luni, 30 august 2021

IISUS RASTIGNIT PE CRUCE ,STRIGA DE DURERE : AU ,AU,AU !

 

.
28 August 2021,ora 4,17 ,

Dragii mei, 

In aceasta dimineata in zori,ma trezeste un glas care spune asa:
"Poti sa fii cu noi cand vii.
Iar gandul va fi Voia Domnului !"
Moment in care,vad un Cer de noapte albastru violet,un Cer catifelat ,iar sub Cer foarte aproape de pamant,vad SFANTA CRUCE din lemn masiv,Cruce pe care era rastignit in carne si oase,Insusi Domnul si Mantuitorul nostru Iisus Hristos.
Scumpul si blandul nostru Mantuitor avea o Coroana mare de spini pe cap si pe fruntea toata. Era facuta din ramuri de culoare inchisa,nu erau ramuri verzi,dar aveau niste spini foarte mari ,spini ascutiti si grosi,si lungi pana la 2 cm .Cineva nevazut de mine,Ii apasa pe cap Coroana de spini,in timp ce Mantuitorul bland si bun ,era deja rastignit pe Cruce.


Coroana de spini I-a cuprins capul si fruntea Sa,toata.Ca o caciula care ar cadea pe frunte, atunci cand e prea mare.
Numai ca,aceasta Coroana de spini I-a scrijelit Fața Lui Iisus,I-a ranit-o toata si indata au inceput a curge râuri de Sange sfant si nevinovat.
La asa răni pe cap ,frunte si pe față,IISUS HRISTOS striga cu durere mare,asa:
"Au! Au ! Au !"
Il vedeam cum deschide gura SA,si striga de durere asa ca mai sus.
Maica Domnului privea la Fiul Său Prea iubit,ca la un Soare orbitor de stralucitor,asa stralucea Iisus pe Cruce ,pentru Maica Sa si a noastra a tuturor.
Si intr-o clipa totul se schimba dragilor, si O vad pe Prea Curata Fecioara Maria strangandu-si pruncutul la piept,cu obrazul Său lipit de obrajorul Pruncutului Iisus care se afla pe bratul stang al Maicii Prea Curate Fecioare Maria.

.
Dar in acelasi timp,in fața  MAICII PREA CURATE cu pruncutul viu in bratele Sale, statea Sfanta Cruce cu IISUS rastignit pe ea,si care deschide gura Sa si striga de durere asa:

"Au! Au ! Au !"
Iar in clipa urmatoare, totul a disparut asa ca prin topire.
Prieteni dragi, sa strigam si noi cate MANTUITORUL nostru bland si bun,sa strigam cu toata fiinta noastra asa:
Imparate Ceresc Te rugam,Te imploram,iarta-ne,iarta-ne ,iarta-ne ! 
Sa nu-Ti intorci Fața Ta insangerata de la noi pacatosii ,cei care Te-am rastignit cu pacatele noastre,Amin!
Prea Sfanta Nascatoare de Dumnezeu,Te rugam,Te imploram,roaga-te pentru noi pacatosii la Fiul tau si Dumnezeul nostru,ca sa fim mantuiti.Amin!
Cu dragoste,Maria.

2 comentarii:

  1. A inceput prigoana.
    Daca pana acum s-au ascuns pe dupa pro-life, acum au iesit precum serpii la drumul mare si incalcand orice bun simt au dat jos restrictia de a fi dati chiriasii afara din casa pe vreme de pandemie.
    E groaznic ce se intampla! Femei care acceptand sa nasca copilul se pot trezi cu tot cu el in strada. Si cam multi sunt care aterizeaza in strada. Vai Doamne, cum ne ferim de asa necaz? Cum sa arunci in strada oameni care poate sunt bolnavi sau nu isi gasesc slujba? Unde sa gaseasca ei intelegre si ajutor? Ajuta Doamne! Ajuta sa nu fie femeile nevoite sa nasca prin parcuri sau boscheti si sa le fie copilul expus primejdiilor! Vino repede in ajutorul lor!

    RăspundețiȘtergere
  2. DOAMNE,iarta-ne pe noi pacatosii,care facem pacate in fiecare zi,cu voia noastra sau fara voia noastra.Doamne,multumim cat ai suferit pentru pacatele noastre,daca fiecare persoana ar apleca genunchii pe pamant,fara perinuta sub genunchi,cand se roaga sau sa iti multumeasca ca i-ai mai daruit o zi de viata,ar simti si ei durerea Ta pe Sfanta Cruce,pentru pacatele lor.Doamne,si azi te Rastignim,prin minciuna,manipulare,tradare,etc.Omenirea nu se va schimba de buna voie,sa-si ia Crucea,sa te urmeze in rugaciune si fapte bune,cel rau incearca din rasputeri sa-i ia pe toti de partea lui pentru partea materiala,sunt foarte putini pe pamant,care se lupta din rasputeri sa nu cada in ghiarele satanei,fara ajutorul Tau,Tata Ceresc,nu putem rezista la ce urmeaza pe pamant.

    RăspundețiȘtergere