luni, 23 august 2021

IADUL ! PE PAMANT SE INSTALASE IADUL ! CERUL S-A FACUT NEGRU,IAR DE PE PAMANT LA CER,ERAU CARARI DE FLACARI URIASE !

 

                                 Dragii mei, 

In aceasta dimineata, trează  fiind, văd cu ochii închisi un Cer de noapte obişnuit, un Cer albastru transparent.
Brusc ,aud un glas puternic ,un glas care spune pe un ton la imperativ asa : 

          "Loviti ! Loviti !"

În acest moment, Cerul se schimbă brusc din albastru  transparent, în negru ca abanosul.
Pe acest CER negru ca abanosul, cam la înălţimea pe unde zboară elicopterele, văd scris cu litere albe extrem de strălucitoare, un singur cuvant,iar acesta era:
                          "Loviti!"
Cuvântul era scris pe CERUL  negru, cu litere de tipar  micuţe şi cu distanţă între ele.
Şi era acest cuvant  "LOVIŢI" , era cu faţa spre pământ orientat.
Deci ceea ce am văzut scris, am şi auzit spus de un glas poruncitor şi răsunător.
Puţin mai târziu, văd cu ochii închişi fiind,vad inspre Apus, cum de la Pământ se ridică până la Cer,cărări de foc ! 

Dragii mei,aşa precum curge apa la inundaţii, tot aşa se urcau de la Pământ până la Cer, limbi de foc, ca nişte cărări de foc. 
Pământul era tot în negru întuneric, doar cărările de foc se ridicau la propriu până la Cer şi se îndreptau spre Răsărit ,traversând astfel Bolta Cerească ,precum Curcubeul după ploaie.
Dragii mei, parcă coborâse iadul pe pământ, aşa arăta totul.
PĂMÂNTUL era în negru întuneric, dar totodată de deasupra lui, se ridicau cărări de foc până la Cer.
Cărările de foc erau roşii, iar Cerul peste care se întindeau acestea ,devenise ca un bulgăre de Soare.
Cerul tot s-a aprins, iar Pământul de negru întuneric a fost cuprins. 
Dragii mei, întotdeauna CREDINŢA, NĂDEJDEA  si DRAGOSTEA ne-au scos din toată nevoia şi din tot necazul. Să rămânem cu inima şi sufletul întru IISUS  HRISTOS, şi vom fi ocrotiţi şi apăraţi de tot ce este rău.
Fiti buni dragilor, fiti intelegatori si iertatori, intariti-va in Credinta,nu purtati ură nimanui, si veti vedea ce frumoasa este viata.
             Cu dragoste,Maria.

14 comentarii:

  1. La capitolul Memoria Istoriei
    Azi se implinesc 77 de ani de la 23 August 1944 cind Unic IN Istoria Europei
    regele Mihai I a reusit prin actiunea sa ca in timpul razboiului sa scoata Romania din alianta lui Antonescu cu Germania Nazista,desi soarta Romaniei a fost dura fiind vinduti in jocul de la Yalta intre cele 3 mari puteri Anglia cedind Romania si Bulgaria catre Uniunea Sovietica dar tradati si de SUA care s-a ales cu rezerva de aur strategica a Romaniei din Elvetia de 60 de tone de aur destinata rezistentei romanesti fata de comunismul sovietic.
    Este meritul regelui Mihai I pentru care Romania a reusit sa se reunifice dupa razboiul al Doilea Mondial cu Ardealul de Nord cedat in urma Dictatului -german si austriac- din 1940 de la Viena-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest mesaj e vechi si s-a implinit din plin anul asta cu atitea incendii datorate dezecilibrului climatic dat de incalzirea globala,se intimpla si acum in Grecia.
    Se pare ca prin deplasarea polilor se Misca si Ecuatorul se apropie de zona Mediteranei dar si de Vestul Americi -California une e seceta , e mai cald cu temperaturi record in jur de 50 de grade si Incendii in timp ce coasta de est sint uragane si ploua pentru prima data in 50 de ani peste ghetarii Groenlandei-semn ca polul nord e instabil si se misca spre Kamkiaska ruseasca. -craciun

    RăspundețiȘtergere
  3. cel mai probabil razboi nuclear sau un reactor nuclear explodeaza

    RăspundețiȘtergere
  4. posibil vreun atac cu o arma necunoscuta care provoaca incendii uriase, vocea o fi a unui actor al ocultei mondiale care "face si desface" istoria omenirii dupa bunul ei plac

    RăspundețiȘtergere
  5. Arde acum in muntii Capatinii din jud Vilcea padure si o pepiniera de Brad ,aveati un mesaj acum un an cu muntii Capatini-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce descrieți aici seamănă cu un război și știm bine că în ziua de astăzi un război între două mari forțe militare poate aduce iadul pe pământ.

    RăspundețiȘtergere
  7. Am vazut acesti nori in Germania. De necrezut! https://youtu.be/cSNCKmufuvE

    RăspundețiȘtergere
  8. Cresterea pentru romani a pretului la gazelor naturale anul acesta si ajungerea romanilor la SARACIA Energetica se datoreaza faptului ca UNGARIA si Austriecii au cumparat de anul trecut pentru anul acesta2021 gaz ieftin din Romania pentru al exporta mai scump in vestul occidental al UE.-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Practic se intimpla acelasi lucru cu gazul ca si cu cerealele pe care Romania le exporta ieftin pentru a le importa iarna-uneori aceleasi ,dar cu pret Mult mai Mare pentru ca platesc SARACII de Romani pentru ticalosia si Impotenta si Mintala a conducatorilor Tradatori Alogeni si Eunuci gen...-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. ''Iadul pe Pamint'' asa vorbea Pedro un nou locuitor din Atica-Grecia a carui casa a fost salvata de pompierii romani in timp ce tot muntele de brazi din jur era negru de cenusa incendiilor,inclusiv casele vecinilor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. În ziua de 25 August 2021 la ora 04:31:28 (ora locală a României) s-a produs în ALASKA PENINSULA un cutremur puternic cu magnitudinea mb 5.0, la adâncimea de 30km. Urmează inca unul foarte puternic

    RăspundețiȘtergere
  12. Or sa fie si unele razboaie si atentate jihadisre cu incendieri de depozite de combustibili gaze mai ales.

    RăspundețiȘtergere
  13. se poate pune intrebarea RAED ARAFAT de ce este in ministerul de interne si are voie sa dea decizii-este arab nuuuu! spunea cineva un medic despre schimbarea de atitudine a acestuia!

    RăspundețiȘtergere