anul acesta o discutie mai furtunoasa doar intre mine sotie in casa era identica si inconfundabila intr-un mesaj cu un limbaj mai neortodox-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Confirm cele spuse de Doamna Maria,in luna februarie anul acesta o discutie mai furtunoasa doar intre mine sotie in casa era identica si inconfundabila intr-un mesaj cu un limbaj mai neortodox-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. DOAMNE,iarta-ne pe noi pacatosii,multi nu cred in mesajele de la Divinitate scrise de Doamna Maria,ea este aleasa de Divinitate,sa scrie pentru intreaga omenire,sa ne trezim ca Sfanta Biblie a ajuns la Sfarsit,si Apocalipsa a inceput,si toate secretele vor iesi la suprafata si omenirea va fi zguduita din temelii,cand se va descoperi Adevarata Biblie Cereasca,si in Romania va veni Prunca Lui Dumnezeu,sa pregateasca cale Venirii Domnului IISUS HRISTOS,pe pamantul Romanesc,unde s-a nascut dar nu a copilarit.Si cel de-al Treilea Razboi Mondial,va fi pentru supravetuirea omenirii,ca va fi asa cum scrie in Sfanta Biblie,vor supravetui doar cei care il urmeaza pe IISUS HRISTOS,in rugaciune si numai fapte bune,ele ne vor scapa de la chinurile groaznice ce vin pe pamant.
    SFANTA BIBLIE,nu minte,toate se adeveresc la timpul cand este hotarat in Cerul Sfant.Urmeaza sa vina si Prunca Lui Dumnezeu,chiar daca doamna Maria a primit mesajul in iulie 2005,si Ea,nu a venit sa salveze Romania si intreaga lume,pana la Venirea Mantuitorului Lumii.

    RăspundețiȘtergere
  8. Va cred d na Maria....
    te iubesc Doamne, iubesc toti Sfintii din ceruri!

    RăspundețiȘtergere
  9. 22,53 Daca vrei sa te edifici, poti sa verifici mesajul din 4 februarie 2021-''Pace vrem,Pace pe pamint''[nu e in sumarul lunii dar poti ajunge la mesaj dind de la ultimul mesaj din sumar inapoi pagina cu pagina in total 4 pagini inapoi] comentariile de la 5 februarie orele 9,49 si 10,10 si de la 22 februarie ora 12,55 -ultimul de pe pagina- care clarifica tot [mesajul exprima clar si starea de iritare]iar al treilea glas era separat ca o concluzie,mesajul propiuzis de Sus.-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Cred ca e mesaj profetic pt viitor despre vremea cind o sa adunati marturii pt o viitoare carte .
    In acel timp va fi fanatism planrtar contra sfinilor Sionului si in unele tari musulmane cit si in Grecia fabatismul va fi f mare incit poti fi omorat ajungi inpamant daca vorbedti in favoarea lor.
    Dar va fi fanatism pina la urgie.
    Apoi nu vor mai fi violente.
    Si atunci treb sa adunati marturii in favoarea sfintilor Sionului de la ei si de la cei care se vor alatura lor.

    RăspundețiȘtergere
  11. 09,20 Ce pot sa mai adaug e ca ,cu circa 2 ore inaintea discutiei cu sotia din mesaj , ma plimbam cu un prieten si discutam cam aceiasi tema iar la sfirsit amindoi ne-am exprimat ca aveam sentimentul ca am fost urmariti de ''cineva''.
    Imediat ajuns acasa am avut discutia cu soti din mesaj,iritat dar si de prieten anterior,discutie prezentata perfect in mesajul doamnei Maria din 4 februarie 2021.-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. pt craciun-mesajele si datele din Februarie nu exista- nu inteleg care sunt mesajele d-nei Maria in titlu

    RăspundețiȘtergere
  13. 00,32 Te inseli,pagina exista .am verificato acum doua zile,ea nu exista Doar la Sumar dar poti da de ea deci exista urmind Pas cu Pas demersul scris de mine de la comentariul 12,01 de mai sus-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. craciun -care este titlul mesajelor de care vorbiti publicate de d-na Maria asta intreb

    RăspundețiȘtergere
  15. 23,40 Titlul dat de doamna Maria este;''Pace vrem,pace pe Pamint' din 4 februarie 2021 ,[l-am scris si la comentariul 12,01] unde era si ora celor 3 comentarii explicatii dar nesemnate ,comentarul ultim din 4 februarie ultim de pe pagina de atunci e mai concludent.-craciun.

    RăspundețiȘtergere