vineri, 13 august 2021

ÎNGERII DIN CERURI CÂNTAU ŞI SLĂVEAU PE MAICA DOMNULUI !



                                   Dragii mei, 

În această dimineaţă  m-au trezit multe glasuri care cântau în Cer, PREA  CURATEI  FECIOARA MARIA.
Era un Cor de Îngeri, care făceau prin glasul lor divin ,ca să răsune si Cerul şi Pământul.
ÎNGERII cântau acest cântec din linkul de mai jos, cu aceeasi melodie, doar putin modificat la versuri

Preacurata Nascatoare de Dumnezeu, casa pe care Intelepciunea lui Dumnezeu Siesi Si-a zidit-O, datatoarea darurilor duhovnicesti, ceea ce de la cele lumesti ...
Îngerii  din Ceruri au mai adăugat câteva rânduri asemănătoare versurilor de mai jos, dintre care eu am reţinut doar atât:
              "Fecioară Maică Maria, 
            Împărăteasa Cerului şi a Pământului, 
             Fecioară Sfântă Te-ai hrănit , cu gândul cel Dumnezeiesc !"
Clipă în care, văd dragii mei, chiar în faţa mea pe Insusi  Mântuitorul Iisus Hristos si pe Maica Domnului. 
Scumpul nostru Mântuitor era sub un Cer de noapte pe Tronul Său, chiar deasupra Pământului ,stralucind in vesmintele Sale rosii catifelate, precum si cu o aureolă ruptă ca din Soare deasupra capului Său. 
                   .
Iisus Hristos dragii mei, era viu în carne si oase si stralucea de lumină cât 10 Sori la un loc.
La dreapta Mântuitorului, stătea MAICA  DOMNULUI  stralucind de lumina orbitoare ,de parcă ar fi fost ruptă ca din Soare. 
  

Măicuţa Domnului era tare fericită lângă Fiul Ei si Dumnezeul nostru al tuturor. Îngerii din Ceruri au înconjurat-O şi-I cântau acest Cântec divin, doar că era puţin schimbat,câteva versuri doar.

.
Cu adevărat dragii mei , Măicuţa Domnului Pruncă fiind  a fost hranită cu gândul Lui Dumnezeu, care a trimis pe Îngerii Săi să-I aducă hrană cerească şi nu pământească.
Sa ne inchinam Prea Sfintei Nascatoare de Dumnezeu,sa ne plecam genunchii ,si cu inima smerita sa cerem iertare pentru gresalele noastre, si sa rugam pe MAICA LUI DUMNEZEU ca sa ne ajute cu Rugaciunile Sale pe noi pacatosii, si sa duca Rugaciunea noastra la Fiul Ei Prea Iubit si la Mantuitorul nostru bland si drag Iisus Hristos,Caruia I se cuvine toata cinstea ,slava si inchinarea,Amin!
                               Cu dragoste ,Maria.

Un comentariu: