luni, 23 august 2021

TREI MLADITE DE SALCIE , AU PRINS VIATA IN PAMANTUL USCAT !

 

                           Dragii mei,

In aceasta dimineata in zori,ma trezeste o Lumină albă si strălucitoare foarte,asa precum este un fulger, si care, mă face să tresalt de pe pat ca la un soc electric.
Şi astfel, am in fata ochilor inchisi, o întindere mare de pământ uscat, bătătorit foarte, un pământ in care nu puteai înfinge o lamă de cuţit.
Dragilor,aud un susur de apă, dar nu văd încă apa,in schimb, văd o Mână care ţine trei mlădiţe de salcie verde, mladite groase cât degetul mare de la mână. Mlădiţele aveau circa 50 centimetri fiecare.
Acum ,vad cum Mâna înfinge rând pe rând mlădiţele în pământul extrem de uscat,pamant în care apăruse un şănţuleţ ca la comandă,  iar apa nevăzută se auzea şi mai tare.



Brusc, între cele 3 mlădiţe de salcie, în mijlocul lor, a ţâşnit pur şi simplu un  IZVOR  de apă, un IZVOR ce curgea cu putere in mijlocul mlădiţelor.
Pământul începuse să absoarbă apa ca un burete.
Văd mlădiţele  de culoare roşiatică cum prind viaţă , iar pământul devine afânat şi proaspăt udat. 
Cele 3 ramuri s-au prins într-o clipă ,pământul arăta ca si săpat si udat proaspăt, iar izvorul de apă care a ţâşnit din mlădiţa de la mijloc, a început a curge si mai tare, ca un izvor de munte.
Dragilor, faceţi şi voi în aşa fel încât, să înflorească şi-n sufletele voastre cele TREI MLĂDIŢE  uscate, aducând multă Rugăciune curata LUI  DUMNEZEU şi MAICII   DOMNULUI,şi să împletim MLĂDIŢELE care au prins viaţă atunci când a ţâşnit apa dintre ele, sa le impletim cu CREDINŢA, NĂDEJDE şi DRAGOSTE in BUNUL DUMNEZEU si-n MAICUTA DOMNULUI ,si nu in ultimul rand, cu iubire fata de Aproapele nostru. 
                     Cu dragoste, Maria

9 comentarii:

  1. https://www.romaniatv.net/locomotiva-unui-tren-plin-cu-pasageri-a-luat-foc-intre-arad-si-timisoara_5739168.html
    Inca un incendiu planificat?! In ce zona a tarii inca nu a fost. Urmează inca unul cat de curând

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi se pare o exagerare în ce privește planificarea. Accidentele pe calea ferată s-au înmulțit datorită vechimii infrastructurii feroviare și a trenurilor vechi anii de furt și de dă Doamne au apus. Nu merge la nesfârșit. Să porți o pereche de pantofi așa la nesfârșit cu dă Doamne să nu se rupă te va duce când îți va fi lumea mai dragă la a rămâne în picioarele goale pe stradă. În Romania a devenit ceva normal dă Doamne să plouă ca să se facă pâine,dă Doamne să nu se rupă cadavrul ruginit numit cfr dă Doamne să nu se rupă podul etc tipic tărilor bananiere. Cfr devine pe zi ce trece un pericol public.

      Ștergere
    2. Desi se face grâu sau orice altceva, tot scump ni se vinde. Ajunge la fel de scump ca si cum nu ar fi productie buna. Dumnezeu le-a dat oamenilor atatea roade si unii nu stiu cum sa se imbogateasca peste masura. E mare pacat!

      Ștergere
  2. dupa o seceta mare DUMNEZEU in mila lui creaza din nou viata pe pamant

    RăspundețiȘtergere
  3. https://stirileprotv.ro/stiri/international/groenlanda-se-incalzeste-rapid-a-plouat-pentru-prima-data-in-istorie-pe-varfurile-ghetarilor.html

    RăspundețiȘtergere
  4. https://www.romaniatv.net/iata-harta-cutremurelor-din-romania-aici-sunt-cele-mai-mari-sanse-ca-seismele-sa-aiba-loc_5744368.html

    RăspundețiȘtergere
  5. Atentie! Valul 4. Nu scapam de valul 4.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asteptam valul 24. Apoi 1000. Daca vreti, in fiecare zi poate fi un val. Val de migranti, val de scumpiri, val de scenarii, valuri peste valuri.

      Ștergere
  6. vor sa ne capieze poate scapa de noi-au roboti pe care mu-i platesc

    RăspundețiȘtergere