vineri, 13 august 2021

CONFIRMARE ! ROMÂNIA VA FI AL DOILEA NOU IERUSALIM !

 


CONFIRMARE ! ROMÂNIA VA FI AL DOILEA NOU IERUSALIM !


                                           31 August 2018,ora 4,10 zori de zi !  


                                              Dragii mei, 

Prieteni dragi, ne mai miram ca BUNUL DUMNEZEU ne mai da si câte un necaz sau DEZASTRU si ne intrebam de ce?
Printre noi sunt atatia Semeni care, nu au macar nici acel graunte de mustar al CREDINTEI.
Acestia sunt plini de ură,de dezbinare, si au o doza de rautate in inima si-n sufletul lor, ca ne intrebam la un moment dat:
acesta este fratele (sora)meu intru HRISTOS? 
Da,sunt fratii nostri intru HRISTOS,dar sunt la fel ca IUDA care L-a vandut pe HRISTOS.
Ma doare sufletul cand vad atata rautate,atata ură si dezbinare.
Ceea ce eu fac din tot sufletul,este ca sa-i unesc pe toti si nicidecum sa-i dezbin. Este ca sa-i aduc pe toti pe calea cea buna si bineplacuta Lui Dumnezeu si MAICII DOMNULUI.
Unii dintre semenii nostri regasesc CALEA catre mantuire, altii insa, se înraiesc si mai tare si nu au frica nici de LEGILE lumesti, si nici de DUMNEZEU.
Pana la urma insa, va interveni JUDECATA DIVINA,atat pentru acesti frati ai nostri plini de rautate si de ura,cat si pentru noi toti.
Rămân uimita,rămân fara cuvinte cand primesc atatea COMENTARII triviale,obscene, pline de ura si jigniri ca la usa cortului si imposibil de reprodus aici.
Acestor Semeni ai nostri doresc ca sa le spun ,sa nu aiba nicio indoaiala că,RASPLATA DIVINA o vor primi după tot ce ei seamana cu inima,cu sufletul si cu clevetirile limbii lor.
Dar sa ma intorc la MESAJUL DIVIN primit astazi in zori de zi.
Deci, ma trezeste un glas care -mi spune asa:

                      "Vreau sa va spun că,ROMÂNIA  va fi al DOILEA nou IERUSALIM !"

Clipă în care,vad un CER de noapte divin, un Cer care se deschide, iar din el coboara pana deasupra mea, o intrare in CERUL DIVIN,un TUNEL de lumina alba orbitor de stralucitoare,TUNEL ce avea la intrare un CERC format din TRICOLORUL ROMANIEI SFINTE.
Aveam deasupra mea,la doar 2 metri distanta, CERCUL format din trei  Lumini: rosie,galbena si albastra,toate asezate in ordine si cu o stralucire orbitoare.
După cercul TRICOLOR (gura acestui tunel) urma CALEA LUMINII albe, orbitor de stralucitoare care facea legatura dintre DUMNEZEU si PĂMANT.
As mai putea explica si altfel,ca fiind ca un OCHI imens cu orbitele din TRICOLORUL ROMANIEI, si cu ochiul propriu zis format din LUMINA DIVINA,LUMINA alba si orbitor de stralucitoare care coborase pe Pămant,respectiv pana la mine.
Dragii mei, orice necaz am avea,orice suferinta care ne-ar umple trupul si sufletul de durere, sa nadajduim ca vom trece cu bine peste ele ,si sa ne bucuram ca ne-am nascut in ROMANIA DUHULUI SFANT, sa ne bucuram ca IMPARATUL CERESC IISUS HRISTOS ,DOMNUL si DUMNEZEUL nostru al tuturor,va veni pentru a doua oara pe Pămant,in NOUL SĂU IERUSALIM numit ,ROMANIA DUHULUI SFANT.

                          Imagini pentru DUHUL SFANT IMAGINI
Sa credeti in aceste CUVINTE fratilor,deoarece,nu de la mine sunt,ci de la DUHUL CEL PREA SFANT,Căruia I se cuvine toata cinstea ,slava si inchinarea,AMIN!
                                    Cu dragoste,Maria.

2 comentarii:

  1. Doamna Maria cine a crezut în BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului De mic ,va crede in continuare
    Cine nu a crezut nu va crede,am văzut asemenea oameni.
    Încerci să le spui si o tin pe a lor.
    La întrebările acestor oameni trebuie raspuns cu întrebare pentru ei.
    Am văzut,ce pot sa spun ma bucur ca mai sunt si oameni de bine,și sunt destui,de aceia Dumnezeu și Maica Domnului ne iubeste

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dinainte de revoluție profetul indian a spus ca România va fi al doilea Ierusalim.

      Profeția lui Gupta Swami despre țara noastră: ”România va fi cea mai importantă țară din lume!”
      Profetul a revenit în România în anul 2004. A avut vești bune, dar și foarte proaste pentru români. Veștile proaste au fost legate de liderii care îi vor urma lui Nicolae Ceaușescu, care vor fi mult mai răi decât fostul dictator.

      „Să vorbim despre ceea ce va fi, despre România şi poporul său. Se va declanşa altă revoluţie română, una cu totul diferită de cea din 1989. Guvernarea va fi brutală şi va arăta aproape ca o dictatură, deşi se va numi, în continuare, democraţie. Românii o vor duce extrem de rău. Viaţa lor va fi mai cruntă ca pe vremea lui Ceauşescu. Legile vor fi deosebit de aspre, conducerea va fi violentă şi necruţătoare. Criza se va adânci, iar cei care i-au ales pe reprezentanţii lor vor înţelege, într-un târziu, că prin înlăturarea lui Ceauşescu au adus la conducere sute de dictatori, mai cruzi şi mai lacomi decât răposatul şi că, de fapt, în România, prin revoluţie ”s-a evoluat” de la rău la foarte rău”, spunea în 2004 profetul Gupta Swami.

      https://youtu.be/SlRmV3I4qa4

      Ștergere